به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری تاس ؛ میفِنگ سخنگوی "کمیسیون بهداشت ملی" چین روز چهارشنبه در کنفرانس خبری گفت بیش از ۸۷ درصد بیماران در همه مناطق بجز استان هوبی در مرکز چین، از بیماریهای ناشی از ویروس کرونا بهبود یافته اند.
"تلویزیون مرکزی چین" به نقل از این مقام اعلام کرد:" درصد افرادی که تا سوم مارس از بیماریهای ناشی از کرونا در ووهان چین درمان شدند، در بخشهایی از استان هوبی به ۵۰ ممیز دو دهم تا ۷۶ و هشت دهم درصد رسید. این در حالی است که تعداد افراد بهبود یافته در دیگر مناطق چین, ۸۷ و سه دهم درصد است. "
میفنگ گفت:" در ووهان، هوبی و سراسر کشور، درصد افرادی که از ویروس کرونا نجات یافته اند، در ۱۹ روز گذشته رو به افزایش بوده است. "
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در فرانسه
شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در فرانسه با افزایش جهشی به ۲۵۴ تن رسید.
وزارت بهداشت فرانسه اعلام کرد طی کمتر از ۲۴ ساعت ۴۵ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در فرانسه شناسایی شده است.
تاکنون پنج نفر نیز در فرانسه براثر ابتلا به بیماری کووید ۱۹ جان خود را از دست دادها ند که یک تن آنان گردشگر چینی بوده است.
"الیویه وران"، وزیر بهداشت فرانسه ساعتی پیش از اعلام رسمی آمار جدید مبتلایان به ویروس کرونا در فرانسه گفت فعلا این کشور در مرحله دوم اپیدمی این ویروس باقی میماند، اما با این حال اقدامات در فرانسه برای کنترل ویروس کرونا وسعت میگیرند.
دیروز بر اساس یک دستورالعمل دولتی، قرار شد تمامی ماسکهای بهداشتی و ژل ضد عفونی کننده موجود در انبارها در اختیار مردم قرار گیرد تا کمبودها در این زمینه جبران شود. سخنگوی دولت اعلام کرده است با کمبود در این زمینه مواجه نیستیم.
از ۲۵۴ مورد ابتلا به این ویروس که در فرانسه شناسایی شده، یک گروه ۷ نفره مربوط به افرادی بوده است که در یک تجمع کلیسایی چند هزار نفره در اواخر ماه فوریه در شهر مولوز شرکت کرده بودند.
حدود یکصد مدرسه در فرانسه عمدتا متعلق به شهرستانهای «اوآز» و «موربیان» که کانونهای اصلی این ویروس در فرانسه هستند، تعطیل شده است.
افزایش شمار مبتلایان به کرونا در انگلیس
شمار مبتلایان به بیماری کووید - ۱۹ در انگلیس به دست کم ۸۵ نفر رسید که سی و چهار نفر بیشتر از دیروز شده است.
مقامات انگلیس از افزایش جهشی گسترش ویروس کرونا در انگلیس ابراز نگرانی کردند و به مردم برای رعایت کامل نکات بهداشتی هشدار دادند.
باقی ماندن فرانسه در مرحله دوم شیوع ویروس کرونا
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از پاریس ، اولیویه وران وزیر بهداشت فرانسه از باقی ماندن این کشور در مرحله دوم شیوع ویروس کرونا خبر داد.
تبلیغ ماسک در انگلیس ممنوع شد
نهاد ناظر بر تبلیغات در انگلیس، تبلیغات شرکت های تبلیغاتی برای فروش ماسک را غیر واقعی و هراس آور اعلام و ممنوع کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه گاردین نوشت: به دستور نهاد ناظر بر تبلیغات در انگلیس، فعالیت شرکت تبلیغاتی نوادز او یو (Novads OU) که در کشور استونی فعال است و در صفحات اینترنتی برای فروش ماسک های اوکسی برث پرو (Oxybreath Pro)، تبلیغ می کرد، به علت هراس افکنی در جامعه، ممنوع شد. نهاد ناظر بر تبلیغات اعلام کرد این شرکت برای فروش بیشتر ماسک محافظتی، از ویروس کرونا و گسترش آن، برای هراساندن مردم سوء استفاده می کنند. این نهاد اعلام کرد شرکت یاد شده برای تبلیغ فروش ماسک، به هراس افکنی در میان مردم مشغول بود و بدون علت خاص، بر شمار مبتلایان و مردگان بر اثر کرونا متمرکز شده بود.
به نوشته گاردین، شرکت دیگری که ممنوع شد، بر روی تارنمای شبکه تلویزیونی سی ان ان (CNN) به منظور فروش ماسک، نوشته بود "کرونا با سرعت نور پخش می شود" و ادامه داده بود "در این شرایط ترسناک، خیال راحت، هر چه بگی می ارزه." این شرکت با این تبلیغات هراس آور و گمراه کننده، فروش یک نوع ماسک را تبلیغ می کرد.
در مورد دیگری که در روزنامه سان اسکاتلند مشاهده می شد، یک شرکت در تبلیغی که تلاش شده بود یک خبر به نظر آید، مدعی شده بود "ماسک های تولیدی بر اساس فناوری نانو" به سرعت به فروش می رسند تا بتواند فروش ماسک یک شرکت خاص را بیش تر کند.
گاردین نوشت: فیس بوک هم تبلیغ فروش محصولاتی را که مدعی همه گیری بیماری ویروس کرونا و یا درمان بیماری کووید19 می شوند، ممنوع کرده است.
به گفته کارشناسان بهداشت، ماسک فقط برای استفاده بیماران مبتلا به بیماری کووید19 مناسب است و بهترین روش پیشگیری از گسترش بیماری کرونا، شستن دست با صابون است.
مدتی است ماسک و ژل و برخی مواد ضد عفونی کننده در انگلیس کم یاب و در برخی مناطق نایاب شده است .
درخواست استانداری نجف برای بسته شدن اماکن زیارتی بطور موقت
استانداری نجف از اداره اوقاف شیعه درخواست کرد، اماکن زیارتی بطور موقت بسته شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از بغداد، استانداری نجف این اطلاعیه ای با تاکید بر لزوم همکاری همگان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا با تمدید زمان بستن مدارس و دانشگاه ها، ساعات کاری کارمندان را کوتاه و فعالیت کارمندان را نیز تا نصف کاهش داد.
استانداری نجف همچنین دستور بستن همه کافه ها و قهوه خانه را صادر و درماندگاه ویژه در بزرگراه طریق الحسین میان استانهای نجف و کربلا را به عنوان مرکز قرنطینه کرونایی ها تبدیل کرد.
شرکتها دور کاری کنند
درپی شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، شرکتها به این نتیجه رسیده اند که کارمندانشان باید در خانه بمانند و دورکاری کنند. براساس این گزارش، انگلیس هشدار داد در زمان اوج شیوع این ویروس احتمالا تا ۲۰ درصد از نیروی کار این کشور به آن مبتلا خواهد شد. بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس جزییات برنامههای دولت را در این زمینه ارائه کرده است.
روز گذشته، شرکت رسانهای توئیتر از پنج هزار کارمند خود در سراسر جهان خواست در خانه بمانند و دورکاری کنند. دورکاری در حال افزایش است، اما همچنان امری رایج محسوب نمیشود. پنج درصد از کارکنان در آمریکا از خانه کار میکنند و این در حالی است که ۶۶ درصد از آنها اعلام کرده اند گهگاه دورکاری میکنند.
با شناسایی نخستین فرد مبتلا به ویروس کرونا در اوکراین وزارت بهداشت این کشور از راه اندازی سایتی ویژه بعنوان مرجع اطلاع رسانی ویروس کرونا خبر داد.
تایید نخستین مورد ابتلا به کرونا در اوکراین
مسکو آماده کمک رسانی برای جلوگیری از گسترش کرونا است
به گزارش خبرگزاری ایتارتاس، وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه به محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود اطمینان داد مسکو آماده کمک برای جلوگیری از گسترش ویروس کرونا است.
مخالفت پزشکان و پرستاران بازنشسته با دعوت دولت انگلیس به کار مجدد
پس از آنکه اعلام شد دولت انگلیس از پرستاران و پزشکانی که اخیرا بازنشسته شده اند، به منظور مبارزه با ویروس کرونا دعوت به کار میکند، شماری از این افراد اعلام کردند به علت خطرات جسمی و روانی، دوباره به کار باز نمیگردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، روزنامه گاردین نوشت، طرحهای دولت انگلیس برای شیوع و همه گیری بیماری کووید ۱۹ اعلام شد که براساس یکی از طرح ها، در صورت گسترش ویروس کرونا و افزایش شمار مبتلایان، دولت احتمالا از بازنشستگان و افراد مستعفی بخش بهداشت و درمان درخواست خواهد کرد برای مبارزه با این بیماری، دوباره به کار بازگردند، اما شمار فراوانی از این افراد، اعلام میکنند دعوت دولت را نخواهند پذیرفت.
