پخش زنده
امروز: -
طرح تولید سس زرشک و دستیابی به فرمولاسیون بهینه آن به عنوان یکی از طرحهای صنعتی برگزیده دانشگاهها، پژوهشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور معرفی شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی ، این طرح توسط پژوهشگران دانشگاه بیرجند تهیه شده است که تولید سس زرشک به صورت صنعتی و با استفاده از مواد و طعم دهندههای ارگانیک از دستاوردهای ویژه آن است.
ارائه فرمولاسیون نهایی کاملاً ارگانیک به همراه نتایج ارزیابی مربوط که پس از تولید بیش از ۷۰ نمونه و انجام ارزیابیهای مختلف به دست آمده از جمله اقدامات انجام شده در این طرح تحقیقاتی است.
تهیه طعم و مزههای مختلف از این سس رژیمی از برنامههای توسعه آن در آینده است.