کشف بیش از ۱۱ میلیارد ریال اقلام بهداشتی در فارس
ماموران نیروی انتظامی بیش از ۱۱ میلیارد ریال اقلام بهداشتی در استان فارس کشف کردند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، فرمانده انتظامی استان فارس گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا، طرح تشدید مبارزه با احتکار کالاهای بهداشتی به صورت ویژه در استان از ۱۵ روز گذشته به مرحله اجرا گذاشته شد.
سردار رهام بخش حبیبی افزود: در این مدت، مأموران پلیس امنیت اقتصادی با همکاری سایر مأموران انتظامی، ۲۲ فقره احتکار و توزیع خارج از شبکه اقلام و کالاهای بهداشتی را کشف و در این راستا ۲۴ متهم را دستگیر کردند که پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.
فرمانده انتظامی استان فارس گفت: در بازرسیهای انجام گرفته توسط مأموران انتظامی، ۲۰ هزار و ۷۷۸ عدد ماسک، ۵۴ هزار و ۹۸۰ عدد دستکش بهداشتی، ۱۹ هزار و ۱۵۴ لیتر ماده ضد عفونی کننده و مقادیری مواد شوینده کشف و تحویل مراجع مربوطه شدند.
سردار حبیبی با بیان اینکه ارزش این اقلام بهداشتی کشف شده بنا به اظهار نظر کارشناسان مربوطه بیش از ۱۱ میلیارد ریال برآورد شده است، افزود: فرماندهی انتظامی استان فارس با محتکران و سودجویان برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه طرح تشدید مقابله با احتکار کالاهای بهداشتی و پزشکی مرتبط با پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در استان در حال اجرا بوده و تا عادی شدن وضعیت ادامه خواهد داشت، از شهروندان در خواست کرد در صورت اطلاع از فعالیت افراد در زمینه احتکار، موضوع را از طریق فوریتهای پلیسی ۱۱۰ گزارش دهند.