اکثریت شرکت کنندگان در نظرسنجی این روزنامه اعلام کرده اند مایل نیستند دوباره به محیط کاری بازگردند که سرشار از تنش روانی، زورگویی، اغتشاش در محیط شغلی و به علت کاهش بودجه، ناکاراست.
به نوشته گاردین، شماری از بازنشستگان و افراد مستعفی گفته اند پس از ۳۰ سال و در ۵۵ سالگی از نظام بهداشت و درمان انگلیس کناره گیری کرده اند، زیرا محیط شغلی را مناسب فعالیت نمیدیدند و به همین علت، امکان ندارد دوباره به آن بازگردند.
انگلیس مدتهاست از کمبود پزشک و کادر درمانی رنج میبرد و به همین علت از سه سال پیش پزشکان و پرستاران بارها در اعتراض به وضع موجود و در خطر بودن جان بیماران برابر بیمارستانها تجمع اعتراضی برگزار کردند.
تعطیلی مدارس و دانشگاهها در ایتالیا
به گزارش خبرگزاری فرانسه از رم، ایتالیا همه مدارس و دانشگاهها را در پی شیوع ویروس کرونا تعطیل میکند.
گزارش از پکن درباره روند رو به کاهش شیوع کرونا در چین
معاینه بیماران از راه دور ؛ دستورالعمل جدید وزارت بهداشت انگلیس
وزارت بهداشت و درمان انگلیس از پزشکان خواست بیماران مشکوک آلوده به ویروس کرونا را از راه دور معاینه کنند .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن ، وزارت بهداشت و درمان انگلیس از مدیران بیمارستانها خواست تریتی دهند تا پزشکان بتوانند از راه دور و با بهره گیری از اینترنت از جمله اسکایپ بیماران را معاینه کنند تا کمتر در معرض آلودگی به ویروس کرونا قرار گیرند .
سازمان ملی بهداشت و درمان انگلیس مدتهاست از کمبود پزشک و کادر درمانی رنج می برد و همین موجب شد از پزشکان و پرستاران بازنشسته بخواهند دوباره به سر کار برگردند .
اما بنا بر اعلام برخی رسانه ها در انگلیس تا کنون بیشتر پزشکان و پرستاران بازنشسته به این درخواست دولت پاسخ مثبت ندادند و گفتد به لحاظ شرایط جسمی وروحی صلاح نمی دانند در این شرایط به همکاری برگردند .
بازداشت قاچاقچی انگلیسی ماسک
راننده انگلیسی در حال قاچاق هزاران ماسک به انگلیس در کشور مغرب بازداشت شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از لندن ، نشریه دیلی میل نوشت: این راننده انگلیسی تریلر به اتهام قاچاق ماسک به ارزش دو میلیون و ششصد هزار پوند بازداشت شد. به نوشته برخی رسانه ها در انگلیس کمبود ماسک در این کشور موجب شده است هم اکنون قیمت آن در برخی نقاط به 26 یورو برسد.
از زمان شیوع بیماری کرونا در انگیس برخی اقلام بهداشتی به ویژه ژل و برخی مواد ضد عفونی کننده، در این کشور کمیاب و در برخی مناطق نایاب شده است. در انگلیس تاکنون دست کم 53 نفر به بیماری کووید – 19 مبتلا شده اند و دست کم یک انگلیسی نیز بر اثر ویروس کرونا جان خود را از دست داد. رسانه ها ی انگلیسی همچنین به نقل از مقامات وزارت بهداشت اسپانیا اعلام کردند هزاران ماسک ایمنی در برابر ویروس کرونا از بیمارستانهای این کشور سرقت شده است.
هشدار درباره کمبود دارو و مواد بهداشتی در انگلیسویروس کرونا انگلیس را با کمبود دارو مواجه کرده است.
نشریه استارنوشت، ویروس کرونا انگلیس را در آستانه کمبود سراسری دارو قرار داده است. ذخایر دارویی انگلیس ممکن است تحت تأثیر مشکلات ورود ترکیبات لازم تولید دارو از چین باشد. عامل دیگر اقدام مردم نگران از شیوع کرونا به خالی کردن قفسههای فروشگاهها از مواد غذایی، دارویی و بهداشتی است.
این نگرانی در حالی مطرح شده است که دولت هشدار داد با توجه به افزایش شمار افراد آلوده به ویروس کرونا به ۵۱ تن، خطر فراگیر شدن این بیماری در کل کشور وجود دارد.
جیمز اولوآن داروساز برجسته انگلیسی هشدار داد: مواد دارویی و بهداشتی به سرعت در قفسه داروخانهها رو به اتمام است.
وی افزود: داروهایی که ترکیبات آنها از چین میآمد، اکنون در زنجیره تولید، با مشکل مواجه شده اند.
بیشتر مبتلایان به کرونا در چین درمان شده اند بیشتر مبتلایان به کرونا در چین درمان شده اند
دستمال توالت در سوپرمارکتهای استرالیا سهمیه بندی شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه، یک فروشگاه زنجیرهای در استرالیا روز چهارشنبه تصمیم گرفت فروش دستمال کاغذی را سهمیه بندی کند. این تصمیم در پی کمیاب شدن این محصول به علت نگرانیها از ویروس جدید کرونا گرفته شد. مصرف کنندگان در بسیاری از کشورها با پیش بینی اختلالات احتمالی در تأمین و عرضه، به این محصول هجوم بردند.
وولورتس Woolworths اعلام کرد: محدودیت چهار بسته دستمال بهداشتی برای هر نفر به منظور تضمین دسترسی تعداد بیشتری از مشتریان به این محصول به اجرا در میآید. این شرکت در بیانیهای خاطر نشان کرد: این کار به تحکیم سطوح ذخایر این محصول تا زمانی که تأمین کنندگان، تولید محلی و تحویل آن را برای پاسخگویی به تقاضای بیشتر از حد معمول افزایش دهند، کمک خواهد کرد.
برخی محصولات در روزهای اخیر در سوپرمارکتهای استرالیا با هجوم مصرف کنندگان مواجه شدند. در شبکههای اجتماعی، تصاویر طبقات خالی از محصولاتی نظیر دستمال توالت، جعبههای کنسرو و پاستا را نشان میدهند.
کمبود ماسک و ژل ضدعفونی کننده نیز وجود دارد که ناشی از ترسهایی که شیوع بیماری کووید-۱۹ به وجود آورده است.
بر اساس آماری که خبرگزاری فرانسه از منابع رسمی تا ساعت ۱۷ روز سه شنبه به دست آورده، این بیماری بیش از ۹۲ هزار و ۷۲۳ نفر را در ۷۸ کشور و سرزمین در جهان درگیر کرده و به مرگ سه هزار و ۱۵۵ نفر منجر شده است.
استرالیا ۴۱ مورد تأیید شده از ابتلا به این بیماری و یک کشته را به ثبت رسانده است.
فردی که جانش را از دست داده است کی از مسافران کشتی تفریحی دیاموند پرنسس بود.
اسکات موریسون نخست وزیر استرالیا چهارشنبه به ۲GB رادیو گفت: «من درک میکنم که چرا مردم اینقدر نگران هستند و به سوپرمارکتها میروند و این کارها را انجام میدهند. اما به اعتقاد من این کارها لازم نیست.»
نخست وزیر محافظه کار استرالیا از سوی دیگر خاطر نشان کرد با دو فروشگاه بزرگ زنجیرهای یعنی وولورتس و کولس درباره تدابیری که باید برای مقابله با خریدهای ناشی از ترس اتخاذ شود، گفتگو کرده است.
موزه لوور پاریس بازگشایی شد
به گزارش خبرگزاری فرانسه از پاریس، مدیریت موزه لوور پاریس روز چهارشنبه از بازگشایی این موزه خبر داد. این موزه از روز یکشنبه تعطیل بود.
ویروس کرونا 7 میلیارد یورو به گردشگری ایتالیا زیان زد
گسترش ویروس کرونا در ایتالیا، علاوه بر تلفات جانی، بیش از 7 میلیارد یورو به بخش گردشگری در این کشور زیان وارد خواهد ساخت.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه ایتالیایی زبان "ایل سوله ونتی کوآترو اوره"، بخش گردشگری کنفدراسیون صنعت ایتالیا با اشاره به گسترش ویروس کرونا طی هفته اخیر در این کشور، در تازه ترین گزارش خود در خصوص زیان های مالی ناشی از آن، اعلام کرده است، ویروس کرونا زیان قابل توجهی را به بخش گردشگری (ایتالیا) وارد می کند. بر همین اساس و بر اساس پیش بینی های به عمل آمده، طی سه ماهه آتی سال 2020 میلادی، یعنی از تاریخ یکم ماه مارس تا 31 ماه مه امسال، تعداد 31 میلیون و 625 هزار نفراز افراد بازدید کننده از ایتالیا کاسته خواهد شد. این موضوع، مبلغ 7 میلیارد و 400 میلیون یورو به بخش گردشگری ایتالیا زیان مالی وارد خواهد ساخت.
در همین زمینه، "لوکا پانتانه" رئیس بخش گردشگری کنفدراسیون صنعت ایتالیا درسخنانی اعلام کرده است، شرایط برای همه بخش های گردشگری، اسف بار است.
