رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی وزارت بهداشت:
کمبود ماسک با واردات و تولید در حال رفع است
هم اکنون ۳۰ تا ۴۰ درصد در بحث ماسک کمبود داریم که با ورود ستاد اجرایی فرمان امام(ره) به واردات و تولید ماسک، کمبودها برطرف خواهد شد.
دکتر مهدی یوسفی در حاشیه ورود مقادیر زیادی ماسک و دستگاه تولید ماسک به کشور در فرودگاه امام خمینی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: از روز نخست شیوع کرونا با توجه به این که این هیئت امنا متولی تامین و تهیه کالاهای اساسی بیمارستانها بود عملا بر اساس شاخص بستری و نظرات معاونت درمان و اداره کل تجهیزات پزشکی، این اقلام از انبارهای هیئت امنا به بیمارستانهای کشور ارسال میشد.
وی گفت: مهمترین دغدغه ما تامین همین اقلامی بود که بتواند پشتوانه تولید آینده قرار گیرد و نیازهای بیمارستانهای ما از این طریق تامین شود تا پزشکان و پرستارانمان که در خط مقدم درمان بیماران هستند بتوانند با حفاظت کامل در خدمت بیماران باشند.
رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی افزود: خط تولید ماسک مهمترین امری است که اتفاق میافتد و براساس آن میتوانیم توزیع عام داشته باشیم، اما فعلا بر اساس شاخصهای بستری و با حواله اداره کل تجهیزات پزشکی فقط به بیمارستانها میفرستیم.
یوسفی گفت: هنوز در برخی اقلام به میزان ۳۰ تا ۴۰ درصد نیازمان کمبود داریم که با اقلامی که ستاد اجرایی فرمان امام وارد کرد این کمبودها جبران میشود.
وی افزود: در خصوص شویندهها چهار روز پیش نیاز سه هفتهای بیمارستانها را ارسال کردیم و در این باره از خطوط تولیدی شرکتهای برکت و ستاد اجرایی استفاده شد و ما توانستیم قسمت زیادی از این تولیدات را که مازاد بر نیاز بیمارستانها بود به فروشگاهها و داروخانهها نیز توزیع کنیم.
رئیس هیئت امنای صرفه جویی ارزی گفت: ما در این مدت هم خرید تضمینی و هم تولیدکنندگان را تشویق کردیم و سیاستگذاری کشور و ستاد اجرایی تولید است و این محمولهای که وارد میشود فاصله تولید انبوه تا نیاز بیمارستانها را جبران میکند.
یوسفی در خصوص قیمت این اقلام هم گفت: ما همه این اقلام را به صورت رایگان در اختیار بیمارستانها قرار میدهیم، اما اگر توزیع عام صورت گیرد قیمت گذاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت حقوق مصرف کنندگان است.