به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، خانم ژاله فرامرزیان گفت: علاوه براینکه به تعهدات در خصوص پرداختیها به فدراسیونها و المپینها عمل شده، مجوز بهره برداری از ۵۰ مکان ورزشی را هم از هیئت دولت اخذ کرده است.
وی توضیح داد که سال ۹۸ به عنوان یکی از سالهای سخت برای کشور با وجود تحریمهای ظالمانه بوده و چه محدودیتها و مشکلاتی را برای دولت و زیر مجموعه اش به همراه داشته است.
فرامرزیان تصریح کرد: وزارت ورزش و جوانان هم از این قاعده مستثنی نبوده، ولی در عین حال با مدیریت دقیق، بیشتر برنامهها در حوزههای قهرمانی، بانوان، همگانی، جوانان و فرهنگی این وزارتخانه اجرایی شد.
او المپیک ۲۰۲۰ را یکی از مهمترین رویدادهای پیش روی ورزش دانست و گفت: تلاشهای بسیاری صورت گرفت که در این شرایط بودجه لازم برای فدراسیونهای المپیکی تامین شود.
معاون وزیر افزود: سال ۹۸ سال پرپیچ و خمی برای مردم کشورمان و مجموعه دستگاههای دولتی بود. منابع مالی به شکل قابل توجهی کاهش پیدا کرد و دسترسی به منابع خیلی ممکن نشد، در وزارت ورزش سعی کردیم با وجود محدودیتها برنامهریزی مناسبی داشته باشیم تا بتوانیم برنامههای اصلی حوزه ورزش و جوانان را اجرایی کرده و عملیات دستگاهی را متوقف نکنیم.
وی گفت: علیرغم تخصیص منابع به حداقل ممکن، در حد تعهدات سال ۹۷ که منابع قابل توجهی در اختیارمان بود، تأمین اعتبار کردیم و توانستیم پرداختهایی را به فدراسیونها داشته باشیم و با آخرین پرداختی هایمان، دقیقا مبلغ سر جمعی که قرار بود نسبت به سال ۹۷ تخصیص دهیم، پرداخت شد و این روند ادامه هم خواهد داشت.
فرامرزیان در ادامه به تفاوت در تخصیص بودجهها به فدراسیونها اشاره کرد و افزود: فدراسیونهای المپیکی به جهت اینکه سال جدید برایشان سرنوشتساز است، تخصیصهای ویژه تری دریافت کردند.
او با تاکید بر اینکه نسبت به فدراسیون المپیکی مسئولیت بیشتری متوجه دستگاه است، اظهار داشت: به همین علت عملیات اولیه برای کسب سهمیهها، هزینههای اعزامها، برپایی اردوهای داخلی و حضور در رقابتهای برون مرزی و منابع شان به نحوی تأمین شده است.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش افزود: تاکنون بالغ بر ۹۰ درصد از کل منابع پرداخت شده و مابقی را هم پرداخت میکنیم ضمن اینکه تمام تلاش مان را به کار خواهیم بست که با وجود کمبود منابع، چرخ عملیات فدراسیونها از فعالیت باز نایستد.
وی با بیان اینکه به همه تعهدات خود نسبت به المپینها عمل کرده است، اظهار داشت: براساس مصوبه ستاد بازیها مقرر شد که به هر ورزشکاری که کسب سهمیه کند ۵ میلیون تومان پرداخت شود و در یک معادله بحث مربی و سرمربی به نوعی تعریف شده، به این ترتیب براساس مصوبه، مطالبات در ۶ ماهه نخست پرداخت و قرار است این پرداختها در ۶ ماهه دوم ادامه یابد.
اجرای برنامهی همگانی سازی ورزش با محوریت ارتقا سطح سلامتی ژاله فرامرزیان در بخش دیگری به اقدامات وزارت ورزش و جوانان به عمومی سازی ورزش با هدف ارتقا نشاط اجتماعی و سطح سلامتی در کشور اشاره کرد.
او گفت: در سال ۹۸ با توان بالا برنامههای ورزش همگانی را پیگیری کردیم و منابع آن را اختصاص دادیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان با مناسب خواندن برنامههای عمومی ورزش در سراسر کشور، برگزاری المپیاد استعدادهای برتر و جام خوشه چین را مورد توجه قرار داد و با مثبت ارزیابی کردن نتایج آنها، توضیح داد: این دو برنامه که در سراسر کشور عملیاتی شد و آثار مثبتی را هم برای ورزش به همراه داشت رقمی بالغ بر ۳۰ میلیارد را به خود اختصاص داد.
