سخنگوی شورای سلامت کیش:
لغو سفرهای هوایی و دریاییِ گردشگری به کیش تا اطلاع ثانوی
محدودیتهای جدی و شرایط جدید سفرهای هوایی و دریایی به جزیره کیش در حالی از روز دوشنبه ۱۹ اسفند اعمال میشود که یکی از بیماران مبتلا به کرونا در کیش جان خود ر ا از دست داد.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، سخنگوی شورای سلامت کیش در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صداوسیمای مرکز کیش، با بیان اینکه تاکنون 27بیمار مشکوک به ابتلای به ویروس کووید19 یا کرونا در جزیره کیش بستری شده اند گفت: از این تعداد تست 3نفر به این ویروس مثبت اعلام شد که متاسفانه یکی از افراد مبتلا به این ویروس امروز شنبه جان خود را از دست داد.
دکتر رضانیا افزود: تعداد 14نفر هم در روزهای گذشته با حال عمومی خوب از بیمارستان ترخیص شدند.
وی بیان کرد: 12مورد بیمار مشکوک هم اکنون در جزیره بستری است که پیش بینی می کنیم یک نفر از این بیماران با حال عمومی خوب ظرف روزهای آینده ترخیص شود.
سخنگوی شورای سلامت کیش گفت: هم اکنون دو بیمار با جواب مثبت ابتلا به کرونا در جزیره وجود دارد و جواب تست مابقی افراد هنوز اعلام نشده است.
لغو سفرهای هوایی و دریاییِ گردشگری به کیش تا اطلاع ثانوی
سخنگوی شورای سلامت کیش از برقراری محدودیتهای جدی سفر به جزیره کیش خبر داد و گفت: بر اساس اطلاعیه ستاد اقدامات پیشگیرانه ویروس کرونای منطقه آزاد کیش، سفر به کیش با اعمال محدودیتهای ویژه و خاص صورت خواهد گرفت.
متن این اطلاعیه بدین شرح است:
با عنایت به شیوع بیماری کرونا در کشور و محدودیتهای جدی اعمال شده برای پروازها، مراکز اقامتی، تفریحی و گردشگری در جزیره کیش، در راستای حفظ سلامت ساکنان و آحاد ملت شریف ایران، به عنوان یک اقدام ملی و بنا به تصویب ستاد اقدامات پیشگیرانه، از هم وطنان گرامی درخواست می شود سفرهای خود را به منطقه آزاد کیش تا اطلاع ثانوی و تا ایجاد وضعیت عادی از لحاظ بهداشتی، به تعویق بیندازند.
لازم به ذکر است پس از عبور از شرایط کنونی، با اعلام ستاد مذکور، کلیه خدمات پروازی، اقامتی و گردشگری به حالت عادی باز خواهد گشت.
در پایان ضمن سپاس از همراهی مردم فهیم ایران، بر اساس تاکیدات ستاد ملی کرونا، انتظار می رود، ما را در اجرای این اقدام پیشگیرانه با هدف جلوگیری از انتشار ویروس از طریق لغو سفرهای خود، یاری کنند.
شرایط جدید سفر به کیش تا اطلاع ثانوی
سخنگوی شورای سلامت کیش با تاکید بر ضرورت کاهش جدی سفرها به جزیره کیش و لزوم رعایت مراقبتها و بهداشت فردی و عمومی گفت: از روز دوشنبه 19 اسفند تنها از مسیرهای تهران، شیراز، اصفهان، مشهد و بندرعباس آن هم مشروط به ارائه فرم سلامتِ خود اظهاری و اثبات ضرورت سفر به جزیره کیش توسط مسافر، اجازه پرواز صادر می شود.
دکتر رضانیا افزود: برای سفرهای دریایی هم روزانه تنها یک شناور از مسیر بندر چارک، مشروط به تکمیل فرم خوداظهاری سلامت و اثبات ضرورت سفر به کیش توسط مسافر، وارد جزیره کیش می شود.