این در حالی است که وزارت بهداشت هند نیز در اطلاعیه ای اعلام کرده یک گروه ازگردشگران ایتالیایی را وارد قرنطینه کرده است. تعداد 16 نفر از این افراد، به ویروس کرونا آلوده شده اند. بر همین اساس، پس از شناسایی 2 فرد آلوده به ویروس کرونا در میان یک گروه از گردشگران ایتالیایی که در حال بازدید از مناطق غربی هند بودند، مقامات این کشور دیگر افراد این گروه را در محل ویژه ای در دهلی نو (پایتخت) وارد قرنطینه کرده اند. بنابراین، علاوه بر 2 گردشگر ایتالیایی آلوده به ویروس کرونا که اکنون در بیمارستانی در هند بستری شده اند، 14تعداد عضو دیگر از گروه گردشگران ایتالیایی و راننده هندی آنها به این ویروس آلوده شده اند.
تا کنون فقط تعداد 28 مورد از آلودگی افراد به ویروس کرونا در هند شناسایی شده اند.
در ایتالیا نیز تاکنون تعداد 2 هزار و 263 نفر به ویروس کرونا آلوده شده اند و تعداد 80 نفر نیز جان باخته اند.
موسسه رابرت کخ/ 44 نفر دیگر در آلمان به ویروس کرونا مبتلا شدند
مؤسسه تحقیقاتی «رابرت کخ» روز چهارشنبه از افزایش ۴۴ نفری مبتلایان به ویروس «کووید۱۹» در آلمان خبر داد.
به نوشته وبگاه روزنامه «ایندیپندنت» مسئولان این مؤسسه طی کنفرانس خبری اعلام کردند با اضافه شدن مبتلایان جدید، تعداد کل افراد درگیر با ویروس جدید کرونا در آلمان به ۲۴۰ نفر افزایش یافته است.
بر اساس گزارش مؤسسه رابرتکخ، ۱۵ ایالت از شانزده ایالت آلمان تاکنون موارد ابتلا به ویروس کرونا را گزارش داده اند و این بیماری بیش از همه بر ایالت نوردراین-وستفالن اثر گذاشته است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، وزارت بهداشت آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد ویروس کرونا به یک « همه گیری جهانی » تبدیل شده است.
روسیا الیوم: رایج شدن دور کاری در خبرگزاریها در ایران
شبکه روسیا الیوم گزارش داد: برای محدود کردن شیوع ویروس کرونا، دور کاری در خبرگزاری های ایران رایج شده است.
عمر هواش خبرنگار شبکه تلویزیونی روسیا الیوم در تهران گفت: شیوع ویروس کرونا زندگی در ایران را متوقف نکرده، اما تا حد زیادی آن را مختل کرده است. دولت ایران ساعات کار ادارات دولتی را به چهار ساعت کاهش داد، اما این تصمیم مشمول افرادی که شغل آزاد دارند نمی شود و به نظر می رسد آنها بیشترین آسیب را از نظر اقتصادی از شیوع این ویروس متحمل می شوند. صاحبان مغازه ها در آستانه عید نوروز با وجود کم بودن مشتریانشان، به دعوت های دولت برای باقی ماندن در خانه هایشان گوش نمی کنند.
یکی از کارکنان یک رستوران در تهران به روسیا الیوم گفت: ”شیوع ویروس کرونا، بر کار ما در رستوران ها تاثیر زیادی داشته است و شهروندان از غذا خوردن در خارج خانه هایشان می ترسند.“
یک مغازه دار به روسیا الیوم گفت:”اوضاع بازار بسیار دشوار است و پس از شیوع ویروس کرونا بسیار سخت تر شده است. ما برای یک لقمه نان، سلامت خودمان را به خطر می اندازیم.“
در ادامه این گزارش آمده است: با افزایش شمار مبتلایان در بین مسئولان ایرانی، آنها پایبندی بیشتری به توصیه های وزارت بهداشت نشان دادند و پارلمان این کشور جلسات خود را به حال تعلیق درآورد. علی ربیعی سخنگوی دولت ایران هم نشست خبری هفتگی خود را بدون حضور خبرنگاران برگزار کرد. برای محدود کردن شیوع ویروس کرونا، عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران هم به صورت ویدئوکنفرانس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. خبرگزاریها در ایران هم برای کاستن از تعداد کارکنان خود به حداقل و دورکاری تلاش می کنند. ما هم برای تماس با روزنامه نگاران در خانه هایشان مجبور شدیم از فناوری اسکایپ استفاده کنیم.
یک خبرنگار ایرانی به روسیا الیوم گفت: ”بر اساس توصیه های بهداشتی و به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، ما از خانه به کارمان ادامه می دهیم. به لطف فناوری، می توانیم خبرها را منتشر و نوارهای ویدئویی را بدون حضور در محل کارمان تدوین کنیم. تلاش می کنیم دقت و سرعت کار خود را حفظ کنیم به گونه ای که به نظر برسد در محل کارمان هستیم.“
خبرنگار این شبکه خاطر نشان کرد: کرونا که مدارس و دانشگاه های ایران را به تعطیلی کشاند، تحصیل را متوقف نکرد. با هماهنگی بین وزارت آموزش و پرورش و سازمان صدا و سیمای ایران، دروس به صورت روزانه از تلویزیون رسمی این کشور پخش می شود تا دانش آموزان از درس های خود عقب نیفتند. من هم مانند بیشتر خبرنگاران، برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا، از تردد در تهران خودداری می کنم و نمی توانیم به صورت طبیعی به کار خود به عنوان یک خبرنگار ادامه دهم. مجبورم خبرهای شیوع ویروس کرونا در ایران را از خانه به اطلاع شما برسانم. به امید روزی که به محل کارم بازگردم و خبر نابودی ویروس کرونا را به اطلاع شما برسانم.
گوگل کنفرانس سالانه خود را لغو کرد
شرکت گوگل کنفرانس سالانه خود را به علت شیوع ویروس کرونا لغو کرد.
به گزارش مونیتورینگ خبرگزاری صدا و سیما، کنفرانس سالانه گوگل در سال 2020 قرار بود 12 تا 24 ماه مه در کالیفرنیا برگزار شود.
شبکه تلویزیونی ب اف تِ وِ @BFMTV گزارش داد این رویداد سال به شدت مورد انتظار سازندگان جهانی اندروید بود. اندروید، سیستم عاملی که گوگل از سازندگان اصلی آن است و در جهان در هر 10 تلفن همراه در 9 مورد استفاده شده است.
کنیا پروازها از ایتالیا را تعلیق کرد
کنیا به علت شیوع ویروس کرونا در ایتالیا کلیه پروازها از شمال این کشور اروپایی را به حال تعلیق درآورد.
مقامات کنیا روز سه شنبه اعلام کردند همه پروازهای شرکتهای هواپیمایی این کشور از شهرهای شمال ایتالیا به علت شیوع بیماری کووید-19 به حال تعلیق درآمده است.
به گزارش خبرگزاری شین هوا از نایروبی، موتاهی کاگوه رئیس کمیته ملی مقابله با بیماری کووید-19 اعلام کرد پروازها از شهرهای شمالی ایتالیا به ویژه ورونا و میلان که پروازهای مستقیم به شهرهای ساحلی کنیا داشتند، از سوم مارس به حال تعلیق درآمده است.
کاگوه که معاون وزیر بهداشت کینا نیز محسوب می شود تصریح کرد دولت کنیا اوضاع در ایتالیا را به دقت تحت نظر دارد و با توجه به تحولات در این کشور تدابیر لازم را اتخاذ خواهد کرد.
کره شمالی به به زنان شاغل بچه دار اجازه میدهد در خانه بمانند
رسانههای دولتی کره شمالی اعلام کردند به زنان شاغل این کشور اجازه داده شد در صورتی که کسی را ندارند که فرزندان خود را نزد آنها بگذارند میتوانند در خانه بمانند. این در حالیست که به دلیل نگرانی از شیوع ویروس کرونا در این کشور مهدکودکها تعطیل شده اند و بازگشایی مدارس هم به تعویق افتاده است.
خبرگزاری یونهاپ از سئول هفته گذشته دولت کره شمالی اعلام کرد تعطیلات مدارس و مهدکودکها در چارچوب تلاش همه جانبه برای مقابله با ورود ویروس کرونا به این کشور از چین و دیگر کشورهای خارجی تمدید کرده است.
یکی از رسانههای کره شمالی اعلام کرد در پی تعطیلی موقت مهدکودکها و مدارس تدبیر بی سابقهای اتخاذ شد تا به کارگران زن که کسی را ندارند که کودکان خود را به آنها بسپارند اجازه داده شود در خانه بمانند و به فرزندانشان رسیدگی کنند.
جزئیات دیگری در خصوص اینکه این مجوز تا چه زمانی اعتبار دارد اعلام نشده است.
این تصمیم در حالی اتخاذ شده است که کره شمالی تلاشهای خود را برای مقابله با ویروس مضاعف کرده است. کره شمالی همچنان تاکید میکند تاکنون هیچ مورد آلوده به ویروس کرونایی در این کشور شناسایی نشده است.
