در فضای مجازی
افزایش ۲ برابری کاربرانِ رسانههای صوت و تصویر فراگیر
قائم مقام سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی از افزایش دو برابری کاربران این رسانهها پس از شیوع ویروس کرونا ۲۰۱۹ خبر داد.
وحید فرهمند در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، گفت: براساس آمارها و اظهارنظر پلتفرمهای صوت و تصویر در فضای مجازی میزان استقبال کاربران پس از شیوع کووید ۱۹ دو برابر شده است.
وی افزود: افزایش و استقبال کاربران نوید افزایش سرمایه گذاری در این حوزه در آیندهای نه چندان دور را میدهد.
قائم مقام سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با بیان اینکه رسانههای صوت و تصویر فراگیر به منظور استفاده از ظرفیت هایشان برای رفع برخی از نیازهای به وجود آمده پس از شیوع این بیماری تلاش کرده است، گفت: مهمترین وظیفه رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، اطلاع رسانی در زمینههای بهداشت و پیشگیری بوده که با موفقیت انجام شده است.
فرهمند اضافه کرد: ایجاد تنوع و سرگرمی به منظور افزایش ماندگاری شهروندان در منازل نیز از دیگر زمینههای فعالیت این بخش است.
وی گفت: استفاده از ظرفیتهای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به منظور کمک به آموزش و تحصیل دانش آموزان نیز در دستور کار بوده است.
قائم مقام سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اضافه کرد: زمینههای لازم به منظور پاسخ به دغدغههای وزارت آموزش و پرورش در این زمینه درحال آماده سازی است.
آقای فرهمند گفت: نرم افزارهای کاربردی در حوزه صوت و تصویر فراگیر حق اشتراک خود را گاه تا ۵۰ درصد کاهش داده اند و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز تسهیلاتی در زمینه پهنای باند و ارائه اینترنت در اختیار کاربران قرار داده است.
رسانههای صوت و تصویر فراگیر، مکمل رسانه ملی
محمدرسول حاج اقلی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، افزود: پس از شیوع ویروس کرونا از رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی تقاضا شد تا تسهیلاتی را در اختیار کاربران قرار دهند.
وی افزود: ارائه برخی خدمات رایگان و تخفیف در حق اشتراک از جمله این تسهیلات است.
حاج اقلی گفت: استفاده از نقش رسانههای صوت و تصویر فراگیر در کنترل محتوای خلاف و آسیب رسان در آن دسته از رسانهها که مخاطبان امکان بارگذاری و انتشار مطلب دارند نیز مورد توجه بوده است.
وی افزود: تولید و بازنشر محتوای آموزشی به منظور کنترل اثرات شیوع ویروس کرونا و افزایش تاثیرات مثبت در این زمینه نیز مورد توجه قرار گرفته است.
سرپرست اداره کل صدور مجوز و امور رسانههای صوت و تصویر سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی گفت: تاکنون ۱۵۰ رسانه در فضای مجازی از این سازمان مجوز گرفته و فعال شده اند.
آقای حاج اقلی افزود: برخی از این رسانه ها، محتواهای مربوط به کودکان را رایگان ارائه کرده اند تا با توجه به تعطیلات نوروزی پیش رو و همچنین قرنطینه توصیه شده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، کاربران بیشتر در خانه بمانند.
وی از کاربران خواست تا در خانه بمانند و از محتواهای رسانههای صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی بهره ببرند تا ویروس کرونا در کشور کنترل شود.