پخش زنده
امروز: -
معاون اجتماعی و فرهنگ پلیس راهور ناجا: از آغاز طرح تا دیروز تعداد جریمههای صادره خودروهای توقیفی ۳ هزار و ۱۷۴ مورد اعلام شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس؛ سرهنگ "عین الله جهانی" افزود: از آغاز اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تا روز گذشته (۱۶ فروردین)، تعداد جریمههای صادره (جریمه ۵۰۰ هزار تومانی) برای رانندگانی که با پلاک غیربومی وارد شهرهای دیگر شده اند و به این طرح بی توجه بوده اند، ۲۷ هزار و ۴۵۱ مورد اعلام شده؛ همچنین ۳ هزار و ۱۷۴ خودرو نیز علی رغم تذکرات، اصرار به تردد در شهرهای غیرمحل سکونت خود را داشتند، توقیف شده است.
وی با اشاره به اهمیت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد: این طرح با قوت ادامه دارد و ما نیز از مردم انتظار داریم که به این موضوع بیش از گذشته اهتمام داشته باشند و با خدمتگزاران خود در نیروی انتظامی و پلیس راهور همکاریهای لازم را داشته باشند.
معاون اجتماعی و فرهنگ پلیس راهور گفت: شهروندان عزیز از ترددهای بی مورد جدا خودداری کنند و در خانه بمانند چراکه توجه نکردن به این طرح، سلامت عموم جامعه را به خطر میاندازد و پلیس نیز با افراد متخلف و کسانی که طرح فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نمیکنند، برابر قانون برخورد میکند.
جعل و کلاهبرداری ۵۰۰ میلیاردی به بهانه سرمایه گذاری
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت، از دستگیری ۳ جاعل و کلاهبردار حرفهای خبر داد و گفت: این مجرمان بالغ بر ۵۰۰ میلیارد ریال از ۲۰۰ شاکی کلاهبرداری کرده بودند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ کارآگاه "جهانگیر تقی پور" گفت: در اواخر سال گذشته پروندهای با عنوان کلاهبرداری به بهانه سرمایه گذاری در یک شرکت دانش بنیان با دستور قاضی کشیک دادسرای ناحیه ۱۶ تهران به اداره سیزدهم پلیس آگاهی ارجاع شد.
وی توضیح داد: بررسی پرونده حکایت از آن داشت که شخصی بنام "شهرام ۲۸ ساله" با تأسیس شرکتی با هدف تولید قطعات الکترونیکی شروع به فعالیت کرده است و پس از گذشت یک سال و روند رو به رشد آن، شرکت جدید دیگری تأسیس و به بهانه جذب سرمایه و ارتقاء تولید و سود دهی بالا به سایر شرکتهای الکترونیکی پیشنهاد سرمایه گذاری میدهد.
سرهنگ تقی پور گفت: متهم نه تنها هیچ گونه مشارکت و همکاری با شرکتها نداشته بلکه با سوء استفاده و جعل مهر این شرکتها و با انجام اقدامات متقلبانه از ۳۰ سرمایه گذار هرکدام به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال کلاهبرداری و فرار کرده است.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت افزود: شاکیان اظهار داشتند: ما با توجه به اعتماد سازی صورت گرفته از سوی فرد کلاهبردار که با استفاده از برندهای مختلف الکترونیکی و ارائه چک ضمانت به مبلغ ۲ میلیارد ریال فریب سرمایه گذاری وی را در شرکت خوردیم.
سرهنگ تقی پور ادامه داد: کارآگاهان در تحقیقات پلیسی مخفیگاه شهرام و ۲ همدستش را در شهر اصفهان و محدوده شرق تهران شناسایی کردند و با انعکاس موضوع به مقام قضائی دستور دستگیری آنان صادر شد.
وی افزود: شهرام به اتفاق ۲ همدستش دستگیر و به اداره سیزدهم منتقل شدند.
این مقام پلیسی ابراز داشت: شهرام در تحقیقات صورت گرفته معترف شد، من با تاسیس یک شرکت و به اتفاق دو دوست دیگرم برای جذب سرمایه و سرمایه گذاری با سودهی بالا تبلیغ کردیم و با جعل مهر و سربرگهای شرکتهای معتبر اعتماد شهروندان را جلب کردیم و پس از جذب سرمایه ۵۰۰ میلیاردی در یک فرصت مناسب فرار کردیم و فکر نمیکردیم کمتر از یک ماه گرفتارشویم.
سرهنگ کارآگاه تقی پور گفت: با اشاره به اعتراف متهمان به جرم خود هر ۳ کلاهبردار با صدور قرار میلیاردی از سوی مقام قضائی روانه زندان شدند.