پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل بنیاد خیریه جمیلی گفت: آرزوی ما در این بنیاد، تولید تجهیزاتی نوآورانه و بومی است که اکنون کشور و جهان به آنها نیاز دارد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ ابراهیم جمیلی در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری ساخت تجهیزات بهداشتی میان دانشگاه شهید بهشتی و بنیاد نیکوکاری جمیلی که در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد افزود: این نوید را میدهیم که خط تولید ۷ قلم محصول بهداشتی اصلی برای مقابله با کرونا نهایتا در یک تا سه ماه آینده به تولید انبوه میرسد.
وی اضافه کرد: کشور در شرایط سختی قرار دارد و همه باید کمک کنیم و نگوییم این وظیفه دولت و مجلس است و وظیفه من نیست.
جمیلی با تاکید برحمایت و تشویق بنیاد جمیلی از مجموعه فعالیتهای علمی دانشگاهی در مقابله با کرونا ویروس گفت: ۷ محصول نوآورانه و بومی محققان دانشگاه شهید بهشتی مورد حمایت مالی ما قرار دارد که تولید کیتهای تشخیصی حداکثر ۲۰ دقیقه ای، مچ بندهای پایش حیاتی افراد، پارچههای ضد ویروسی، دستگاههای اُزن و آب اکسیژنه برای ضدعفونی کردن مراکز و... از جمله این اقلام است.
مدیرعامل بنیاد خیریه جمیلی گفت: پیوند صنعت و دانشگاه در بحث کرونا عملا در حال شکل گیری است و این پیوند را مردم در آینده نزدیک لمس میکنند به طور مثال من بعنوان صنعتگر که هیچ گاه در موارد پزشکی و اقلام بهداشتی سرمایه گذاری نکرده بودم اولی مروز به دانشگاه آمدم و در این عرصه سرمایه گذاری کرده ام قطعا وقتی این طرحها نهایتا ظرف ۳ ماه به نتیجه و به تولید انبوه رسید مردم این پیوند را خواهند دید و دغدغه هایشان کمتر خواهد شد.
آقای جمیلی با اشاره به اینکه در شرایط سخت کرونا نوآوری و بومی سازیهای خوبی در کشور ما انجام شده است افزود: در حقیقت امروز شاهد جهش تولید هستیم و امیدواریم در آینده نزدیک خبرهای خوشی برای کشور داشته باشیم.