به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با پویش "دست یار" و ارائه راههای کمکهای مردمی به این جمعیت خواستار مشارکت هر چه بیشتر مردمی برای تامین و ارسال امکانات به مناطقی شد که در محرومیت گسترده تری نسبت به سایر اماکن دیگر قرار دارند.
نصیری رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر گفت: رسالت ما به عنوان جمعیت هلال احمر با همکاری همه مردم به ویژه داوطلبان و جوانان عضو جمعیت، این است که برای از بین بردن زنجیره انتقال ویروس کرونا کمک کنیم و در حال حاضر این مهمترین رسالت ما به شمار میرود.
وی در ادامه افزود: در این موضوع دو محور کاری وجود دارد. یکی آنکه ما در همین راستا ترغیب و تاکید و تبلیغ کنیم و از خانوادهها و دوستانمان بخواهیم که در منزل بمانند و موضوع دوم اینکه، افراد ایمنی شخصی خودشان را که سادهترین آن شستن مداوم دستها است رعایت کنند. اما ممکن است در بعضی ازجاها به واسطه تجمع اجباری افراد، رعایت این مسائل امکانپذیر نباشد. برای مثال گرم خانههایی وجود دارد برای معتادان و برای کارتن خوابها که در آنجا این عده از افراد به علت نداشتن جای خواب در چنین اماکنی حضور مییابند. آنجا دیگر از به وجود آمدن تجمع نمیتوان جلوگیری کرد و به همین خاطر باید ایمنی سازی به نسبت جاهای دیگر بیشتر انجام شود. یا در شهرهای محروم و حاشیهای هم ممکن است چنین تجمعاتی وجود داشته باشد که در کل باید برای این عده از افراد فکری جدی شود.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با معرفی پویش "دست یار" گفت: ما معتقدیم برای این که این زنجیره را در این اماکن بشکنیم لازم است که تبلیغ زیادی انجام دهیم و در عین حال در این اماکن وسایل بهداشتی و پیشگیری از جمله ماسک یا فوم بهداشتی نیز باید تامین شود که خدای نکرده این زنجیره بیماری به جاهای دیگر کشیده نشود که اگر این اتفاق محقق نشود خیلی زیاد ممکن است نرخ شیوع این بیماری بالاتر رود. به همین خاطر ما کمپین -دست یار- را ایجاد کردیم تا دست به دست هم بدهیم برای اینکه دیگر جایی نباشد که به واسطه محرومیت این بیماری بتواند در آنجا منتشر شود. قطعاً بدانید که با کمک هم میشود کرونا را شکست بدهیم.
وی در خصوص عدم رعایت بعضی از افراد نسبت به ماندن در خانه گفت: فراموش نکنید این سیل یا یک زلزله نیست که بگوییم سیل در ایلام یا سیستان یا هر نقطه از مکان ایران آمده است. این یک بحرانی است که دم در منازل همه ما به وجود آمده و اگر رعایت نکنیم به همه ما سرایت خواهد کرد. اینجا دیگر جای آن نیست که بگوییم که فلان مسئول گفت، پس من رعایت میکنم یا برعکس آن فلان خواننده گفت، پس من گوش نمیکنم. اینجا اگر گوش شنوایی وجود نداشته باشد اولین کسی که ضرر خواهد دید خودمان و خانوادهمان است.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درارتباط با قرنطینه شهرها و این که تا چه حد نسبت به این مسئله موافق است، تاکید کرد: این مسئله امکان پذیر نیست. در جایی ممکن است ده نفر بیمار وجود داشته باشد و بگوییم شما ده نفر حق رفتن به جایی را ندارید و این جا است که میشود ادعا کرد قرنطینه جواب میدهد. اما زمانی که ما بیست روز پس از شیوع این بیماری متوجه ورود آن شدیم قرنطینه چه کمکی میتواند بکند؟ آیا شما میتوانید حدس بزنید که چند نفر در آن بیست روز با چند نفر ارتباط داشتند؟ محدودیت و در خانه ماندن درست است، اما ویروسی که بلافاصله در کمترین زمان ممکن از شهری به شهر دیگر سرایت کند قرنطینه کردن برای مقابله با آن معنایی ندارد.
