مبارزه با کرونا ؛
کشف بیش از 178 هزار قلم انواع تجهیزات بهداشتی
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بیش از 178 هزار قلم انواع تجهیزات بهداشتی طی 48 ساعت گذشته در سراسر کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما سردار "محمدرضا مقیمی" در گفت و گوی اختصاصی با پایگاه خبری پلیس در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: با عنایت به نامگذاری سال به نام سال "جهش تولید" از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و در ادامه طرح تشدید مبارزه با احتکار و قاچاق کالاهای بهداشتی توسط برخی از افراد سودجو، برای حفظ امنیت اقتصادی تولیدکنندگان داخلی و مصرف کنندگان، رصد اطلاعاتی و بازدیدهای میدانی از مراکز پخش و انبار کالاها همچنان به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی در سطح کشور قرار دارد.
وی افزود: کارآگاهان با اشرافیت کامل اطلاعاتی، در قالب چند تیم عملیاتی و انجام اقدامات تخصصی، طی 48 ساعت گذشته 18 باب انبار و مرکز متخلف پخش کالاهای بهداشتی را شناسایی و پلمب کردند.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا ادامه داد: کارآگاهان در بازرسی از انبارها بیش از 178 هزار قلم انواع تجهیزات بهداشتی شامل 76 هزار و 200 عدد انواع دستکش، 88 هزار و 555 بطری انواع مواد ضدعفونی کننده به همراه پد الکلی و 13 هزار و 977 عدد انواع ماسک احتکاری در سطح کشور کشف کردند.
سردار مقیمی گفت: در این رابطه 24 نفر دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در نامگذاری سال تاکید کرد: پلیس امنیت اقتصادی در کشور با برنامهریزی و سیاست گذاری های جامع، پیش بینی، پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فساد و جرائم اقتصادی در سال جاری چنان عمل می کند تا با حفظ امنیت اقتصادی و تولید، زمینه را برای جهش تولید مهیا کرده که بواسطه جهش تولید بیشتر بنگاه های اقتصادی، تغییری مثبت و محسوس در زندگی مردم به وجود آید.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان ضمن تقدیر از همکاری بسیار خوب هموطنان در اجرای طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی از شهروندان خواست: همواره هرگونه مورد مشکوکی مشاهده کردند، آن را به مرکز فوریت های پلیس 110 اطلاع دهند.
کلاهبرداری 6 میلیاردی به بهانه تجارت
سرپرست پايگاه سوم پليس آگاهي از دستگيري کلاهبردار حرفه اي خبر داد و گفت: متهم که خود را تاجر معرفی می کرد از 3 مال باخته 6 میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.
به گزارش خبرگزاري صدا و سيما ، سرهنگ کارآگاه "کيومرث ناصري" در گفت و گو با پایگاه خبری پلیس، گفت : دوم بهمن ماه سال جاري پرونده اي با عنوان کلاهبرداري توسط شعبه دوم بازپرسي دادسراي ناحيه 3 تهران برای رسيدگي تخصصي و دستگيري متهم پرونده به پايگاه سوم پليس آگاهي ارجاع شد.
این مقام انتظامی عنوان کرد: شاکي با حضور در پايگاه به کارآگاهان گفت، حدود 3 ماه پيش براي امور بانکي در مرکز شهر رفته بودم در آنجا با شخصي به نام ناصر آشنا شدم. ناصر بسيار خوش صحبت و خود را تاجر معرفي کرد و ادعاي اعمال نفوذ در دستگاه هاي دولتي و خود را منتسب به برخي از مسئولان معرفی می کرد.
وی توضیح داد: شاکي در ادامه گفت، پس از مدتي که از آشنايي من و ناصر مي گذشت، وي به من پيشنهاد سرمايه گذاري در يک پروژه واردات و صادرات را داد. من هم با اعتمادي که به او پيدا کرده بودم مبلغ يک و نيم ميليارد ريال به حساب او واريز کردم. ولی پس از مدتي تلفن همراهش را خاموش کرد و ديگر خبري از او نداشتم و متوجه شدم از من کلاهبرداري کرده است.
سرپرست پايگاه سوم پليس آگاهي گفت: بررسی موضوع کلاهبرداري به صورت ويژه در دستور کار دايره مبارزه با جعل و کلاهبرداري اين پايگاه قرار گرفت و ضمن انجام تحقيقات خاص و پليسي مشخص شد ناصر داراي چندين سابقه کیفری کلاهبرداري است و در يک واحد آپارتماني در حوالي خيابان سهروردي به صورت مجردي زندگي مي کند. با هماهنگي قضائي و طي يک عمليات غافلگيرانه بيستم اسفند ماه ناصر دستگير و به پايگاه سوم انتقال یافت.
سرهنگ ناصری تصریح کرد: با توجه به ادله و مدارک موجود ناصر لب به اعتراف گشود و ضمن قبول بزه کلاهبرداري به کارآگاهان گفت، پس از آزادي از زندان براي گذران زندگي، مجدداً به فکر کلاهبرداري افتادم و در مکان هاي اداري سوژه هاي خودم را انتخاب مي کردم و با نزديک شدن به آنها و صحبت هاي اغنا کننده سوژه ها را ترغيب به سرمايه گذاري مي کردم و پس از دریافت پول و گذشت چند روز از محل متواري مي شدم.
این مقام پلیسی با اشاره به اینکه تا کنون 3 تن از مال باختگان شناسایی شده اند، گفت: با اعتراف صریح متهم و تحقیقات پلیسی، کارشناسان ارزش ریالی اموال کلاهبرداری شده را بيش از 6 ميليارد ريال برآورد کرده اند.