همزمان با کمبود تجهیزات بیمارستانی و کادر پزشکی
فلج شدن کشورهای اروپایی و آمریکا
خطر شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کشورها در جهان به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا را فلج و با کمبود تختهای بیمارستانی و کادر پزشکی روبرو کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صداوسیما ، خطر شیوع ویروس کرونا، بسیاری از کشورها در جهان به ویژه کشورهای اروپایی و آمریکا را فلج و با کمبود تختهای بیمارستانی و کادر پزشکی روبرو کرده است.
گزارش خبرنگار صداوسیما در لاهه
کمبود دستگاه تنفس مصنوعی و تخت در بیمارستانهای هلند
کمبود دستگاه تنفس مصنوعی و تخت در بیمارستانهای هلند باعث نگرانی مقامات بهداشتی این کشور شده است.
وزارت بهداشت هلند اعلام کرده است به دستگاههای تنفس مصنوعی نیاز فوری وجود دارد، زیرا با به اوج رسیدن همه گیری ویروس کرونا، بیمارستانهای این کشور طی هفتههای آینده با کمبود شدید اینگونه تجهیزات روبرو خواهند شد.
لغو بسیاری از پروازها و کمبود پارکینگ در فرودگاه آمستردام
به علت لغو بسیاری از پروازها، فرودگاه آمستردام هلند با کمبود پارکینگ برای هواپیماها مواجه است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لاهه، تعطیلات خارج از کشور تا آخر آوریل غیر ممکن است. بیشتر شرکتهای هواپیمایی پروازهای خود را تا آخر آوریل لغو کردند.
گزارش خبرنگار صداوسیما در کی یف
شرایط فوق العاده در اوکراین همزمان با رشد سریع کرونا در این کشور
گزارش خبرنگار صداوسیما در وین
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در سوییس به هفت هزار و ۱۴
در سوئیس تنها طی بیست و چهار ساعت گذشته بیش از ۹۰۰ نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند. وزارت بهداشت سوئیس امروز اعلام کرد شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از مرز هفت هزار نفر گذشت.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما از وین، وزارت بهداشت سوئیس اعلام کرد تنها در طول بیست و چهار ساعت بیش از نهصد مورد جدید ابتلا به این ویروس افزوده شده و به هفت هزار و چهارده نفر رسیده است. وزارت بهداشت سوئیس همچنین اعلام کرد تاکنون شصت نفر نیز قربانی این ویروس شده اند. همچنین به خاطر شیوع کرونا روزانه میلیونها شاخه گل در بازار مرکزی گل هلند از بین میرود. این اتفاق برای اولین بار در طول یک قرن عمر حراج گل هلند رخ میدهد.
گزارش خبرنگار صداوسیما در پاریس
شکایت ۶۰۰ پزشک و پرستار فرانسه از دروغگویی دولت برسر کرونا
اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه از جان باختن یک پزشک براثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از پاریس، بیش از ۵۰ پرستار و کادر درمانی در فرانسه مبتلا به ویروس کرونا شده اند. همچنین ۴۵ هزار کارمند شرکت هواپیمایی ایرفرانس به دلیل شیوع ویروس کرونا شغل خود را از دست دادند. کریستف کاستانه وزیر کشور فرانسه نیز اعلام کرد: تاکنون ۴۰ هزار نفر به علت نقض قانون قرنطینه جریمه شده اند.
گزارش خبرنگار صداوسیما در بیروت
اجرای قوانین منع رفت و آمد در شهرهای مختلف لبنان
به گزارش خبرنگار صداوسیما از بیروت، قوانین منع رفت و آمد در شهرهای مختلف لبنان به طور گسترده اجرا شده است. کسانی که این قوانین را نقض کنند تا ۶ ماه حبس، مجازات آنها خواهد بود. شاغلان دستگاههای بهداشتی و امنیتی و فروشندگان مواد غذایی و مایحتاج مردم از این قوانین مستثنی هستند. تشخیص خروج غیرضروری مردم از منزل به عهده نیروهای امنیتی است.
گزارش خبرنگار صداوسیما در غزه
ضد عفونی کردن اماکن عمومی در مناطق نوار غزه
گزارش خبرنگار صداوسیما در کوالالامپور
آمار مبتلایان به ویروس کرونا در مالزی از مرز ۱۳۰۰ نفر گذشت
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کوالالامپور، امروز پنجمین روزی بود که مردم این کشور در خانه ماندند.
