به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز مازندران، معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران گفت: امسال ۳۵۰ دستگاه نشاکار و یک هزار دستگاه کمباین از محل تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون در اختیار کشاورزان استان قرار گرفت.
بهادری افزود: سطح کشت مکانیزه برنج در استان ، پارسال ۷۵هزار هکتار بود که پیش بینی میشود امسال به ۹۰ هزار هکتار افزایش پیدا کند.
به گفته وی توسعه کشاورزی دانش بنیان در زمینه تولید برنج در دستورکار سازمان جهاد کشاورزی مازندران قرار دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه از ۲۱۳هزار هکتار سطح زیرکشت اراضی شالیزاری در مازندران تاکنون حدود ۱۳۰هزار هکتار از شالیزارها شخم و شیار شد گفت: ۸۵هزار هکتار از مزارع خزانهگیری برنج انجام شده است.
وی ادامه داد: ۷۰۰تن بذر اصلاح شده برای کشت در سال جدید بین کشاورزان توزیع شد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی مازندران به کشاورزان توصیه کرد برای افزایش کمی و کیفی تولید محصول برنج از بذر اصلاح شده ارقام بومی (طارم هاشمی و گرم طارم) و ارقام پرمحصول (شیرودی، ندا، فجر و کشوری) که در سال زراعی گذشته در این استان تولید شد، استفاده کنند.
بهادری اضافه کرد:میزان بذر مورد نیاز برای استفاده در کشت مکانیزه ۳۵تا۴۰ کیلوگرم و در کشت سنتی ۴۵تا۵۰ کیلوگرم برای هر هکتار است
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد:بهره برداران میتوانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی نسبت به تهیه حواله بذر و خرید از کارگزاریهای توزیع کننده منطقه خود و اخذ توصیه فنی اقدام کنند
وی ادامه داد: با توجه به بارندگیهای مناسب و منابع آبی سدهای استان ، کشاورزان باید مدیریت آب را در دستورکار خود قرار دهند تا در فصل تابستان با کمبود منابع آب مواجه نشویم.