پخش زنده
امروز: -
فرمانده زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران گفت: تمام مراکز توليد البسه نظامي کشور به توليد ماسک و گان(لباس ويژه کادر درماني)اختصاص يافته است.
امير سرتيپ حيدري ديشب در برنامه گفتگوي خبري سيماي مرکز قم با اشاره به اينکه سياست ارتش،تهاجم به دشمن و در شرايط فعلي تهاجم به ويروس کروناست گفت: در اين راستا،تمام مراکز توليد البسه نظامي کشور به توليد ماسک و گان اختصاص يافته تا علاوه بر رفع نياز مراکز بهداشت و درمان ارتش نياز به ساير مراکز درماني را نيز برطرف کند.
وي با اشاره به وجود 28 بيمارستان ثابت ارتش در کشور و يک يا دو بيمارستان سيار و صحرايي در کنار آنها افزود: به همين جهت توليد مواد ضدعفوني کننده نيز توسط مراکز ارتش در تمام کشور آغاز شده است.
فرمانده نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي ايران با اشاره به استقرار بيمارستان صحرايي ارتش در قم خاطرنشان کرد در صورت نياز ارتش در مناطق ديگر قم و کشور نسبت به استقرار بيمارستان اقدام ميکند يا در محل هاي استقرار فعلي نسبت به افزايش تخت اقدام خواهد کرد.
امير سرتيپ جديدي افزود: تاکنون سه بيمارستان ارتش در تهران و خرم آباد و گرگان نيز در اختيار وزارت بهداشت قرار گرفته است.
سرتيپ دوم موذني رئيس اداره بهداشت درمان و امداد نيروي زميني ارتش جمهوري اسلامي هم در اين برنامه از آمادگي کامل تمام بخش هاي درماني ارتش از دهم بهمن امسال به منظور مقابله با آنفولانزا و کرونا خبر داد و گفت: به همين منظور تمام پادگان ها و مراکز نظامي قرنطينه شدند.
وي خاطرنشان کرد به همين منظور تمام ورود و خروج نيروي انساني موادغذايي و پخت و پز داخل اين مراکز به طور کامل کنترل ميشود و تاکنون هيچ بيمار کرونايي در داخل مراکز ارتش مشاهده نشده است.
سرتيپ دوم موذني تصريح کرد: پادگان ها در حال حاضر امن ترين مکان در جلوگيري از شيوع ويروس کرونا هستند به گونه اي که آسايشگاهها آشپزخانه ها و نمازخانه ها به طور مداوم ضدعفوني ميشوند.
وي با بيان اينکه ارتش سربازان کشور را امانت ميداند به تمام خانواده ها اطمينان داد که فرزندانشان در کمال سلامتي دوران خدمت خود را ميگذرانند.
رئيس اداره بهداشت درمان و امداد نيروي زميني ارتش همچنين از آغاز مراحل توليد تب سنج و مواد ضدعفوني کننده بر پايه نانو توسط مخترعين ارتش خبر داد و گفت: در صورت تکميل اين طرح به اطلاع عموم خواهد رسيد.