در سال گذشته ۴۰۰ پروژه عمرانی افتتاح شد معاون توسعه مدیریت و منابع از افتتاح ۴۰۰ پروژه عمرانی تا پایان سال ۹۸ خبر داد و گفت: اگر شرایط اقتصادی کنونی، پیش نمیآمد بسیاری از پروژهها این قابلیت را داشت که تا پایان سال به بهره برداری برسد.
فرامرزیان تصریح کرد برای سال گذشته ۶۰۰ پروژه را هدفگذاری کردیم و بهرغم اینکه میزان تخصیص منابع عمرانی ما امسال در سر جمع کل متفرقهها و ردیفهای اصلی که کمتر از ۳۰ درصد بوده، به هدفمان هم رسیدیم.
او در خصوص چگونگی اتمام این پروژهها به همیاریهای خیرین، بهره گیری از ظرفیتهای ماده ۲۷ از طریق سرمایه گذارهای بخش خصوصی، همکاری با سایر دستگاهها از نظر جذب منابع متفاوت، همیاریها عرصههای مختلف اجتماعی اشاره و تاکید کرد که تمام تلاشها در این زمینه تأمین منابع بوده که انجام شده تا این تعداد پروژه در سراسر کشور افتتاح و به بهره برداری رسید.
فرامرزیان این نکته را مورد توجه قرار داد که برخی از پروژههایی که تو سط دولت تدبیر و امید افتتاح شد در تعهدات دولت قبل بود.
او گفت: تعداد پروژههای نیمه تمام ما در ابتدای سال ۹۷ بالغ بر ۴ هزار پروژه بود که امسال این تعداد پروژه به حدود ۳ هزار و ۲۰۰ پروژه رسیده است.
معاون وزیر ورزش و جوانان گفت: بالغ بر هزار و اندی از پروژهها جزء زمین چمنهای مصنوعی، مینی فوتبال برای حوزههای روستایی و زمین چمنهای بزرگ برای حوزههای شهری با هدف گسترش فضاهای ورزشی و دسترسی همگانی به این ورزش بوده است. مابقی پروژهها هیچ کدام شاید در موارد بسیار نادر جز افتتاح جدید بوده که در دولت تدبیر و امید انجام شده است.
او این نکته را متذکر شد که بعضی از پروژهها که در دولت تدبیر و امید به بهره برداری رسید پروژههایی بودند که سابقه ۱۲ و ۱۳ ساله شروع پروژه داشتند که با همت همکارانمان امسال به بهره برداری رسید و در اختیار مردم عزیز کشورمان قرار گرفت.
ژاله فرامرزیان با تاکید براین مطلب که تمام تلاشها برای جذب، مدیریت و توزیع منابع صورت گرفته، افزود: همه این اقدامات با تعامل سایر دستگاهها، خیرین، سرمایهگذاران بخش خصوصی و پیمانکاران فراهم شود و در اختیار مردم قرار بگیرد و من از این همکاری ها که زمینه سلامتی مردم را مهیا کرد، تشکر میکنم.
برای ۳ سال مجوز بهرهبرداری بیش از ۵۰ مکان ورزشی تخصصی را برای فدراسیونها گرفتیم معاون وزیر ورزش و جوانان اخذ مجوز بهرهبرداری بیش از ۵۰ مکان ورزشی تخصصی با بهرهبرداری سه ساله توسط فدراسیونها از هیئت وزیران را یکی از اقدامات صورت گرفته در سال گذشته اعلام کرد.
او در این باره توضیح داد: یک مسئلهای که فدراسیونها با آن مواجه بودند، مکانهای تخصصی بود که علاقهمند بودند از آن بهرهمند شوند، اما طبق قانون باید آنها را مزایده میگذاشتیم. برای رفع این مشکل با رایزنیهایی که انجام دادیم، مجوز بهرهبرداری بیش از ۵۰ مکان ورزشی تخصصی را برای بهرهبرداری سه ساله توسط فدراسیونها از هیئت وزیران گرفتیم.
فرامرزیان گفت: به این ترتیب ابلاغ و اعلام کردیم استانیهایی که هیئت ورزشی استانش نیازمند بهره مندی از مکانهای ورزشی تخصصی است و نباید آن مکان به اجاره برود را اعلام کند تا مسیر قانونی طی شود و خوشبختانه در حال حاضر هیچ مشکلی برای واگذاری و بهرهبرداری از اماکن ورزشی تخصصی وجود ندارد.
