پخش زنده
امروز: -
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: به منظور ارائه خدمات مشاوره ای به شهروندان در زمینه ویروس کرونا، 15 خط تلفنی پاسخگویی در دانشگاه فعال شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، دکتر شاپور بدیعی افزود: سامانه های تلفنی با شماره 191 از رو های اولیه شیوع ویروس کووید-19 در مشهد فعال شده است و در حال حاضر کارشناسان به سوالات شهروندان در این زمینه پاسخ می دهند.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح ضمن کاهش نگرانی و افزایش اطلاعات شهروندان، از حضور و ازدحام درمراکز اورژانس بیمارستان ها نیز جلوگیری کرد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه اگر بیمار دچار تنگی نفس همراه با علائمی همچون تب و سرفه شده باشد باید به نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت مراجعه کند، خاطر نشان کرد: بیماران در صورت دارا بودن علائم مشکوک به کرونا یا سندرم حاد تنفسی برای بررسی بیشتر به مراکز سطح دو ارجاع و پس از تصویر برداری و ویزیت پزشک متخصص در صورت نیاز به بیمارستان ها انتقال داده می شوند.
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه اگر بیماری در مراحل اولیه تشخیص بیماری کرونا نتایج مثبتی داشت اما از حال عمومی خوبی برخوردار بود به وی توصیه می شود که در خانه خود مراقبتی داشته باشد و از مراجعه به بیمارستان خودداری کند، تصریح کرد: همراهان بیمار نیز نحوه مراقبت از بیمار را آموزش می بینند تا ضمن مراقبت از بیمار، از ابتلا سایر اعضای خانواده به بیماری نیز جلوگیری شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه بیماران فقط از طریق سیستم ارجاع در مراکز درمانی پذیرش می شوند، گفت: در حال حاضر پیک شیوع آنفلوانزا نیز بالا است؛ از همین رو نتایج آزمایشات درصد قابل توجهی از بیماران حاد تنفسی ابتلا به آنفلوانزا را نشان می دهد .
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه استفاده از آب وصابون به مراتب بهتر از مواد ضدعفونی کننده دست است، اظهار کرد: کارکنان ادارات مختلف نیاز به استفاده از ماسک ندارند بلکه فقط باز گذاشتن مقدار کمی از پنجره باعث تهویه می شود که این موضوع در کشور چین نیز به همین شکل مدیریت می شود.