دولت مالزی با تشدید مقررات منع آمد و شد و اعمال جریمههای سنگین مانع حضور غیرضروری مردم در خیابانها میشود و برای خرید روزانه هم از هر خانوار یک نفر مجاز است با ایستادن در صفهای طولانی مراکز خرید تعیین شده، مایحتاج مورد نیاز خانواده خود را خریداری کند.
مرزهای گابن به دلیل کرونا بسته شد
به دنبال شیوع ویروس کرونا در گابن، دولت با صدور بیانیهای مرزهای زمینی، هوایی و دریایی خود را تا اطلاع ثانوی بست.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از ابیجان، به نقل از سفارت جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج، در بیانیه وزارت کشور گابن تصریح شده که:در پی فوت یک مبتلا به کرونا، دولت اقدامات جدیدی از جمله بسته شدن مرزهای زمینی، هوایی و دریایی؛ ممنوعیت تجمعات؛ بسته شدن مساجد و کلیساها؛ تعطیلی مراکز آموزشی از پیش دبستانی تا مراکز دانشگاهی؛ ممنوعیت تمام پروازهای ملی و بین المللی؛ محددیت مسافرتهای غیر ضروری برای مقابله با گسترش این بیماری اتخاذ کرد.
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در گابن تا روز شنبه به پنج مورد رسیده و یک مرد پنجاه ساله مبتلا به دیابت و فشار خون هم روز جمعه فوت شد.
نخستین فوتی بیماری کووید -۱۹ در افغانستان
اداره بهداشت و درمان استان بلخ اعلام کرد: یک نفر در این استان براثر ابتلا به بیماری کووید - ۱۹ فوت کرده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از کابل، این فرد سه روز پیش در شهرستان دهدادی استان بلخ در شمال افغانستان فوت کرده بود، اما آزمایش کرونای او امروز مثبت اعلام شده است.
گفته میشود خانواده این بیمار پس از خاکسپاری به منطقه تحت حاکمیت طالبان رفته اند.
تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا در افغانستان سی و چهار نفر اعلام شده است.
دولت محلی سند پاکستان تصمیم به اعلام حکومت نظامی گرفت
تداوم سیر صعودی تعداد مبتلایان به کرونا در پاکستان باعث شده دولت این کشور برای جلوگیری از شیوع بیشتر ویروس کرونا در برخی از مناطق حکومت نظامی اعلام کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد به نقل از رسانههای پاکستان، دولت محلی ایالت سند که با ۲۹۲ گزارش ابتلا به کرونا بیشتر از ۳ ایالت دیگر پاکستان تحت تاثیر ویروس کووید – ۱۹ قرار گرفته اعلام کرد: به منظور کنترل ویروس کرونا از ساعت ۲۴ امروز (یکشنبه) درشهر کراچی و برخی از شهرهای دیگر ایالت سند حکومت نظامی برقرار خواهد شد. "مراد علی شاه" سروزیر ایالت سند در مصاحبه با خبرنگاران گفت: دولت محلی ایالت سند از ارتش و سایر نهادهای امنیتی و مجریان قانون خواسته تا در زمان حکومت نظامی از تردد مردم جلوگیری کنند.
افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در پاکستان همچنین باعث شده قانون منع آمد و رفت در "اسلامآباد" پایتخت این کشور اعمال و تجمع بیش از ۵ نفر در این شهر ممنوع اعلام شود. مقامهای پاکستانی از ساکنان شهر اسلامآباد خواستند تا در زمان مقررات منع آمد و رفت در منازل خود قرار داشته و از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند. رسانههای محلی همچنین از لغو حمل و نقل عمومی بین شهرهای اسلام آباد و راولپندی پاکستان و بسته شدن راههای ارتباطی به پایانههای مسافربری و فرودگاه خبر داده و اعلام کردند: این وضعیت در شهر اسلامآباد تا ۱۵ روز آینده برقرار خواهد ماند.
گفتنی است احزاب سیاسی مخالف دولت پیشتر از دولت خواسته بودند قانون منع رفت و آمد را در سراسر پاکستان اعمال کنند؛ با این حال کابینه پاکستان ضمن مخالفت با این طرح، آن را به ضرر همه مردم به ویژه قشر ضعیف اعلام کرد.