وی در خصوص نحوه نگهداری از آن اماکن ورزشی هم گفت: البته تعهداتی را هم هیئتها دارند و باید از آن اماکن به درستی استفاده کنند، به این معنی که صرفا فعالیت ورزشی در آنجا صورت بگیرد و در قبال تخریب، آب، برق و گاز خود هیئت متعهد و مسئولیت آن را عهده دار است تا اگر سه سال آینده شرایط مهیا بود، مجددا مجوز بهرهبرداری این فضاها را تمدید کنیم.
معاون وزیر در خصوص اماکن روستایی که در اختیار دهیاریها گذاشته شده، اظهار داشت: مکانهای روستایی بسیاری وجود دارد که برای نگهداری آنها حتی پرسنل و نیروی خدماتی نداریم حتی برای پرداخت آب، برق و گاز این مکانها با مشکلاتی مواجه هستیم برای رفع این مسئله هم یک مصوبه از شورای عالی اداری گرفتیم.
او گفت: با این مصوبه ضمن اینکه مدیریت این مکانهای خیرساز را در اختیار خیرین قرار دادیم بلکه فضاهای ورزشی روستایی را در اختیار دهیاریها قرار دادیم که آنها بتوانند به مردم خدمات رائه دهند و از طریق درآمد هزینه که طبق قانون است به نوعی بتوانند این فضاها و خدمات ورزشی را توسعه بدهد.
فرامرزیان گفت: این مهم از توفیقاتی بود که سالیان سال برای اینکه در نحوه خدمات رسانی و عدم انجام تخلف در نحوه مدیریت و خدمترسانی مناسب به مردم با استفاده از فضاهای ورزشی داشته باشیم، صورت گرفت.
به روز رسانی ساختار وزارت ورزش و جوانان وی افزود: بعد از ادغام دو دستگاه ورزش و جوانان ساختار این وزارتخانه به روز نشده بود که با تلاش همکاران و همراهی سازمان اداری استخدامی، این ساختار در پایان سال ابلاغ شد، در این ارتباط بهترین اقدام ایجاد معاونت بانوان بود که با تلاش بسیار شکل گرفت. براساس ساختار جدید در حال حاضر یک معاونت جوانان داریم، حوزه فرهنگی هم به صورت مستقیم زیرمجموعه مدیرکل قرار گرفت و معاونت بانوان فعالیت خودش را آغاز کرد.
فرامرزیان اضافه کرد: براساس ساختار جدید هم اکنون ۲۲ شهرستان به روز شده اند و در خصوص مابقی شهرستانها در راستای قانون جمعیتی، اطلاعات شهرستانهای بالای ۷۰ هزار در حال جمع آوری است و هر شهرستانی که در این اشل قرار بگیرد نمایندگیهایشان به ادارات شهرستانی تبدیل میشوند.
مقدمات حضور بانوان در ورزشگاهها در سال ۹۸ از سال ۹۷ آغاز شده بود فرامرزیان افزود: برای اینکه بانوان در شرایطی قرار بگیرند که آن شرایط مورد رضایتشان باشد و حقوق شان را مطالبه کنند نیاز است که صبور باشند تا مقدمات اتفاقات خوب برایشان فراهم شود.
او اظهار داشت: خوشبختانه از سال ۹۷ مقدمات حضور بانوان به عنوان تماشاگر رشتههای مختلف ورزشی شروع شده بود. براین اساس بود که بانوان توانستند در مسابقات والیبال و بسکتبال که در سال ۹۷ برگزار شده بود حضور پیدا کنند و در تداوم آن برنامه ها، سال ۹۸ هم حضور بانوان در فوتبال تحقق یافت.
آرزو میکنم در سال جدید، مردم حزن و اندوه سال ۹۸ را به فراموشی بسپارند او در خصوص سال ۹۸ گفت: ایران در سال گذشته با اتفاقات عجیبی مواجه بود و بعضی از آنها باعث تلخ کامی و بعضی باعث استقامت ملت ایران شد. برخی مثل ویروس کرونا هم که تمامی جهان را درگیر کرده، اما واقعیت این است، سال ۹۸ سالی پرتلاطم برای مردم کشورمان بود و همه ما در تبعات و آثار این اتفاقات سهیم هستیم.
معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: با همه این مسائل امیدوارم در سال جدید تمامی حزنهای سال ۹۸ را به فراموشی بسپاریم و مردم خوب این سرزمین که صبور، مقاوم، باگذشت و مظلوم هستند بتوانند با سربلندی سالی پرنشاط را آغاز کنند و با شکست ویروس کرونا مردمان جهان و مردم خوب ایران بتواند سالی متفاوت و موفق را آغاز کنند.