پخش زنده
امروز: -
۶۰ نفر از کارشناسان و بازرسان اداره کل دامپزشکی در ایام نوروز بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی نظارت می کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اراک؛ مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی با بیان اینکه: طرح تشدید نظارت نوروزی اداره کل دامپزشکی از بیست و پنجم اسفندماه در این استان آغاز و تا پانزدهم فروردین ماه ادامه می یابد.گفت: ۳۰ گروه متشکل از ۶۰ نفر از کارشناسان و بازرسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی وظیفه نظارت بر مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی در ایام نوروز را برعهده دارند.
دکتر شانقی افزود: ۲ هزار و ۱۵۰مرکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح توسط بازرسان بهداشتی استان مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت مشاهده هرگونه تخلف با متخلفان برخورد قانونی میشود.
وی ادامه داد: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت دورهگردی ممنوع است و نیاز است مردم از خرید این گونه فرآوردههای غیر بهداشتی خودداری و فرآوردههای خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ(جگر،سنگدان ودل) تنها باید به صورت بسته بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء (۷۲ ساعت پس ازتولید) و شرایط نگهداری (داخل یخچال درب بسته و دارای برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد) انجام شود.
شانقی تصریح کرد: خارج و قطعه کردن گوشت مرغ از بسته بندی در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگیهای ثانویه ممنوع بوده و مردم باید از خرید گوشت طیور باعنوان های پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه خودداری کنند.
وی تاکید کرد: شهروندان باید از خرید تخم مرغهای فاقد تاریخ تولید و مشخصات و گوشت قرمز فاقد مهر بازرسی بهداشتی و برچسب نشانه گذاری کشتارگاه که در خارج از یخچال نگهداری می شود،خودداری کنند.
مردم هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه را با شماره تلفن ۱۵۱۲ به این اداره کل اطلاع دهند.