کرونا و کاهش محسوس تردد جاده ای در استان مرکزی
با شیوع ویروس کرونا در کشور و استان ، تردد جاده ای در استان مرکزی در نوروز 99 نسبت به مدت مشابه سال قبل 70 درصد کاهش یافته است.
![کرونا و کاهش محسوس تردد جاده ای در استان مرکزی کرونا و کاهش محسوس تردد جاده ای در استان مرکزی](/files/fa/news/1399/1/5/4656293_658.jpg)
با شیوع ویروس کرونا در کشور، تردد جاده ای در استان مرکزی در نوروز 99 نسبت به مدت مشابه سال قبل 70 درصد کاهش یافته است.
زندی فر مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان مرکزی گفت: امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته تاکنون بیش از ۷۰ درصد کاهش مسافرت و تردد را در استان و راههای مواصلاتی شاهد بوده ایم .
سرهنگ امیدی جانشین فرماندهی پلیس راه استان هم گفت: تاکنون ۶۰ درصد نسبت به سال گذشته حوادث رانندگی و جاده ای کاهش یافته است و از رانندگان می خواهیم با احترام به قوانین با پلیس همکاری لازم را داشته باشند .
دکتر محمدی مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی هم گفت: همانند سال گذشته پایگاه هلال احمر خدمات خود را ارائه می کند با این تفاوت که بیشتر خدمات در جهت پیشگیری و مقابله با کروم است.