اروپا روز به روز کرونایی تر میشود
گفته میشود کرونا, دیدگاهی را که معتقد بود اروپا در زمینه نظام سلامت و قدرت پزشکی و دارویی, مشهورترین هاست, درهم شکسته است.
شیوع ویروس کرونا در اروپا بصورت غیر قابل تصوری تشدید شده است.
دانشگاه جان هاپکینز امروز با اشاره به "روبرو شدن ایتالیا با شدیدترین سطح شیوع ویروس کرونا" خبر داد: "در 24 ساعت گذشته در این کشور نزدیک به هشتصد نفر - یعنی در هر دو دقیقه یک نفر- جان خود را از دست داد."
به گزارش امروز شبکه تلویزیونی سی ان ان دانشگاه جان هاپکینز اعلام کرد: "هم اکنون تعداد افراد آلوده به ویروس کرونا در سراسر جهان به بیش از سیصد و هفت هزار نفر رسیده است که از این تعداد 13 هزار نفر جان خود را از دست داده اند."
بر اساس این گزارش علاوه بر بحث کمبود تخت و ونتیلاتور (دستگاه تنفس مصنوعی) در ایتالیا، خود پزشکان هم به علت مواجهه با ویروس کرونا، بیمار شده اند.
همزمان نخست وزیر انگلیس درباره احتمال شیوع کرونا در انگلیس در حد و اندازه شیوع این ویروس در ایتالیا هشدار داد.
شبکه تلویزیونی بی بی سی امروز به نقل از بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفت: "ویروس کرونا می تواند توان سیستم خدمات درمانی انگلیس را به چالش بکشد مگر اینکه همه رعایت فاصله اجتماعی را شروع کنند".
بر اساس این گزارش تلفات کرونا در انگلیس به 233 به رسیده است.
بوریس جانسون هشدار داد ما دو یا سه هفته تا رسیدن به وضعیت الان ایتالیا فاصله داریم و ویروس به سرعت در حال شیوع است.
کادر درمانی انگلیس شدیدا نگران دسترسی کافی خود به تجهیزات حفاظتی نظیر دستکش، ماسک و لباس های ویژه است هرچند دولت این کشور اعلام کرده است این تجهیزات را تقویت می کند.
در عین حال، در اولین روزی که قرار است، روز تعطیلی شهر و ترغیب مردم به ماندن در خانه و رعایت فاصله اجتماعی باشد، در مرکز نیوکاسل، برخی افراد هنوز در خیابان ها پرسه می زنند. از نظر کارشناسان لحظه واقعی بحران به سرعت در حال نزدیک شدن است. نگرانی جدی درباره تعداد افرادی است که در لندن به کرونا آلوده شده اند اما این ویروس به سرعت در کل انگلیس در حال گسترش است.
دولت اسپانیا هم هشدار داد بدترین حالت ممکن درخصوص شیوع ویروس کرونا در آینده رخ خواهد داد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، دولت اسپانیا روز شنبه اعلام کرد هرآنچه لازم باشد برای مبارزه با شیوع ویروس کرونا انجام خواهد داد و در عین حال هشدار داد بدترین حالت ممکن در آینده رخ خواهد داد همچنانکه این بیماری تاکنون جان 1300 نفر را در این کشور گرفته و نزدیک به 25 هزار نفر دیگر به آن مبتلا هستند.
اسپانیا که بعد از ایتالیا بزرگترین کانون شیوع ویروس کرونا در اروپاست در روزهای اخیر شاهد افزایش مرگ و میر چند صد نفری ناشی از ابتلا به این ویروس بوده است. همین امر باعث ازدحام بیماران در بخش مراقبت های ویژه در برخی بیمارستان ها شده است.
پدرو سانچز نخست وزیر اسپانیا اعلام کرد تازه ما هنوز ورد مرحله بسیار سخت بسیار ویرانگر این بیماری نشده ایم که اگر وارد شویم توانایی های تجهیزاتی و روحی ما و همچنین ویژگی ما به عنوان یک جامعه به چالش کشیده خواهد شد.
وی همچنین افزود که اسپانیا از زمان جنگ داخلی این کشور در فاصله سالهای 1936 تا 1939 تاکنون شاهد وضعی چنین فاجعه آمیز نبوده است. نخست وزیر اسپانیا در حالی از جنگ داخلی این کشور برای مقایسه فاجعه آمیز بودن تبعات شیوع ویروس کرونا در کشور نام می برد که در فاصله این سالهای جنگ داخلی حدود یک میلیون نفر کشته شدند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار هم گزارش داد: در فرانسه نیز با جان باختن 112 مبتلای دیگر به ویروس کرونا در عرض 24 ساعت اخیر، تعداد قربانیان به 560 نفر رسید. تعداد قربانیان در عرض یک روز به شدت افزایش یافته است. 1525 نفر در سراسر کشور تحت درمان هستند.
اتخاذ و اجرای تمهیدات قرنطینه ای مرتبط با گسترش ویروس کرونا توسط فرانسوی ها ادامه دارد. از این پس شهردارها و فرماندارها تمهیدات محلی را تشدید می کنند و نیروهای امنیتی در روز شنبه نظارت خود را در مناطق مختلف بر اجرای این تمهیدات تشدید کردند.
در این شرایط گفته میشود کرونا, دیدگاهی را که معتقد بود اروپا در زمینه نظام سلامت و قدرت پزشکی و دارویی, مشهورترین هاست, درهم شکست و بیمارستان ها در اروپا از پذیرش مبتلایان به این بیماری، ناتوان هستند.
روسیا الیوم گزارش داد ارتش فرانسه با ادامه شیوع ویروس کرونا در فرانسه به علت کمبود تجهیزات بیمارستانی و به منظور جبران بخشی از کمبودها, وارد عمل شد.
ارتش فرانسه استقرار بیمارستان صحرایی در مولوز در شرق این کشور را برای بستری کردن بیماران مبتلا به ویروس کرونا، آغاز کرد.
---------------------------
عبدالرضا خلیلی