کره شمالی مرزهای خود را با پین بست و روند قرنطینه افراد و همچنین تولیدات و حیوانات را تشدید کرد.
یکی دیگر از رسانههای تبلیغاتی دولت کره شمالی به مطلبی در یکی از رسانههای خارجی اشاره کرد که در آن به آلودگی زادیی از چک پول و اسکانسها اشاره شد که میتواند منبع حامل ویروس باشد و از کره شمالی خواست چنین کند.
کره شمالی به دلیل وابستگی شدید به پول و چک به جای کارتهای اعتباری شناخته شده است.
نهاد رسانهای حزب کارگر کره شمالی هم اعلام کرد این کشور در حال افزایش تولید تجهیزات محافظتی است که میتواند در مقابله با ویروس و باکتریها موثر باشد.
کرونا به مقر اتحادیه اروپا رسید
یک مقام اروپایی از نخستین مورد آلودگی در نهادهای اروپایی خبر داد
خبرگزاری فرانسه از بروکسل گزارش داد، یک مقام اروپایی روز چهارشنبه از نخستین مورد آلودگی به ویروس کرونا در نهادهای اروپایی خبر داد.
افزایش شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در آلمان به 240 نفر
موسسه روبرت کخ آلمان اعلام کرد شمار افراد آلوده به ویروس کرونا در این کشور به 240 نفرافزایش یافت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین ، تا کنون از مجموع 16 ایالت آلمان ، کرونا به 15 ایالت سرایت کرده و یک ایالت شرقی به نام زاکسن آنهالت گزارشی از ورود کرونا دریافت نشده است.
بیشترین آلودگی را هم در غرب آلمان یعنی ایالت نورد راین وستفالن با 111 مورد به خود اختصاص داده است.
نکته قابل تامل اینکه ایالتهای شرقی که همسایه کشورهای اروپای شرقی هستند کمترین درگیری را با کرونا دارند و در شرق اروپا هنوز کرونا مانند غرب یا وارد نشده است یا شیوع فزاینده ندارد .
دو گردشگر آلمانی هم که به ابوظبی سفر کرده اند به دلیل مشکوک بودن به آلودگی کرونا از یک هفته قبل در قرنطینه به سر می برند.
شرایط کشورهای عربیتلویزیون العربیه در گزارشی با موضوع ویروس کرونا در کشورهای عربی، از افزایش آمار مبتلایان در منطقه خبر داد.
این شبکه تلویزیونی اعلام کرد، مقامات عراقی از ثبت پنج مورد جدید از ابتلا به ویروس کرونا در این کشور خبر دادند، سلطان نشین عمان نیز از شناسایی شش مورد جدید خبر داد.
روزنامه النهار الجزایر هم خبر داد، سه مورد جدید در این کشور به ثبت رسیده است.
در تونس نیز که اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا، در روز گذشته شناسایی شده بود اقدامات پیشگیرانه آغاز شد، در این زمینه مدیرکل مراقبتهای بهداشتی و درمانی کشور خبر داد، برخی از نیروهای درمانی آموزش دیده اند و این آموزش دیدگان در مناطق مختلف کشور مستقر خواهند شد، ماموریت این گروه جمع آوری نمونهها با هدف تحلیلهای آزمایشگاهی است ضمن اینکه فرودگاهها و گذرگاههای مرزی به دوربینهای حرارتی مجهز شده است.
اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در تونس، یک شهروند تونسی است که از ایتالیا وارد این کشور شده است. وزارت بهداشت تونس پیش بینی کرد موارد دیگری از ابتلا نیز در کشور شناسایی خواهد شد به همین منظور اقدامات پیشگیرانه آغاز شد که قرنطینه کردن افراد مشکوک و صدها مسافر ورودی به کشور، تامین لوازم ضروری پزشکی و داروخانه ای، حمایت از مرزها در همه فرودگاهها و گذرگاههای مرزی و افزایش آگاهی شهروندان از جمله این تدابیر است.
در الجزایر نیز از شناسایی پنج مورد ابتلای حتمی به ویروس کرونا، خبر داده شد که یک مرد ایتالیایی، یک زن الجزایری و سه تن از اعضای خانواده این زن هستند. این افراد در بیمارستان شهر بوفریک تحت درمان و ۲۵ نفر دیگر نیز در قرنطینه قرار گرفتند، از تعداد افرادی که در قرنطینه هستند ابتلای سه مورد به ویروس کرونا اثبات شد و بقیه افراد منتظر نتایج آزمایشاتشان هستند. نگرانی از شیوع این بیماری در الجزایر زمانی بیشتر میشود که خبر بازگشت حدود ۱۳۰ نفر از چین از طریق هواپیمای شرکت هواپیمایی کشوری الجزایر در این کشور منتشر شد.
در کشور مغرب نیز مقامات از آمادگی کامل برای مقابله با ویروس کرونا خبر دادند، اعلام آمادگی مقامات در مغرب پس از آن اعلام شد که ابتلای یک شهروند مغربی به ویروس کرونا به اثبات رسید. منابع داخلی در مغرب خبر دادند، فرد مبتلا یک شهروند مغربی است که از ایتالیا، با سفر هوایی، وارد کشور شده است. این شهروند وقتی وارد فرودگاه دارالبیضاء شد عوارض ابتلا به ویروس کرونا در او مشهود بود. این فرد در حال حاضر در یکی از بیمارستانهای شهر دارالبیضاء در قرنطینه قرار دارد. وزارت آموزش و پرورش مغرب هم هرگونه تصمیم برای تعطیلی مدارس در این کشور را تکذیب کرد.
در امارات نیز وزارت بهداشت این کشور از شناسایی شش مورد ابتلای جدید به ویروس کرونا خبر داد، این افراد به دلیل رودررو شدن با مبتلایان دیگر به این ویروس مبتلا شده اند. با اثبات شش مورد دیگر از ابتلا در امارات آمار کلی مبتلایان در این کشور به ۲۷ مورد رسیده است. مقامات اماراتی برای پیشگیری از شیوع این بیماری، مدارس را به مدت چهار هفته تعطیل کردند که این تعطیلات از روز یکشنبه آغاز میشود.
موارد آلودگی در ژاپن به هزار نفر رسید
نمایندگان پارلمان و مطبوعات محلی در ژاپن روز چهارشنبه اعلام کردند تعداد موارد تأیید شده ابتلا به ویروس جدید کرونا در این کشور، پس از گزارش یک مورد جدید در استان یاماگوچی، به آستانه هزار نفر رسید.
به گزارش خبرگزاری رویترز از توکیو، بر اساس آمار وزارت بهداشت ژاپن، این ویروس همچنین مرگ 12 نفر را در این کشور موجب شده است.
تسوگوماسا مورائوکا فرماندار یاماگوچی در کنفرانسی مطبوعاتی اعلام کرد: «تازه بیماری که ابتلای او به ویروس جدید کرونا تشخیص داده شده است، یک مرد حدودا 40 ساله است.»
این نخستین مورد تأیید شده از آلودگی در این منطقه است که گسترش این بیماری را در سراسر کشور آشکار می کند.
در حالی که توکیو قرار است تابستان 202 میزبان بازی های المپیک باشد، مقامات ژاپن تلاش می کنند این ویروس را کنترل کنند.
حدود 40 مورد از آلودگی به ویروس جدید کرونا در پایتخت ژاپن گزارش شده است.
بنا به گزارش تلویزیون ان اچ کی، در بین هزار موردی ابتلا که در ژاپن گزارش شده است، 706 نفر در کشتی تفریحی دیاموند پرنسس که از اوایل ماه فوریه در بندریوکوهاما نزدیک توکیو قرنطینه است، بودند.
شورش درکمپ کرونایی منافقین در آلبانی
حساب کاربری سید فرهان (سننتقم) در توئیتر از شورش و ناآرامی در کمپ منافقین واقع در آلبانی پس از شیوع کرونا در این کمپ خبر داد و در توئیتی نوشت: به دنبال انتشار خبر ورود ویروس کرونا به کمپ منافقین و مبتلا شدن تعداد زیادی از سالمندان این کمپ، خبرهایی مبنی بر وقوع شورش و ناآرامی در این کمپ به گوش میرسد.
وی در توئیت دیگری نوشت پس از ابتلای مریم رجوی سرکرده این گروهک جنایتکار به ویروس کرونا، هماکنون فرماندهی واحد در این اردوگاه وجود نداشته و رفتار سلیقهای ردههای مختلف سازمان که درمواردی منجر به انتقامگیری شخصی میان اعضاء گروهک شده، همراه با خفقان و عدم رسیدگی مناسب به مبتلایان، شورش گستردهای در این کمپ به دنبال داشته که فعلاً از تلفات و خسارتهای آن اطلاع دقیقی در دست نیست.
همچنین برخی خبرهای موثق حاکی است، بیماران منافقین که با ابتلا به کرونا کشته شدهاند، در سکوت و بایکوت کامل رسانهای در زمینی که به منظور تدفین کشتهشدگان بر اثر این بیماری در نظر گرفته شده، دفن میشوند.
