دمنوش چای سبز و احتمال درمان بیماریهای ویروسی
چای سبز با داشتن اثرات ضدویروسی میتوان سیستم ایمنی بدن راتقویت وبامهارآنزیم تکثیرکننده ویروس احتمال ابتلای فرد به بیماری ویروسی همچون کرونا را کاهش دهد.
به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکز چهارمحال و بختیاری. پژوهشگر گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با اشاره به مطالعات انجام شده بر ۳۲ هزار ترکیب گیاهی ضد ویروسی و شبیهسازی مولکولی اثر این ترکیبات بر مهار آنزیم کنترل کننده تکثیر ویروس کرونا گفت: بر اساس نتایج به دست آمده از این مطالعات ۹ ترکیب گیاهی با احتمال بیشتر میتوانند باعث مهار آنزیم تکثیر کننده ویروس شوند.
مجید اسدی سامانی افزود: از این ترکیبات میتوان به ترکیبات گیاهی استخراج شده از گیاهان چای سبز، لوبیای سبز، آمله، تاج خروس سه رنگ، نوعی زبان گنجشک و گونهای از شیرینبیان اشاره کرد.
وی با بیان اینکه چای سبز یکی از گزینههای در دسترس و ارزان در بین ترکیبات گیاهی موثر بر مهار آنزیم تکثر کننده ویروس به شمار میرود، گفت: این گیاه با دارا بودن اثرات آنتی اکسیدانی و ضد ویروسی و همچنین تقویت کنندگی سیستم ایمنی به احتمال بسیار میتواند از طریق مهار آنزیم تکثیر کننده ویروس در پیشگیری و یا درمان بیماری کرونا هم مفید واقع شود.
اسدی با اشاره به شرایط فعلی و انتشار ویروس کرونا و ضرورت یافتن راهکارهایی برای کاهش شیوع؛ پیشنهاد کرد: افراد مصرف دمنوش چای سبز را به جای چای سیاه در دستور تغذیهای خود قرار دهند و همچنین پس از مصرف هر وعده دمنوش چای سبز یک قاشق چای خوری عسل مصرف کنند تا علاوه بر رهایی از عوارض گوارشی چای سیاه قدمی در پیشگیری و درمان بیماریهای ویروسی مانند کرونا بردارند.
این پژوهشگر حوزه علوم زیست پزشکی یادآور شد: گرچه چای سبز علاوه بر اثرات آنتی اکسیدانی، در کاهش چربی خون، قند خون و فشار خون هم موثر است، اما مصرف بیش از حد این نوع از چای در افراد دارای سردی مزاج و فشار خون پایین توصیه نمیشود.