پلمپ ۲واحد صنفی در تربتحیدریه
یک باب نانوایی و یک واحد عرضه کننده سوخت "سی. ان. جی" به علت رعایت نکردن مقررات بهداشتی در راستای مقابله با بیماری کرونا پلمپ شدند
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی - معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه گفت:مراکز تهیه و توزیع
مواد غذایی و اماکن عمومی باید موازین بهداشت فردی، بهداشت وسایل، ابزار کار و بهداشت ساختمان را رعایت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برابر قانون به شدت برخورد میشود.
الهام بهرهمند افزود: بازرسان بهداشتی به صورت مستمر در دو نوبت صبح و عصر نسبت به بازرسی از واحدهای صنفی مختلف اقدام میکنند.
وی گفت: مردم از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراکز و مقامهای بهداشتی نیستند خودداری کنند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه از مردم خواست درصورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در اصناف به ویژه صنوف حساس مانند رستوران، قنادی، فست فودها، نانواییها و جایگاههای عرضه سوخت مراتب را به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند تا در کمترین زمان رسیدگی شود.