براساس آمار رسمی دولت پاکستان، تاکنون ۶۴۹ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۴ نفر نیز فوت کردهاند.
آخرین آمار سازمان بهداشت جهانی درباره بیماری کرونا تا ساعت ۱۷ سوم اسفند
مبتلایان:۳۱۶۵۰۶ نفر
فوت: ۱۳۵۹۹
و میزان بهبودی: ۹۵۹۲۲،
۱۸۸ کشور در حال حاضر به این بیماری آلوده شده اند.
ژاپن از شهروندان خود خواست به آمریکا سفر نکنند
ژاپن روز یکشنبه اعلام کرد با توجه به شیوع ویروس کرونا در آمریکا از سفرهای غیر ضروری و غیر مهم به این کشور پرهیز کنند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از توکیو، وزارت امور خارجه ژاپن امروز با انتشار اطلاعیهای در پایگاه اینترنتی خود با اشاره به حالت فوق العادهای که این ماه توسط دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، در این کشور به اجرا گذاشته شده است و محدودیتهایی که آمریکا برای مسافرتها به منظور مهار ویروس کرونا به اجرا گذاشته است از سفرهای غیر ضروری به این کشور اجتناب کنند.
مقررات جدید برای مقابله با کرونا در دهلی
سروزیر ایالت دهلی اعلام کرد از فردا در پایتخت هند مقررات جدیدی به اجرا گذاشته میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو، «ارویند کجریوال» گفت: از ساعت شش صبح فردا ورود به دهلی به جز برای کامیونهای حمل بار و کالاهای اساسی از مرزهای زمینی و هوایی ممنوع است.
وی با بیان اینکه تمام شرکتهای خصوصی نیز از فردا تعطیل میشوند، افزود: تصمیم گیری درباره تعطیلی ادارات دولتی بر عهده دولت مرکزی است.
سروزیر ایالت دهلی اعلام کرد: فقط مغازههای عرضه مواد غذایی و داروخانهها باز هستند.
وی همچنین از مردم خواست در خانههای خود بمانند تا با مشکل ویروس کرونا مقابله شود.
ارویند کیجریوال گفت: فعالیت سازمانها و مراکز خدماتی همچون پلیس، بیمارستانها و آتش نشانی ادامه خواهد داشت و این اقدام تا پایان ماه ادامه دارد.
وی افزود: ناوگان حمل و نقل عمومی از جمله تاکسیها و اتوریکشاها در این مدت فعالیت نمیکنند و فقط ۲۵ درصد از اتوبوسهای دولتی در دهلی خدمات ارایه میکنند.
افزایش شمار قربانیان کرونا در هلند به ۱۸۰ نفر
۲۳ نفر تاکنون در کامرون به ویروس کرونا مبتلا شده اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما از ابیجان به نقل از سفارت جمهوری اسلامی ایران در ساحل عاج، هنوز مورد فوتی در کامرون گزارش نشده است و وزیر بهداشت کامرون در بیانیهای از مردم خواست به اقدامات اتخاذ شده از سوی دولت برای مقابله با این بیماری احترام بگذارند.
دولت کامرون تاکنون تدابیری همچون بستن مرزهای زمینی، دریایی و تعلیق پروازهای مسافربری از خارج به استثنای پروازهای باری و کشتیهای حمل کننده کالاهای مصرفی روزمره؛ تعطیلی دانشگاه ها، مدارس و دبیرستانها و دانشگاهها تا اطلاع بعدی، تعلیق صدور روادیدهای ورودی در فرودگاههای مختلف و ممنوعیت تجمع بیش از ۵۰ نفر را اتخاذ کرده است.
ثبت ۱۱۹ مورد جدید ابتلا به کرونا در عربستان
وزارت بهداشت عربستان در حساب کاربری خود در توئیتر از ثبت ۱۱۹ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونای جدید، کووید ۱۹ خبر داد.
به نوشته روزنامه الریاض، محمد العبدالعالی، سخنگوی وزارت بهداشت عربستان نیز در کنفرانسی خبری ضمن اعلام این خبر افزود: تعداد کل مبتلایان به کرونا در عربستان به ۵۱۱ نفر رسیده است و بیش از ۴ هزار نفر نیز قرنطینه شده اند.
