بعد از رسیدن به اهداف تعیین شده
واشنگتن خود مزدورانش را نابود میکند
واشنگتن بعد از رسیدن به اهداف خود مزدورانش را از بین می برد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، رای الیوم ضمن برشمردن ویژگیهای دولتهای آمریکا نوشت: این حکومت تمامیت خواه بعد از رسیدن به مقاصد خود، مزدورانش را از سر راه بر میدارد رهبران مرتجع عرب از این جمله اند.
روزنامه اینترنتی رای الیوم در یادداشتی به قلم عبدالحی زلوم آورده است: در نیمه قرن گذشته شاخه جدیدی در علوم مدیریت با عنوان رفتار سازمانی به وجود آمد که خلاصه آن این است که عوامل اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، دینی و تمدنی با مجموعه عناصر خود بر رفتار جوامع کوچک مانند شرکتها و جوامع بزرگ مانند کشورها تاثیر میگذارند. به عنوان مثال یک مورد مطالعاتی در دانشکده مدیریت دانشگاه هاروارد بعد از بررسی نشان داد دو کارخانه کاملا مشابه برای شرکت سونی که یکی در ژاپن و دیگری در آمریکا بود دو سطح توانمندی مختلف را نشان دادند و کارخانه آمریکایی با وجود همه تلاشها نتوانست در حد کارخانه ژاپنی باشد که این نتیجه اختلاف رفتار سازمانی بین دو کشور بود.
بعد از ۶۵ سال زندگی در جامعه آمریکایی که معادل یک چهارم عمر این کشور از زمان استقلال تا به امروز است و با پژوهشهایی که برای نوشتن کتابهایم انجام دادم به ویژگیهای اصلی جامعه آمریکایی دست یافته ام که عبارتند از:
- توسعه طلبی:
آمریکا با ۱۳ ایالت در شرق آمریکا شکل گرفت و در اواخر قرن نوزدهم به ۵۰ ایالت از اقیانوس اطلس تا اقیانوس آرام رسید. این توسعه طلبی در قرن بیستم نیمی از کره زمین را شامل شد و تلاش برای توسعه طلبی و سیطره بر کل جهان از طریق جهانی سازی در قرن بیست و یکم ادامه یافت که با جنگ ضد جهان عرب از جمله حمله به عراق و جهان اسلام از جمله حمله به افغانستان به علاوه تعدادی دیگر از کشورها از طریق جنگ نسل پنجم مانند بهار عربی آغاز شد و ما هنوز از این جنگها تا به امروز در رنجیم.
- ماکیاولیسم:
گفتنی است که آمریکا به این اصل که «هدف وسیله را توجیه میکند» اعتقاد دارد از این رو ایالتها و سرزمینها را از طریق جنگ تحت کنترل در آورد همان طور که لوئیزیانا را از فرانسه و آلاسکا را از روسیه خریداری کرد. این شالوده تفکر سرمایه داری است که هدف وسیله را توجیه میکند و برای دستیابی به آن میتوان به اقدامات غیراخلاقی و جنگ روی آورد. آمریکا ۱۰۲ جنگ و دخالت نظامی در قرن نوزدهم و نخستین کشوری بود که بمب هستهای ضد شهروندان بی دفاع به کار برد و در قرن بیست و یکم جنگهای نسل پنجم و جنگهای نیابتی بی سرانجام ایجاد کرد. نکته قابل توجه توان عجیب دولتهای آمریکایی برای شست و شوی مغزی ملتها از جمله ملت آمریکاست. جنگهایی با هدف سیطره بر سرنوشت دیگران به اسم جنگ برای آزادی و کودتا ضد کشورهای دموکراتیک و ملی گرا به اسم دموکراسی خواهی انجام میشود.
- نظام تمامیت خواه:
۴۰۰ میلیاردر بیش از نیمی از ثروت آمریکا از جمله وسایل شست و شوی مغزی در رسانههای رسمی و روی کار آوردن دولتها از طریق تبدیل انتخابات به فرآیندی مکانیکی با سیطره پول و نه سیطره برنامهها را در دست دارند که این از جمله ویژگیهای یک نظام تمامیت خواه است و قطعا آمریکا نمیتواند جز از طریق نظامهای تمامیت خواه به منافع خود برسد و نمیتواند با نظامهای دموکراتیک واقعی که منافع ملتهای خود را رعایت میکنند همزیستی داشته باشد.
-نسل کشی و جنایات سازمان یافته:
بزرگترین دلیل بر این مورد کشتار ۲۰ میلیون نفر از ساکنان اصلی آمریکا موسوم به سرخپوست هاست که از آنها جز تعدادی اندک در پناهگاههای خاص خود باقی نمانده است. کشتار بیش از ۵۰ میلیون نفر در جنگ جهانی دوم را که تعدادی از آنها با بمب هستهای کشته شدند نیز میتوان نسل کشی دانست.
