گزارش رای الیوم از مقابله کشورها با شیوع کرونا
پهپادها به جنگ کرونا میروند
برخی کشورها برای نظارت بر تجمعهای غیرقانونی از پهپاد استفاده میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، روزنامه اینترنتی رأی الیوم نوشت: در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا پایان هفته کنونی احتمالا به نیم میلیون نفر خواهد رسید، کشورهای مختلف، استفاده از پهپاد برای کنترل شیوع این بیماری را آغاز کرده اند.
اگر شهروندان به توصیههای بهداشتی عمل نکنند، هیچ کشوری در جهان نمیتواند شیوع ویروس کرونا را کنترل کند.
ایتالیا، فرانسه و بلژیک اجرای تدابیر اضافی در جنگ علیه «دشمن بشریت» یعنی ویروس کرونا را آغاز کردند و برای نظارت بر تجمعهای غیرقانونی از پهپاد استفاده میکنند. در این کشورها فقط یک نفر از هر خانواده میتواند برای خرید مواد غذایی و کالاهای ضروری از خانه خارج شود.
این تدابیر در انگلیس هم هر روز سختگیرانهتر میشود و ۷۵۰۰ پزشک و پرستار بازنشسته به کار فرا خوانده شدند تا پیش از رسیدن سونامی مبتلایان به ویروس کرونا، به خدمت بازگردند.
در حالی که در آغاز شیوع ویروس کرونا در مدت ۶۷ روز، شمار مبتلایان به ۱۰۰ هزار نفر رسید، فقط در چهار روز گذشته شمار مبتلایان ۱۰۰ هزار نفر دیگر افزایش یافت و به ۴۰۰ هزار نفر رسید و سازمان جهانی بهداشت به همین علت زنگ خطر را به صدا آورد. به ویژه آنکه پیش بینی میشود شمار مبتلایان در جهان تا پایان این هفته به نیم میلیون نفر برسد. ویروس کووید- ۱۹ توانست بیش از یک میلیارد نفر را در ۵۰ کشور جهان خانه نشین کند.
نخست وزیر انگلیس هم این خطر را درک کرد و از مردم این کشور خواست مانند مردم در دیگر کشورهای اروپایی، در خانه هایشان بمانند.
نخست وزیر انگلیس تأکید کرد هیچ کشوری در جهان نمیتواند با تعداد زیاد مبتلایان تعامل داشته باشد زیرا تجهیزات پزشکی و کادر پزشکی به تعداد کافی وجود ندارد.
کارکنان در بخش بهداشت و پزشکی به سربازان خط مقدم این جنگ تبدیل شده اند. در ایتالیا تاکنون ۲۴ پزشک جان خود را از دست داده اند و چهار هزار و ۸۲۳ نفر از کادر بهداشتی که برای مقابله با شیوع ویروس کرونا تلاش میکنند، مبتلا شده اند.
شیوع کرونا باعث موج وحشت از کمبود مواد غذایی و حمله مردم به فروشگاهها در کشورهای اروپایی شد. این رویداد نشان داد فقط ویروس کرونا مشکل آفرین نیست، بلکه واکنش نامناسب مردم هم میتواند به مشکلات دامن بزند. این موضوع به معنای آن است که جوامع هم باید به حکومتها برای چیره شدن بر این ویروس، پیش از آنکه از کنترل خارج شود، کمک کنند. اگر شهروندان به توصیههای بهداشتی عمل نکنند، هیچ کشوری در جهان نمیتواند شیوع ویروس کرونا را کنترل کند.