شمار مبتلایان به کرونا در آلمان از ۲۳ هزار نفر گذشت
شمار مبتلایان به ویروس کرونا در آلمان افزایش یافت و به ۲۳ هزار و ۴۲ نفر رسید.
به گزارش خبرنگار صدا و سیما از برلین، همچنین تاکنون ۹۲ نفر در آلمان براثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند.
از ۲۷ ژاویه / ۷ بهمن ۹۸ که نخستین مورد آلودگی به کرونا در آلمان تایید شد تا امروز ۲۳۹ نفر پس از ابتلا به بیماری کویید ۱۹ درمان شدند.
افزایش کشته ها در اسپانیا براثر ابتلا به کرونا
به گزارش خبرگزاری رویترز، شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در اسپانیا از ۲۴ هزار و ۹۲۶ نفر در روز گذشته به ۲۸ هزار و ۵۷۲ نفر رسیده است. شمار جان باختگان بر اثر آلودگی به ویروس کرونا نیز در این کشور از هزار و ۳۲۶ نفر به هزار و ۷۲۰ نفر رسیده است.
شبکه تلویزیونی بی بی سی عربی گزارش داد: اسپانیا شاهد افزایش نگران کننده تعداد جان باختگان ویروس کروناست که به ۳۰ درصد افزایش در یک روز میرسد. بیمارستانها در شهر مادرید زیر فشار شدید قرار دارند و برای سازگاری با شرایط جدید مبارزه میکنند. دولت اسپانیا هشدار داد روزهای آینده شرایط بدتر خواهد بود. ارقام وزارت بهداشت اسپانیا نشان میدهد مجموع شمار فوتیها در این کشور به ۱۳۸۱ نفر افزایش یافت. شمار مبتلایان هم از ۲۵ هزار نفر فراتر رفت. مقامات اسپانیایی برای جلوگیری از احتمال کمبود تخت در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها آماده میشوند. پر شدن بیمارستانها باعث شد یک مرکز ویژه برگزاری نمایشگاه در مادرید به یک بیمارستان بزرگ صحرایی برای مبتلایان به این ویروس تبدیل شود. پنج هزار و ۵۰۰ تخت از جمله بخش مراقبتهای ویژه برای پذیرش بیماران بیشتر در روزهای آینده، تجهیز شد. اسپانیا پس از ایتالیا دومین کشور اروپایی است که صدها نفر در آن هر روز به شمار مبتلایان اضافه میشوند. مقامات اسپانیایی به حدود ۴۶ میلیون نفر دستور دادند در خانه هایشان بمانند و اجازه ترک خانه هایشان را جز در صورت ضرورت، ندارند.
گزارشگر شبکه بی بی سی درباره اوضاع ایتالیا افزود: درباره ایتالیا فقط آمارها، برای ایجاد هراس کافی است. به طور متوسط هر دو دقیقه یک نفر در این کشور بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان خودش را از دست میدهد. هر چند که مناطق کانون شیوع ویروس کرونا در ایتالیا قرنطینه شده است. شمال ایتالیا، بیشترین آسیب را از این بیماری واگیردار متحمل شده است و با افزایش فزاینده تعداد تلفات، کامیونهای ارتش برای انتقال قربانیان وارد میدان شدند. مسئولان بهداشتی محلی هشدار میدهند بیماری کرونا هیچ درمانی ندارد و بهترین راه مقابله با آن، قرنطینه شدن افراد است. جوزپه کونته نخست وزیر ایتالیا، آنچه را که تصمیم دشوار خواند، اعلام کرد و از تعطیلی سازمانها و کارخانهها در این کشور خبر داد. مقامات محلی، تدابیر بیشتری برای محدود کردن تردد شهروندان اتخاذ کردند، از جمله آنها تعطیلی پارکها و بوستانها و جلوگیری از رفتن شهروندان به ویلاهایشان است. تیرگی اوضاع و تعداد فزاینده قربانیان ویروس، مانع از دیده شدن روزنه امید نشده است. در حالی که مقامات محلی خواستار داوطلب شدن ۳۰۰ پزشک برای فعالیت در مناطق شیوع ویروس کرونا شده بودند، سه هزار پزشک داوطلب شدند که ۱۰ برابر تعداد مورد نیاز بود. نخست وزیر ایتالیا، این پزشکان داوطلب را قهرمانانی توصیف کرد که لباس سفید بر تن کرده اند.