- حکومت متعصب پروتستانی که ادعای سکولاریسم دارد:
ویلیام برادفورد یکی از مهاجران پیوریتانی وقتی سال ۱۶۲۰ از کشتی مای فلاورز پا به خاک آمریکا گذاشت گفت: «بیایید نام خداوند را در سرزمین صهیون بالا ببریم».
این کشتی حامل نخستین مهاجرانی بود که سال ۱۶۲۰ پا به خاک قاره آمریکا گذاشتند و از پیوریتان بودند، جایی که اعتقادات دینی مختلفی از جریان سنتی مسیحی و نزدیکترین باور به دین یهود را داشتند چنانکه با برگزاری مراسم قداس مخالفت بودند و خود را از کلیساهای سنتی دور نگه میداشتند و محل عبادت خود را «خانههای دیدار» مینامیدند که خالی از صلیب بود. برای آنها روز شنبه روز تعطیل بود و در مدارس خود زبان عبری میآموختند. از اینجا بود که صهیونیست مسیحی آغاز شد و فرآیند بازگرداندن یهودیها به فلسطین و ایجاد کشوری برای آنها را کلید زد با این باور که این اقدام مبنای بازگشت مسیح است. یک جریان دیگر نیز از این عقیده پشتیبانی میکرد که همان تفکر فراماسونی است و شعار بازسازی معبد سلیمان در محل مسجدالاقصی هدف آن است همچنان که در معامله قرن نتانیاهو و ترامپ هم آمده است تا مکان و زمان را در مسجدالاقصی تقسیم کند. فراماسونها همراه نخستین مهاجران از انگلیس به آمریکا رفتند. جان رابینسون در این باره مینویسد: «نشانههای تفکر فراماسونی را آشکارا در متن قانونی که جان لوک برای مستعمرهای که ایجاد آن در کارولینای جنوبی پیشنهاد شده بود شاهد بودیم و این تقریبا نیم قرن پیش از ظهور آشکار فراماسون در ۱۷۱۷ بود».
گفتنی است انقلاب آمریکا که جریان جدای از انگلیس را رهبری کرد در ابتدا انقلابی فراماسونی بود که از خود جورج واشنگتن آغاز شد. او در محفل فراماسونهای نیویورک و توسط رئیس فراماسونها معین شد و همانطور که تارنمای (SCHOTTISH RITE OF FREEMASONRY) نوشته است ۴۱ ژنرال از ارتش جورج واشنگتن از مجموع ۸۱ ژنرال، فراماسونی بودند.
-همچنین گفتنی است با آن که کاتولیکها یک چهارم ساکنان آمریکا را تشکیل میدهند، اما همه رؤسای جمهور آمریکا از پروتستانها و خیلی از آنها از فراماسونرها بوده اند به جز جان کندی که کاتولیک بود و در نیمههای دوران ریاست جمهوری اش ترور شد. همچنین بزرگترین حزب انتخاباتی که احتمال رئیس جمهور شدن یکی از اعضای آن وجود دارد حزب مسیحیان صهیونیست است. پروتستانها و یهودیها تعدادشان بیش از ۷۰ میلیون نفر است پس با این حساب آیا میتوان گفت جمهوری اسلامی ایران بیش از جمهوری آمریکا دینی است؟
از آنچه گفته شد میتوان دریافت که دانش رفتار سازمانی به شما خواهد گفت که تلاش برای تحمیل تمدن سرمایه داری آمریکا به طور کلی با عناصر تشکیل دهنده تمدن عربی و اسلامی تناقض دارد و ائتلاف نظامهای عربی و اسلامی با آمریکا ائتلاف حکومتها خواهد بود و نه ائتلاف ملتها و محکوم به شکست خواهد بود، زیرا با عناصر تشکیل دهنده تمدن و اقتصاد و سیاست و منافع ملتهای این حکومتها تناقض دارد و این وضع نمیتواند ادامه یابد.
دولت در سایه آمریکا غیرممکن بودن سیطره بر منطقه جهان اسلام را درک میکند البته تا زمانی که پایههای تمدن عربی و اسلامی در بین ملتهای آن ریشه دار است. از این رو از دویست سال قبل جنگ فرهنگی برای از بین بردن تمدن عربی و اسلامی را آغاز کرده و ما را به این جایی که هستیم رسانده است.
تاریخ روشن کرده است که امپراطوریها مزدوران خود را بعد از آن که به هدف خود رسیدند دور انداخته اند و مثال در این زمینه بسیار است. مارکوس در فیلیپین، انور سادات، حسنی مبارک و زین العابدین از آن جمله اند.