گشت مشترکی با هدف نظارت های کمی و کیفی و بهداشتی بر تامین اقلام مورد نیاز مردم اجرا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان سمنان، سرپرست سازمان صمت استان سمنان رعایت نکات بهداشتی برای مقابله با بیماری کرونا در اصناف از جمله نانوایی ها را از رویکردهای این سازمان برشمرد و گفت : دریافت نکردن وجه نقد یا جدا سازی فرد دریافت کننده وجه از فرد تحویل دهنده نان به مردم و ضدعفونی کردن تمامی سطوح و آگاهی بخشی عمومی از نکاتی است که در عملکرد نانوایی ها بسیار مورد توجه است. علی تشنه دل گفت : با بررسی های صورت گرفته به نظر می رسد آگاهی عمومی و رعایت نکات بهداشتی از طرف مردم و نانوایی ها روبه افزایش و نتیجه بخش تر خواهد بود.