احتمال ابتلای نتانیاهو به بیماری کرونا
المشهد العربی از احتمال ابتلای بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به بیماری کرونا خبر داد.
پایگاه خبری اینترنتی المشهد العربی نوشت: یک کانال عبری زبان از قرنطینه ژنرال أهارون حلیفا رئیس شعبه عملیات ارتش اسرائیل پس از بازگشت از یک سفر شخصی به ایتالیا خبر داد.
آنچه باعث اهمیت این خبر شده این است که بنیامین نتانیاهو، با ژنرال أهارون حلیفا در قرنطینه مبتلایان به ویروس کرونا در بیمارستان "شیبا" در تل هشومیر در شهر تل آویو دیدار کرده بود هرچند به یکدیگر دست نداده بودند.
در همین حال ۳۰ سرباز إسرائیلی که با یک بیمار مبتلا به کرونا تماس داشته بودند، از ترس ابتلا به این ویروس خانه نشین شده اند.
یک پنجم کارگران انگلیسی در خطر آلودگی به کرونا هستند
اکسپرس نوشت دولت انگلیس هشدار داد یک پنجم کارگران این کشور ممکن است به ویروس کرونا آلوده شوند.
روزنامه انگلیسی اکسپرس در مطلبی با این عنوان نوشت, وزرا از کارفرمایان خواستند با توجه به شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان, برای غیبت جمعی کارکنان خود آماده باشند. این هشدار در حالی مطرح شده است که آزمایش 12 نفر دیگر در انگلیس از نظر آلودگی به ویروس کرونا, مثبت اعلام شد و به این ترتیب آمار افراد آلوده به این ویروس در این کشور به 51 نفر رسید.
بدترین سناریو در اینباره این است که بیش از شش میلیون نفر مجبور شوند همزمان سر کارهایشان حاضر نشوند. این سناریو موجب شده است دولت طرح های احتیاطی مختلفی را تنظیم کند, از جمله یک "طرح جنگی" که دولت آن را منتشر کرد.
در این طرح به این موضوع پرداخته شده است که در صورت شیوع بیشتر ویروس, چه تعداد شرکت را در سراسر انگلیس می توان تشویق کرد دور کاری کارمندانشان را بپذیرند. هدف اصلی این طرح مهار ویروس و محدود کردن انتشار آن است.
علاوه بر این توصیه, پلیس ممکن است نیاز باشد تمرکز خود را بر جدی ترین جرایم و حفظ نظم بگذارد و در این خصوص در صورت وخیم شدن اوضاع از کمک ارتش استفاده کند.
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هشدار داده است که این کشور "به شدت ممکن است" شاهد آلودگی بیشتر (به کرونا) باشد.
در انگلیس پزشکان و پرستاران بازنشسته ممکن است به منظور کمک به مهار این بیماری, به کار دعوت شوند. اقدامات احتیاطی دیگر شامل بستن مدارس و لغو اجتماعات بزرگ نظیر مراسم ورزشی و کنسرت ها و قرنطینه کردن کل شهرهاست.
هفته گذشته, مردی انگلیسی که در کشتی کروز دایموند پرنسس به ویروس کرونا آلوده شده بود, بر اثر این بیماری درگذشت. او اولین شهروند انگلیسی است بر اثر کرونا جان باخت .
بیش از هزار دانش آموز در اسرائیل قرنطینه شدند
روزنامه جروزالم پست در گزارشی نوشت: در پی شیوع ویروس کرونا در اسرائیل، بیش از 1000 دانش آموز مدرسه قرنطینه شدند.
در این گزارش به قلم مایان جاف هوفمن آمده است: بیماران جدید شامل یک دانش آموز دبیرستانی، یک معلم و یک مرد جوان که اخیراً از ایتالیا بازگشته است، می شوند. بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت اسرائیل، از اسرائیلی هایی که در قرنطینه خانگی بودند اما در رأی گیری در تل آویو شرکت کردند، خواسته شده است تا 14 روز دیگر قرنطینه خود را تمدید کنند. این درخواست پس از آن ارائه شد که "بیمار شماره 15" سه شنبه شب به ویروس جدید کرونا مبتلا شد.
این بیمار در روز 29 ماه فوریه از ایتالیا به اسرائیل بازگشت و به غیر از ساعت 10:15 دقیقه تا 11:15 دقیقه صبح روز دوشنبه، خودش را قرنطینه کرده بود. او طی این یک ساعت برای حضور در انتخابات اسرائیل از خانه اش خارج شد. دو فرد دیگر نیز عصر روز شه شنبه به این ویروس مبتلا شدند: یک دانش آموز دبیرستانی از شورای منطقه ای برنر و یک معلم مدرسه ابتدایی از منطقه کریات اونو.
بیماران شماره 14 و 15 هر دو در یک فروشگاه اسباب بازی در منطقه اور یهودا به این ویروس مبتلا شدند.
در نتیجه ابتلای این دانش آموز دبیرستانی به ویروس احتمالا مهلک کرونا، از حدود هزار و 150 دانش آموز از دبیرستان او خواسته شده است تا خود را در خانه قرنطینه کنند.
علاوه بر این، 27 دانش آموزِ این معلم نیز قرنطینه شده اند. بر اساس اطلاعیه وزارت بهداشت اسرائیل، همه افرادی که به تازگی به این ویروس مبتلا شده اند، علائم سبکی دارند.
انتقاد شدید از عملکرد ضعیف دولت ترامپ در مقابله با کرونا
مقامات می گویند در بحبوحه تلاش ها برای انجام آزمایشات مرتبط با ویروس کرونا در آمریکا، انتظار می رود موارد بیشتری از ابتلا به این ویروس در این کشور اعلام شود. این اتفاق پس از هفته ها تأخیر و استفاده از کیت های معیوبی رخ داده است که سبب رشد این ویروس شد، زیرا امکان شناسایی آن وجود نداشت.
کارشناسان اعلام کردند در حالی که طی هفته های آتی افراد بیشتری در ارتباط با ویروس کووید 19 آزمایش خواهند داد, انتظار می رود موارد بیشتری از ابتلا به این بیماری تأیید شود.
پیتر جی هوتز استاد دانشکده ملی طب گرمسیری در هوستون تگزاس در سخنانی گفت: "همان گونه که ما انتظار داریم فرآیند گرفتن آزمایش از مردم افزایش پیدا کند, ما مطمئنا شاهد موارد بیشتری از این دست خواهیم بود."
او در گفتگو با الجزیره گفت: "ما همچنین باید ظرفیت ایزوله کردن این افراد را داشته باشیم."
بر اساس اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا، 9 نفر به سبب بیماری تنفسی ناشی از کرونا در آمریکا جان خود را از دست داده اند که همه این افراد ساکن ایالت واشنگتن بودند و آزمایش بیش از 100 تن دیگر نیز در ارتباط با ابتلا به ویروس کرونا مثبت اعلام شده است. تاکنون 12 ایالت مواردی از ابتلا به ویروس کرونا را تأیید کرده اند.
دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با انتقادهای گسترده ای در ارتباط با نشان دادن واکنش به این ویروس و تأخیر در انتقال کیت های آزمایش به ایالت ها, کند بودن فرآیند شناسایی و ایزوله کردن افراد -که برای مهار این بیماری امری ضروری محسوب می شود- مواجه شده است.
-تأخیرها, کیت های معیوب:
ضرورت انجام آزمایشات بیشتر هفته گذشته و پس از آن احساس شد که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آمریکا از وجود یک بیمار در کالیفرنیا خبر داد که هیچ گونه پیشینه سفر و با هیچ فرد مبتلا به کرونا هم تماسی نداشت اما جواب آزمایش او مثبت شده بود. به سبب آن که دستورالعمل های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری سبب محدود شدن آنهایی می شود که می توان از آنها آزمایش انجام داد و این موضوع تنها در ارتباط با آمریکایی هایی انجام می شود که از چین باز می گردند یا افرادی که با موارد تأیید شده به کرونا تماس داشته اند, روند انجام آزمایش این بیمار به مدت چهار روز به تأخیر افتاد .
در اوایل ماه فوریه, مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری اعلام کرد حدود 200 کیت آزمایش را توزیع کرده است اما دو هفته بعد, این نهاد اعلام کرد این آزمایشات معیوب بودند و از نهادهای بهداشتی ایالتی خواست تا همه نمونه های گرفته شده را برای مقر مرکزی مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری در آتالانتا در ایالت جورجیا ارسال کنند و همین مسئله سبب ایجاد تأخیر قابل توجهی در این فرآیند شد.
باسکار چاکراوورتی رئیس بخش تجارت جهانی در دانشکده حقوق و دیپلماسی فلچر در دانشگاه تافتز در سخنانی گفت: "یکی از پیامدهای ایجاد تأخیر در روند گرفتن آزمایش این ایت که نمی دانیم چه کسی می تواند این بیماری را منتقل کند, اگر که آنها علامتی نداشته باشند یا این که نتوانیم علائم مربوط به یک سرما خوردگی عادی را از علائم مربوط به این بیماری تشخیص دهیم."
