یه گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: امکان انتقال
ویروس از سنین نوزادی تا کودکی به بزرگترها و بالعکس وجود دارد از این رو والدین باید دراین ایام بحرانی مراقبت کنند، زیرا نوزادان از بدن ضعیفی برخوردارندو با کوچکترین مورد امکان ابتلایشان به بیماری وجود دارد.
دکتر نیره خادم با بیان این که سهلانگاری والدین به خطایی غیرقابل جبران مبدل میشود تأکید کرد: در ایام نوروز برخی از خانوادهها بدون توجه به توصیهها و هشدارهای پزشکی اقدام به سفر کردند و متأسفانه شاهد کروناییشدن نوزاد سالم تازه متولد شده بودیم.
وی با بیان این که انتقال ویروس کرونا از طریق مادر به جنین هنوز به اثبات نرسیده است به تولد نوزاد ۹۰۰ گرمی مبتلا به کووید-۱۹ در مشهد اشاره کرد و گفت: این نوزاد با توجه به مبتلا بودن مادر به کووید-۱۹ پس از تولد که در هفته سیام و ۱۰ هفته زودتر از پایان دوره کامل بارداری صورت پذیرفت بلافاصله تحت آزمایش قرار گرفت، اما زمان و علت ابتلا این نوزاد هنوز مشخص نیست.
استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: این نوزاد کرونایی هم اکنون در بخش نوزادان بیمارستان امام رضا(ع) تحت نظر دکتر فرهت قرار دارد و هماکنون از وضع مطلوبتری در مقایسه با زمان تولد برخوردار است.
خانم دکتر خادم با بیان این که این مراقبتها تا زمان اعلام نتیجه نهایی تستها، آزمایشها و نمونههای گرفتهشده ادامه خواهد داشت ابراز امیدواری کرد: با تلاش تیم پزشکی، این نوزاد بهزودیبه جمع خانوادهاش اضافه شود.
مدیر گروه زنان و مامایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: شیر مادر کرونایی آلوده نیست و مادر میتواند تا زمان بهبودی شیر خود را با رعایت نکات بهداشتی با استفاده از شیشه به نوزاد بدهد.
دکتر نیره خادم همچنین از والدین خواست در این روزهای سخت کرونایی به دیدار بزرگترها، بهخصوص پدربزرگها و مادربزرگها نروند تا مشکلی برای فرزندان و بزرگان خانواده بهوجود نیاید و بهتر است که این دبدار به پس از زمان ریشهکنی کرونا موکول شود.