پخش زنده
امروز: -
رئیس اداره بهداشت و درمان ستادکل نیروهای مسلح : مشکل کمبود ماسک به کمک صنایع وابسته به نیروهای مسلح به زودی کامل رفع میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما سردار سرتیپ دومپاسدار «حسن عراقیزاده» رئیس بهداشت و درمان ستاد کل نیروهای مسلح در برنامه بحث روز گروه سیاسی رادیو ایران از رفع کامل مشکل کمبود ماسک خبر داد و گفت: با استفاده از ظرفیت صنایع وابسته به نیروهای مسلح به ویژه صنایع وزارت دفاع نیاز کشور به انواع ماسکها اعم از N ۹۵ و ماسکهای معمولی که مورد نیاز عموم جامعه است، به زودی رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت مسئول مقدم در ستاد مبارزه با کروناست و ما از روزهای اول در کنار آنها بودیم و به عنوان عضو ثابت ستاد مبارزه با کرونا هستیم، گفت: بعد از فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی به ریاست ستاد نیروهای مسلح این مشارکت ابعاد جدی تری به خود گرفت.
سردار عراقیزاده اضافه کرد: پس از فرمان فرمانده معظم کل قوا قرارگاه بهداشت و درمان بنام قرارگاه امام رضا در ستاد کل نیروهای مسلح به ریاست سرلشکر باقری برگزار شد و همه فرماندهان نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه، نیروی انتظامی و وزارت دفاع عضو این ستاد هستند.
وی با بیان اینکه تقسیم وظایف در ۱۰ کمیته زیر مجموعه این ستاد انجام شده است، گفت: جلسات اصلی ستاد هر دو روز یکبار بوده و سومین جلسه تشکیل شده است؛ همچنین چهار جلسه با کمیتههای فرعی برگزار شده است.
دبیر قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (ع) افزود: یکی از وظایف نیروهای مسلح در هر کشوری کمک به دولتها در بلایای طبیعی است؛ نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در سیل و زلزله و حوادث مشابه حضوری فعال داشتند و حالا هم در رابطه با کرونا که یک بحران جهانی است از ظرفیت نیروهای مسلح برای مقابله با آن استفاده شده است.
سردار عراقیزاده یادآور شد: ویروس کرونا اگرچه تازه نیست، ولی بدلیل جهشی و تغییر خصلتی که پیدا کرده یک ویژگی جدیدی در آن هویدا شده که سرعت سرایتش را بالا برده به طوری که بعد از صد سال سازمان بهداشت جهانی یک همه گیری جهانی اعلام کرده است.
وی با برشمردن مهمترین کارهای نیروهای مسلح در مبارزه با کرونا عنوان کرد: محوریت این اقدامات ذیل ستاد ملی کروناست. با این حال ما در نیروهای مسلح ۷۰ درصد ظرفیت بیمارستانی را در اختیار بیماران کرونایی قرار دادیم و ارتش، سپاه، نیروی انظامی ایجاد بیمارستانهای صحرایی درجاهایی که به لحاظ کیفی و کمی امکان خدمات در آن مکانها نباشد، بیمارستان صحرایی را ایجاد و توسعه میدهیم.