گزارشگر بی بی سی عربی درباره اوضاع فرانسه خاطر نشان کرد: وزیر بهداشت فرانسه پیش بینی کرد اوضاع در این کشور وخیمتر شود و خواستار صبر و همبستگی برای چیره شدن بر ویروس کرونا شد. دهها نفر از سربازان ارتش فرانسه، سرگرم احداث بیمارستان میدانی در شهر مولوز در شرق این کشور هستند که قرار است در چند روز آینده، میزبان ۳۰ تخت مبتلایان به ویروس کرونا باشد. وارد عمل شدن ارتش به علت افزایش تعداد مبتلایان به کرونا در برابر ظرفیت بیمارستان این شهر بود. در اینجا پزشکان و پرستاران برای مقابله با شیوع این بیماری در شرایط بسیار دشوار، تلاش میکنند. کار در اینجا سخت و امکانات محدود است. نبود تعداد کافی کادر پزشکی، اوضاع را بحرانیتر میکند. این در حالی است که بیمارستانها در فرانسه پیش بینی میکنند روزهای دشوارتر را پیش رو دارند و ویروس کرونا با سرعت بیش از انتظار در حال شیوع است. در پاریس، اوضاع بهتر از این نیست و دولت فرانسه، قانون حالت فوق العاده را برای برخورد با بحران اعلام کرد. پلیس فرانسه، خودروها را هم مانند عابران پیاده متوقف و کیفرخواستهایی را علیه متخلفان تدوین میکند. مقامات فرانسوی از مردم این کشور خواستند به مناطق دیگر سفر نکنند تا این ویروس منتقل نشود. نیروهای پلیس در ایستگاههای قطار هم مستقر شدند. در حالی که کشور به مدت دو هفته فلج شده است، احتمال تمدید این مدت وجود دارد. زیرا این نگرانی وجود دارد که فرانسه به ایتالیای دوم تبدیل شود.
خبرنگار بی بی سی عربی در لندن گفت: اوضاع لندن به گونهای است که شاید مسافران، آن را نشناسند. این شهر شلوغ آرام شده یا به طور دقیق تر، به طور کامل خاموش شده است. ویروس کرونا، شهری را که در آن حدود ۱۰ میلیون نفر زندگی میکنند، فلج کرده است. اینجا میدان مشهور لندن است که هیچ تردیدی در آن دیده نمیشود. همه درها در پایتخت انگلیس به علت نگرانی از اینکه ویروس پشت در باشد، بسته شده است. لندن، کانون اصلی شیوع ویروس کرونا در انگلیس است و شمار مبتلایان در این شهر سه برابر دیگر مناطق این کشور است. تعهد دولت بوریس جانسون برای پرداخت ۸۰ درصد از حقوق کارکنان، شاید پیام اطمینان بخش به همراه داشته باشد، اما شاید همچنین حامل این پیام باشد که روزهای آینده بسیار سخت است. شریان حیاتی اقتصاد انگلیس با خطر بحران شدید روبروست که ممکن است دستکم چند ماه ادامه پیدا کند. صدها هزار نفر از کارکنان نمیدانند شرایط آینده شان چگونه خواهد بود. عدهای معتقدند شرایط فعلی در انگلیس مانند شرایط پیش از وقوع جنگ جهانی دوم است و همه چیز به یکباره متوقف شد.
کمبود شدید ماسک و تجهیزات پزشکی در آمریکا
به نوشته نیویورک تایمز، در حالی که سیستم بهداشت و درمان آمریکا برای وفق دادن خود با چالش بی سابقه شیوع ویروس کرونا تحت فشار است، بسیاری از کارشناسان بهداشتی که در خط مقدم این بحران بهداشتی هستند، به اندازه کافی در برابر این ویروس ایمن نیستند.
این روزنامه در گزارشی به قلم آملیا نیرنبرگ نوشت: بعضی از آنها از ماسکها و دستکشهایی که بارها از آن استفاده کرده اند، استفاده میکنند. دیگران با مراجعه به رسانههای اجتماعی با هشتگ #GetMePPE خواستار کمک مردم برای دریافت وسائل محافظ شخصی میشوند. بدون استفاده از وسائل محافظ، قرار گرفتن در کنار تخت بیماران مبتلا به کوید-۱۹ ممکن است مرگبار باشد، به ویژه برای پزشکان و خانواده هایشان.
