پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: طبق پروتکل تصویب شده در ستاد پیشگیری از ویروس کرونا، برای انجام مراسم مذهبی شرایط خاصی پیش بینی شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، آیت الله علم الهدی در جمع مسوولان رسانه ای استان افزود: بر این اساس همه مساجد ملزم به رعایت این پروتکل هستند.
امام جمعه مشهد یادآور شد: هرچند مساجد سطح شهر مشهد توسط نیروهای شهرداری ضدعفونی شده است اما بار دیگر با حضور نیروهای بسیجی این عملیات ضد عفونی انجام خواهد شد.
آیت الله علم الهدی در ادامه با از جامعه پزشکی و پرستاری که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا هستند، قدردانی و بیان کرد: خوشبختانه همدلی بسیار خوبی بین مسوولان استانی و مردم در راستای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا شکل گرفته است و این مسیر همچنان ادامه دارد.