چاکراوورتی در گفتگو با الجزیره گفت: "گسترش روند گرفتن آزمایش هزینه بر است و تأثیرات مخربی دارد, اما می تواند روند گسترش این ویروس را زودتر و سریع تر گرفت."
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری به طور کامل در این باره توضیح نداده است که چرا این آزمایشات معیوب بودند, اما اعلام کرد : "مسائل مرتبط با عملکرد مربوط به وجود مشکلی در تولید یکی از معرف ها (شناساگر) سبب شد آزمایشگاه ها نتوانند عملکرد کیت ها را بررسی کنند."
اسکات کوتلیب مدیر سابق سازمان غذا و دارو در آمریکا هم گفت: اتکای محض دولت آمریکا به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری برای انجام دادن این آزمایشات اشتباه بود.
او روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه تلویزیونی سی بی اس گفت: "فکر می کنم برخی از کارهایی که ما انجام داده ایم بسیار هوشمندانه بوده است."
او در عین حال گفت: " یکی از اشتباهات و چالش ها شامل این موضوع می شد که آزمایش تشخیصی در محل انجام نشد. فکر می کنم ما کاری که ما نباید انجام می دادیم اتکای محض به مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری بود." او افزود دولت می توانست آزمایشگاه های دیگری را هم در این روند دخیل کند تا این فرایند سریع تر انجام شود.
-گسترش ظرفیت گرفتن آزمایش:
در پی این انتقادها, دولت ترمپ وعده گسترش "سریع" قابلیت های گرفتن آزمایش در آمریکا را داد. مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری دستورالعمل های خود را برای گرفتن آزمایش گسترش داده است و سازمان غذا و دارو هم سیاستش را توسعه داده است تا صدها آزمایشگاه بتوانند آزمایش انجام دهند نه این که منتظر بمانند تا این نهاد بررسی هایش را تکمیل کند.
الکس آزار وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا روز یکشنبه در برنامه "فیس دِ نیشن" شبکه تلویزیونی سی بی اس گفت آمریکا کیت های کافی برای آزمایش 75 هزار نفر را دارد و کیت های اضافی هم در راه است.
آن شوچات یکی از مقامات مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری روز سه شنبه اعلام کرد تا پایان هفته همه آزمایشگاه های ایالتی در آمریکا باید قابلیت انجام دادن آزمایش کرونا را داشته باشند. استیفن هان کمیسر سازمان غذا و داروی آمریکا در جلسه استماع در یکی از کمیته های سنا گفت دو هزار و 500 کیت با ظرفیت انجام آزمایش تا 500 مورد برای هر یک از آنها تا روز جمعه در اختیار آزمایشگاه ها قرار خواهد گرفت و بدین ترتیب, آزمایشگاه ها می توانند یک میلیون آزمایش کرونا انجام دهند.
اما اعضای کنگره در ارتباط با این تخمین ها ابراز شک و تردید کردند.
پتی مورای سناتور دموکرات آمریکایی در این جلسه خطاب به هان گفت: " مسائلی که من از افراد حرفه ای فعال در بخش بهداشتی می شنوم این است که این اقدامی غیر واقع گرایانه است."
سازمان غذا و دارو بعدا به نیویورک تایمز اعلام کرد این تخمین ها شامل تهیه کیت ها توسط یک شرکت خصوصی می شود.
بر اساس گزارش اتحادیه آزمایشگاه های سلامت عمومی, حدود 54 آزمایشگاه از 100 آزمایشگاه محلی و دولتی در سراسر آمریکا در حال حاضر می توانند آزمایش انجام دهند. این آزمایشگاه ها ظرفیت انجام آزمایش برای تا 100 بیمار را در روز دارند.
اندرو کومو فرماندار نیویورک -که دو مورد از ابتلا به ویروس کرونا در این ایالت تأیید شده است- از تصمیم سازمان غذا و دارو برای اجازه دادن به نیویورک به منظور انجام آزمایش در ارتباط با این ویروس استقبال کرد.
او روز دوشنبه در یک جلسه استماع گفت: " من هدف انجام تا هزار آزمایش در روز را ظرف یک هفته مد نظر قرار داده ام تا بتوان آزمایشات بیشتر و بهتری را انجام داد."
ایالت کالیفرنیا روز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد کیت های اضافی برای انجام آزمایش دریافت کرده است و 10 آزمایشگاه در این ایالت شروع به گرفتن آزمایش از هزاران نفر کرده اند و این اتفاق پس از آن رخ داد که گاوین نیوسام فرماندار این ایالت هفته گذشته از دولت فدرال چنین درخواستی را مطرح کرده بود.
شیوع ویروس کرونا که در ابتدا در ووهان چین آغاز شد به 70 کشور در سراسر جهان گسترش یافته است. سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد بیش از 90 هزار نفر به این ویروس مبتلا شده اند و بیش از سه هزار و 100 تن نیز در نتیجه ابتلا به این بیماری جان باخته اند. این موضوع بر بازارها تأثیر گذاشته و سبب تعلیق سفرها و تعطیلی مدارس در ده ها کشور شده است.
-یک تهدید واقعی:
ترامپ که رقبای سیاسی اش را به "ایجاد ترس" در ارتباط با ویروس کرونا متهم کرده است, هفته گذشته مایک پنس معاون خود را مسئول نظارت بر روند واکنش نشان دادن به این موضوع کرد و از اعمال محدودیت های سفر از دیگر کشورها به آمریکا خبر داد. پنس گفت آمریکایی ها باید خود را برای موارد بیشتری آماده کنند اما "اکثر" افرادی که به این بیماری مبتلا شده اند بهبود خواهند یافت.
ترامپ روز دوشنبه با اعضای کارگروه ویژه مقابله با ویروس کرونا در دولتش و همچنین روسای شرکت های داروسازی به منظور گفتگو در ارتباط با تولید واکسن دیدار کرد. او گفت نیازی نیست تا وضعیت اضطراری ملی اعلام کنیم و این که دولتش اعلام کرده است که خطر ابتلا به این ویروس برای مردم آمریکا همچنان پایین است.
اما مقامات بهداشتی همچنان خواستار آمادگی برای مقابله با این بیماری مسری شده اند که علائمش شامل تب و سرفه کردن و در موارد شدیدتر ذات الریه می شود. آنها می گویند
دکتر جف دوچین افسر بهداشت در سیاتل و روز دوشنبه در کنفرانسی خبری گفت: "ما طی روزها و هفته های آتی انتظار داریم موارد ابتلا همچنان افزایش یابد و ما اوضاع را به شدت جدی می گیریم."
کمک ۱۲ میلیارد دلاری بانک جهانی به کشورها
بانک جهانی روز سه شنبه از نخستین کمک فوری خود به مبلغ ۱۲ میلیارد دلار به کشورها برای مقابله با پیامدهای شیوع ویروس جدید کرونا بر نظام بهداشت و اقتصاد آنها خبر داد.
این کمک اولیه پیش از هر چیز به کشورهای در حال توسعه جهت بهبود رسیدگی پزشکی، تقویت تشخیص ویروس کرونا و نظارت بر شیوع این بیماری اختصاص خواهد داشت و به شرکتهای بخش خصوصی امکان خواهد داد تأثیر این بیماری را بر فعالیت خود مرتفع کنند.
دیوید مالپس رئیس بانک جهانی اعلام کرد که این کمک پاسخی «اولیه» است و خاطر نشان کرد که هنوز ناشناختههای زیادی در مورد این ویروس که دسامبر گذشته در مرکز چین پدیدار شد وجود دارد و برای مقابله با تأثیر آن ممکن است به مبلغی بیش از این نیاز باشد.
نخستین فوتی ویروس کرونا در عراق
اداره بهداشت کردستان عراق اعلام کرد: نخستین مبتلا به ویروس کرونا در عراق فوت کرد.
اداره بهداشت کردستان عراق اعلام کرد: صبح امروز چهارشنبه یکی از بیماران کرونا که هفتاد سال سن داشت فوت کرد.
در عراق تاکنون سی و دو مورد بیمار مبتلا به کرونا تشخیص داده شدند.
اظهارات کرونايي ترامپ پیش از شرکت در نشست مؤسسه ملی سلامت آمریکا
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در میزگرد مؤسسه ملی سلامت آمریکا که درباره وضعیت انتشار ویروس کرونا در این کشور بود، به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.
به گزارش بخش تصویری خبرگزاری رویترز، ترامپ درباره اینکه آیا انتشار ویروس کرونا در آمریکا اجتناب ناپذیر است، گفت: هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد اما من هرگز آن را اجتناب ناپذیر نمی خوانم. ما در مقابله زودهنگام با آن، خوب عمل کرده ایم. این اقدام به موقع اعتبار زیادی برای ما ایجاد کرد.
ترامپ درخصوص انتظارش از کنگره گفت: ما سرگرم همکاری با کنگره هستیم تا منابع بودجه لازم را در این خصوص دریافت کنیم. برخی کشورها مشکلات بسیار بزرگی (درباره کرونا) دارند. ما سعی داریم به آنها کمک کنیم. ما سرگرم همکاری با دیگر کشورها هستیم و این بسیار مهم است.
