رعایت بهداشت فردی و محیطی در زمان تهیه فرآورد های دامی
معاون سلامت دامپزشکی استان بررعایت بهداشت فردی و محیطی در زمان تهیه فرآوردهای خام دامی تأکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، حسین صالحی گفت: مردم استان ازخرید مرغ قطعه بندی و فرآوری شده به دلیل احتمال انتقال عوامل بیماری زا خودداری کنند.
وی افزود: تا کنون گزارشی از ابتلای دام به ویروس کرونا گزارش نشده، اما احتمال انتقال مکانیکی از طریق دام زنده و فرآوردهای خام دامی وجود دارد.
به گفته صالحی، تیمهای نظارت دامپزشکی بر تهیه و توزیع فرآورد های دامی نظارت دارند.
معاون سلامت دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: برخورد قضایی برای ممانعت از فعالیت فروشندگان سیار و کشتار غیرمجاز در دستور کار قرار گرفته است.
از هم استانیها خواسته شده تابا رعایت بهداشت فردی فراوردههای خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و هرگونه تحلف بهداشتی را به ۱۵۱۲ اطلاع دهند.