تا همین حالا دهها تن از کارکنان بهداشتی در سراسر کشور بیمار شده ان و صدها تن دیگر مجبور شده اند خود را قرنطینه کنند.
یک پزشک در مقالهای در نیویورک تایمز نوشت: «فاجعه قریب الوقوع است. ما به سمت پرتگاه پیش میرویم.»
کمبود ماسک بسیار شدید است. اما دلیل این کمبود چیست؟ ویروس کرونا از طریق ذرات سرفه یا ذرات موجود روی سطوح آلوده سرایت میکند، بنابراین استفاده مناسب از وسائل محافظ میتواند تا حد زیادی به ایمن نگه داشتن پزشکان کمک کند.
دست کم، پزشکان باید از دستکش، لباس محافظ، ماسک و عینک محافظ چشم استفاده کنند. اما هفته هاست که بیمارستانهای آمریکا با کمبود شدید تجهیزات ضروری رو به رو هستند.
بسیاری از پزشکان گفتند به آنها فقط یک ماسک برای استفاده نامحدود داده اند. آنها وقتی در میان بیماران هستند، به ماسک خود مواد ضدعفونی کننده اسپری میکنند. اما نگرانند که استفاده از ماسکی که بارها استفاده شده، موجب آلوده شدن بیمارانی شود که هنوز آلوده به ویروس نیستند.
نگرانی از وضع زندانها در انگلیس به علت نداشتن تجهیزات کافی
روزنامه گاردین نوشت: کارشناسان هشدار دادند ناکامی در محافظت از آسیب پذیرترین زندانیان در برابر ویروس کرونا در زندانهای انگلیس میتواند به قیمت جان ۸۰۰ زندانی تمام شود.
برآوردهای موقت اپیدمیولوژیستها در دانشگاه لندن نشان میدهد که شیوع کنترل نشده این عفونت میتواند منجر به مرگ حداکثر ۱ درصد از جمعیت زندان شود، اما اگر اقدامات لازم برای حمایت از زندانیان سالخورده و مبتلایان به بیماریهای مزمن انجام شود، این امر میتواند بطور قابل توجهی کاهش یابد.
در بسیاری از کشورها در مبارزهها با شیوع ویروس کرونا، زندانها نقطه عطف بودند، در برخی کشورها به منظور کاهش خطر انتقال این ویروس در میان زندانیان و کارکنان زندان ها، دستور داده شده است بسیاری از زندانیان به شکل موقت آزاد شوند. براساس گزارشها در ووهان شهر چینی که سه ماه قبل شیوع ویروس کوید ۱۹ از آنجا آغاز شد، بیش از ۸۰۰ زندانی به این ویروس مبتلا شدند.
جمعه گذشته جمعیت زندانیان در انگلیس و ولز ۸۳۵۰۰ نفر اعلام شد که بیشترین تعداد در غرب اروپا است.
این هفته دیوید گاک وزیر سابق دادگستری انگلیس توقف بازداشتهای موقت و آزادی برخی از زندانیان را به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در زندانهای انگلیس خواستار شد.
گاک گفت" مزیت نفرستادن افراد به زندان برای محکومیتهای کوتاه مدت این است که از شیوع گسترده این ویروس جلوگیری میشود. این موضوع مهم است. به این علت که در زندانها تعداد زیادی میآیند و میروند. این عامل مهمی است که خطرها را تشدید میکند. "
اندرو هایوارد استاد اپیدمیولوژی بیماریهای عفونی گفت "جدا کردن موارد مشکوک مهم است، زیرا برخی از افراد قبل از بروز علائم، این بیماری را منتقل میکنند. شیوع بیماریهای همه گیر در اماکن شلوغ خیلی سریع گسترش پیدا میکند. انتقال دادن زندانیان آسیب پذیرتر به بخشهای خلوت تر، جاهایی که بتوان بهتر و راحتتر از شیوع این ویروس جلوگیری کرد، و کاهش دادن ارتباط انها با دیگر زندانیان میتواند به نجات جان انسانها کمک کند. "