وي در خصوص رقابت هاي المپیک و نگراني ها از رفتن ورزشکاران آمریکا به ژاپن اظهار داشت: من این مسئله را به نخست وزیر آبه واگذار می کنم. او دوست من است. او محل زیبایی برای این رقابت ها ساخته است. آنها میلیاردها دلار صرف کرده اند. اما من این موضوع را به ژاپن خواهم سپرد. این به عهده آنهاست.
نگرانی ها ازهمه گیری ویروس کرونا در انگلیس
خبرنگار : مجتبی قاسم زاده
--------
باصداها به ترتیب :
1 – شهروند انگلیسی
2 – بوریس جانسون – نخست وزیر انگلیس
3 – مت هنکوک – وزیر بهداشت انگلیس
مقابله با خبرهای کذب درباره کرونا در لبنان
خبرنگار : حسن عظیم زاده
شات لیست:
1- منال عبدالصمد – وزیر اطلاع رسانی لبنان
2- شهروند لبنانی
3- فراس الابیض – مدیر بیمارستان دولتی رفیق حریری بیروت
شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا افزایش می یابد
لس آنجلس تایمز نوشت: مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا به مردم این کشور هشدار داد برای افزایش آلودگی به ویروس کرونا آماده باشند.
این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود در تحلیلی به قلم ریچارد رید نوشت: روز سه شنبه در حالی که سه مرگ دیگر در آمریکا بر اثر ابتلا به ویروس کرونا اعلام شد, مقامات سازمان جهانی بهداشت هشدار دادند این ویروس با میزان مرگ و میر 3/4 درصدی, احتمالا از آنفلوآنزا بسیار خطرناک تر است.
رابرت ردفیلد, مدیر مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در یک کنفرانس خبری در کاخ سفید در پیامی به مردم آمریکا گفت: "می خواهم آنها برای این واقعیت آماده شوند که موارد بیشتری [از این بیماری] مشاهده خواهد شد. اما من از آنها می خواهم به زندگی روزمره خود ادامه دهند. من از آنها می خواهم در عین حال به ضرورت این مسئله واقف باشند که خود و خانواده هایشان را [برای چنین شرایطی] آماده کنند."
ردفیلد گفت دانشمندان اطلاعاتی برای پیش بینی شیوع این ویروس در آینده در اختیار ندارند.
وی افزود: "آن چه ما با اطمینان می دانیم این است که در شرایط مناسب, این ویروس پنانسیل آن را دارد که به سرعت گسترش یابد. فکر کنید که فقط چند هفته پیش کمتر از سه مورد در کره وجود داشت اما اکنون 2 هزار و 500 نفر آلوده شده اند."
مقامات بهداشت و درمان در ایالت واشنگتن یک مورد آلودگی به ویروس کرونا را در یک خانه سالمندان تایید کردند که در 24 فوریه (5 اسفند) به بیمارستان منتقل و دو روز بعد درگذشت.
اداره بهداشت عمومی سیاتل و شهرستان کینگ در واشنگتن نیز روز سه شنبه دو مورد مرگ دیگر از کوید-19 را گزارش داد که در نتیجه تعداد جان باختگان از این بیماری در شهرستان کینگ به 8 نفر رسید. دو نفر دیگر نیز در شهرستان اسنوهومیش جان خود را از دست دادند.
روی کوپر, فرماندار ایالت کارولینای شمالی روز سه شنبه اعلام کرد, جواب آزمایش کرونای یک ساکن کارولینای شمالی نیز مثبت اعلام شده است.
در ایالت نیوروک نیز 2 نفر آلوده به این ویروس تایید شده است.
میزان جهانی مرگ و میر از کرونا - که بیش از 3000 نفر است - چندین برابر بیشتر از میزان مرگ و میر ناشی از آنفلوآنزا است که کمتر از 1٪ است. تدروس آدهانوم گبرایسوس, مدیر کل سازمان جهانی بهداشت گفت، این رقم قطعی نیست زیرا کوید-19 یک بیماری جدید است و هیچ کس نسبت به آن مصونیت پیدا نکرده است.
وی گفت: "ما از مهار آنفلوآنزای فصلی حتی حرف هم نمیزنیم، چون عملاً غیرممکن است اما در ارتباط با کووید-19 این کار امکانپذیر است."
مقامات می گویند متوجه شده اند که قابلیت سرایت ویروس کرونا کمتر از آنفلوآنزا است.
مایک رایان, مدیر برنامه های اضطراری سازمان جهانی بهداشت, گفت کشورهایی مانند چین و کره جنوبی اقدامات بسیار بسیار خوبی انجام دادند, کشورهای دیگر نیز باید این اقدامات را انجام دهند تا حداقل بتوان سرعت شیوع آن را کاهش داد.
وی گفت کاهش سرعت ورود این ویروس به یک کشور به مدت چند ماه بسیار مفید است زیرا بسیاری از کشورهای از جمله آمریکا در اواسط فصل شیوع آنفلوآنزا هستند بنابراین تعداد زیادی از موارد ابتلا به ویروس کرونا می تواند سیستم بهداشتی این کشور را نابود کند.
تدروس از کمبود ماسک, لباس مخصوص و تجهیزات لازم برای کارکنان بهداشت و درمان به علت افزایش تقاضا, احتکار و سوء استفاده ابراز نگرانی کرد.
وی با اشاره به شش برابر شدن قیمت ماسک گفت: "ما نمی توانیم جلوی بیماری کوید-19 را بدون حفاظت از کارکنان بهداشت و درمان بگیریم."
مایک پنس, معاون رئیس جمهور آمریکا, روز سه شنبه گفت 77 مورد آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا تشخیص داده شده است. این تعداد شامل 45 نفر مسافر کشتی دیاموند پرینسس در ژاپن که به آمریکا بازگردانده شده اند, نمی شود. با احتساب این 45 نفر, آمار آلودگی به ویروس کرونا در آمریکا بیش از 120 نفر است.
ترامپ روز سه شنبه در سخنانی گفت از کنگره انتظار دارد لایحه بودجه ویژه ای به مبلغ 8/5 میلیارد دلار -بسیار بیشتر از آنچه وی تقاضا کرده بود - برای مبارزه با شیوع این بیماری در آمریکا تصویب کند.
لهستان اولین مورد از ابتلا به این ویروس را تایید کرد
خبرگزاری رویترز گزارش داد وزیر بهداشت لهستان اولین مورد از ابتلا به ویروس کرونا را در این کشور شرق اروپا تایید کرد. به گفته این مقام لهستانی، فرد مبتلا در بیمارستانی در شهر زیلونا گورا در غرب این کشور بستری است و حال وی مساعد است.
لومر: تاثیر کرونا بر رشد اقتصادی فرانسه بالای 0/1 درصد خواهد بود
به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس، برونو لومر وزیر اقتصاد و دارایی فرانسه روز چهارشنبه اعلام کرد تاثیر شیوع ویروس کرونا بر رشد اقتصادی این کشور بالای یک دهم درصد خواهد بود.
مصادره ماسک های طبی در فرانسه نشانه دشواری در کنترل کروناست
رای الیوم نوشت تصمیم فرانسه به مصادره ماسک های طبی نشان می دهد مهار ویروس کرونا از کنترل خارج شده است.
پایگاه اینترنتی روزنامه رای الیوم که از لندن به روز می شود نوشت: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه دستورالعملی صادر کرد که بر اساس آن باید ماسک های طبی موجود در داروخانه ها که در کارخانه ها تولید می شود, مصادره شود. این تصمیم نشان می دهد گسترش ویروس کرونا وضعیت بدتری یافته است.
فرانسه از جمله کشورهای اروپایی است که آمار بالایی از ابتلا به ویروس کرونا در آنجا ثبت شده است و تا ظهر روز سه شنبه ابتلای بیش از 200 نفر به این ویروس و مرگ چهار نفر بر اثر آن در این کشور به ثبت رسید. آمارهایی که رسانه های داخلی فرانسه ثبت کردند نشان می دهد شمار مبتلایان در روزهای آینده افزایش خواهد یافت. پس از ایتالیا، فرانسه دومین کشور اروپایی از نظر شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا است.
مکرون روز سه شنبه در توئیتی از مصادره ماسک های موجود در بازار و جمع آوری همه ماسک های تولید شده در کارخانه ها خبر داد. این تصمیم سوال هایی در شبکه های اجتماعی فرانسه و میان روزنامه نگاران ایجاد کرد. چه بسا علت این تصمیم نگرانی از وخیم شدن وضعیت سلامت پس از ناتوانی (فرانسه) در مهار کردن ویروس و خطر شیوع آن در سطح گسترده باشد.
در همین حال درخواست برخی محافل دولت فرانسه برای فراهم کردن بیشترین تعداد ماسک های طبی افزایش یافته است. چون چه بسا این ویروس گسترش یابد و در این صورت باید برای کارکنان بخش پزشکی و امنیتی ماسک تهیه شود تا از فروپاشی کشور و ایجاد هرج و مرج جلوگیری شود.