وی در پاسخ به این سوال که تا چه حد رجوع به مراکز درمانی از ترس ابتلا به ویروس کرونا، میتواند در شمار مبتلا شدن به این ویروس و بیماری تاثیرداشته باشد، تصریح کرد: الان اگر کسی کمترین دسترسیها را به رسانهها داشته باشد میتواند با رجوع به یک سایت از تفاوتهای آنفولانزا و کرونا یا بر فرض مثال تفاوت بیماریهای فصلی و کرونا مطلع شود. ضمن اینکه سامانههایی هم از طرف جمعیت هلال احمر و وزارت بهداشت به وجود آمده تا بدون مراجعه به مراکز درمانی تست کرونا بدهند و از سلامت خود اطلاع پیدا کنند.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر در پایان با اشاره به راههای کمک به جمعیت هلال احمر برای کمک به اماکنی که در مضیقه بیشتری نسبت به سایر جاهای دیگر هستند، گفت: برای اینکه کرونا را شکست دهیم و یا برای اینکه در تمام عوارض قبلی به خسارت دیدگان سیل و زلزله کمک کنیم علاوه بر اینکه هلال احمر همواره پیشقدم است و در این راه داوطلبان خود را هم در خدمت دارد باید بگویم به صورت دائم مردم را در کنار خودمان حس کردیم. مبارزه با کرونا در بعضی از جاها هزینه دارد خصوصاً که برای نقاط محروم و نقاط حاشیهای خدمات دهی تا حدی دشواری و هزینه بیشتری دارد. در این راستا انصافا ممنون مردم هستیم، چرا که با وجود اینکه نهایتا یک هفته از ایجاد کمپین نمیگذرد که مردم حدود ۵ میلیارد کمک مالی کردند.
نصیری تاکید کرد: مردم میتوانند از سه طریق کمکهای خود را به جمعیت هلال احمر برسانند تا واسطهای باشیم برای اینکه نیازهای این دسته از مردم را به نیازمندان برسانیم. راه اول: واریز به حساب ۹۹۹۹۹ که همان شماره حساب هلال احمر است. راه دوم از طریق*۱۲# و راه سوم واریز وجه نقد به این شماره کارت: ۶۱۰۴-۳۳۷۹-۹۹۹۹-۹۹۹۶
اجرای پویش ملی "ارتباط با خالق" در پنجشنبه آخر سال
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر از اجرای پویش ملی "ارتباط با خالق" در روز پنج شنبه آخر سال از ساعت ۱۷ تا ۱۹ خبر داد.
علی حیدری نجات درباره اجرای پویش ملی "ارتباط با خالق" گفت: سازمان جوانان با هماهنگی و همکاری سازمان تبلیغات اسلامی به منظور حمایت روانی از خانوادهها با تمسک به ارزشهای معنوی، دینی و همچنین ایجاد محیطی ارزشمند در خانه پویش ملی "ارتباط با خالق" با هدف طلب آمرزش برای روح مهاجران الی الله از یک سو وتمسک به قدرت لایزال حضرت حق برای رفع شر و بلا از کشور، این پویش روز پنج شنبه آخر سال از ساعت ۱۷ تا ۱۹ بر گزار میکند.
وی افزود: در این پویش از هموطنان دعوت میشود تا ضمن ماندن در خانه و عدم حضور در مزار مهاجران الی الله با تقرب به درگاه حضرت حق برای رفتگان طلب مغفرت واسعه و رفع شر از کشور بهصورت هماهنگ وهمزمان دعا کنند تا از این طریق ضمن حمایت روحی وروانی از خانوادهها، زنجیره انتقال ویروس کرونا قطع شود.
رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: از هموطنان میخواهیم تا در این پویش یک صدا و یک دل به صورت مجازی در اینستاگرام سازمان جوانان جمعیت هلال احمر به نشانی helal.javanan از طریق #تقرب_هلال و #تقرب_تبلیغات_اسلامی مشارکت کنند و رفتن بر مزار مهاجران الی الله را به زمان دیگری موکول کنند.