کشورهای اروپایی, تولید ماسک های طبی را افزایش داده اند و از کشورهای خارجی هم ماسک می خرند. این کشورها نه تنها در این زمینه با مشکل رو به رو شده اند بلکه این ماسک ها از کشورهای همجوار قاچاق می شود؛ مسئله ای که در مغرب روی داده است.
روزنامه های مغربی نوشتند از قاچاق دهها هزار ماسک طبی به اروپا جلوگیری شد و دو روز پیش یک شهروند انگلیسی در فرودگاه اگادیر, جنوب مغرب بازداشت شده که 16 هزار ماسک برای قاچاق به منچستر خریده بود.
روزنامه های مغربی در خبر دیگری از توقیف یک کامیون حامل بیش از 100 هزار ماسک طبی در بندر طنجه خبر دادند که به سمت برخی کشورهای اروپایی حرکت می کرد. در سراسر اروپا داروخانه ها ماسک های طبی را فراهم می کنند, اما معلوم نیست چرا برخی طرف ها در قاره اروپا به قاچاق این ماسک ها از برخی کشورهای همجوار همچون مغرب اقدام کرده اند.
تعویق رزمایش های دریایی هند
نیروی دریایی هند روز سه شنبه اعلام کرد رزمایش های دریایی خود که با کشورهای دیگر را به دلیل شیوع ویروس کرونا به تعویق می اندازد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از دهلی نو,نیروی دریایی با انتشار بیانیه ای اعلام کرد رزمایش های میلان 2020 با توجه به امنیت همه شرکت کنندگان و محدودیت های مربوط به ترددها به دلیل شیوع کووید 19 را به زمان دیگری موکور می کند.
بنابر اعلام رسانه های هند ناوهای جنگی و تجهیزات بیش از 40 کشور برای شرکت در این رزمایش دعوت شده بودند. این رزمایش قرار بود از 18 تا 29 ماه مارس در سواحل شرقی هند در ساحل ویساکاپاتنام برگزار شود.
طبق بیانیه نیروی دریایی نیروی دریایی هند رزمایش میلان را در زمان مناسب دیگری برگزار خواهد کد.
طبق گزارش روزنامه اکونومیک تایمز هند این رزمایش قرار بود مهمترین رزمایش تاریخ هند باشد.
ثبت ششمین کرونایی در هند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از دهلی نو, نتایج تست یک شهروندهندی در ایالت راجستان این کشور مثبت اعلام شد. وزارت بهداشت هند با بیان این خبر اعلام کرد این شهروند هندی به تازگی از ایتالیا بازگشته است و نتایج آزمایشات او ابتلای قطعی به کرونا را ثابت کرده است.
در ۴۴ روز گذشته سه دانشجو در ایالت کرالا، یک نفر در ایالت تلنگانا و یک نفر نیز در دهلی به ویروس کرونا مبتلا شده بودند.
سه دانشجو از ووهان بازگشته بودند. آنها پس از بستری و درمان ، مرخص شدند و به خانه های خود برگشتند.
دو نفر دیگر که در یک هفته اخیر نتایج تست شان مثبت شده بود پیشتر به ایتالیا سفر کرده بودند.
جشنواره سینمایی دریای سرخ در جده به تعویق افتاد
شیوع ویروس کرونا باعث شد برگزاری «جشنواره سینمایی دریای سرخ» تا اطلاع بعدی به تعویق بیفتد.
به گزارش روزنامه الشرق الاوسط از جده، مدیریت جشنواره بین المللی سینمایی دریای سرخ روز سه شنبه با انتشار بیانیه ای اعلام کرد در پی شیوع ویروس کرونا در جهان و در اقدامی احتیاطی، افتتاحیه این جشنواره تا زمان نامعلومی به تعویق افتاده است.
قرار بود نخستین جشنواره بین المللی دریای سرخ روزهای 12 و 13 مارس (22 و 23 اسفند) در شهر تاریخی جده، یکی از مکان های تاریخی که در فهرست میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است، برگزار شود.
مدیریت جشنواره بین المللی سینمایی دریای سرخ در این بیانیه افزود تصمیم تعویق زمان برگزاری این جشنواره همسو با اقدامات احتیاطی و پیشگیرانه و برای حفظ سلامت میهمانان کشورهای عربی و خارجی، مردم و دست اندرکاران جشنواره اتخاذ شد.
در این بیانیه آمده است جشنواره در زمان دیگری برگزار و تاریخ جدید در صورت فراهم شدن شرایط اعلام خواهد شد. مدیریت جشنواره سینمایی دریای سرخ همچنین بر تعهداتش در قبال فیلم سازان، تهیه کنندگان و مردم تاکید کرد.
برگزاری جشنواره بین المللی سینمایی دریای سرخ در نوع خود در عربستان اولین به شمار می رود و این ابتکاری غیرانتفاعی است که به همت وزارت فرهنگ و با هدف حمایت از بخش فیلم سازی در کشور، غنی سازی و ارتقای محتوای فیلم های سینمایی داخلی و نیز همه فعالیت های جدید عربی در حوزه سینما انجام می شود.
فرانس24- کرونا/ بیمارستان های ایران آماده می شوند
بیمارستان های ایران برای پذیرش مبتلایان به ویروس جدید کرونا آماده می شوند.
شبکه تلویزیونی فرانس بیست و چهار گزارش داد: ویروس کرونا تا کنون در سراسر جهان چندین کشته برجای گذاشته است.در 24 ساعت گذشته 27 نفر دیگر در ایتالیا جان باختند و تعداد قربانیان در این کشور در مجموع به 79 نفر رسید. ایتالیا بعد از چین و قبل از ایران با 77 نفر قربانی، در رتبه دوم قرار گرفته است. ایتالیا و ایران، بعد از چین، - از نظر تلفات - بیشتر از سایر کشورها تحت تاثیر ویروس کرونا قرار گرفته اند. آمریکا کشته شدن 8 نفر بر اثر ابتلا به ویروس کرونا را تایید کرد. اما شمار مبتلایان به این ویروس همچنان رو به افزایش است.
گزارشگر این شبکه گفت: یک بیمارستان صحرایی قم در جنوب تهران، برای روبرو شدن با مبتلایان به ویروس کرونا آماده می شود. وزیر بهداشت در روز سه شنبه اعلام کرد که اپیدمی حدود ده قربانی دیگر برجای گذاشته است. به رغم مبتلا شدن صدها تن دیگر به این ویروس در کمتر از 24 ساعت و مبتلا شدن حدود 20 نماینده به این بیماری، آیت الله خامنه ای برای اطمینان دادن به مردم وارد عمل شد. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان رهبر معظم را پخش کرد. ایشان گفتند: این یک بیماری مسری است. هیچ مسئله خاصی نیست و برای هر کشوری ممکن است اتفاق بیفند. ما قصد کوچک نشان دادن این مسئله را نداریم. اما به هیچ وجه هم قصد نداریم در باره آن اغراق کنیم. اتفاقی که در شرف وقوع است، ممکن است برای مدتی ادامه داشته باشد. امیدواریم که این مدت بسیار کوتاه باشد. سپس همه چیز تمام می شود.
گزارشگر ادامه داد: کره جنوبی پس از چین، دومین کشوری است که بیشترین آسیب را از نظر تعداد مبتلایان متحمل شده است. ارتش برای ساخت ماسک وارد عمل شده است. رئیس جمهوری این کشور دیروز سه شنبه علیه کرونا اعلان جنگ کرد. این در حالی است که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور از 5 هزار نفر فراتر رفته است.
در سنگال، اولین مورد ابتلا به ویروس کرونا در روز دوشنبه اعلام شد. اما برخی از شهروندان به این مشکل نگاه جدی ندارند. فرانس بیست و چهار بخشی از سخنان یکی از شهروندان سنگالی را پخش کرد. وی گفت: من صبح به محل کارم رفتم، اما کسی حاضر نبود با من دست بدهد. من روی میز همکارانم قوطی های ژل ضد باکتری دیدم. همه در حال نگران شدن هستند. هراس هایی وجود دارد.این بیماری هنوز گسترش نیافته است. اما به هر حال این طور خواهد شد.
گزارشگر افزود: شمار مبتلایان جدید در چین، ظاهرا رو به کاهش است. اما ویروس کرونا در حال گسترش به اقصی نقاط جهان است و از آغاز شیوع این بیماری واگیردار، جان عده ای را گرفته است.
این پیام از طرف جمعی از کارگران و مهندسین شرکت هایی هست که در مجتمع تجاری ایرانمال کار میکنند فرستده شده و خواهش میکنم نشر دهید با توجه به در خواست های کارگران و مهندسین به تسویه حساب های معوقه های سال 98 و تعطیلی کارگاه در رابطه با مسئله کرونا هیچ مقامی بالا دستی به سلامت کارکنان توجهی نکرده و نمیذیرند تعطیلی رو و کارها روز افزون زیاد میکند و راندم کم نمیشود با توجه به تاکید فروان وزارت بهداشت به عدم برگزاری جلسات ، جلسات به صورت فشرده و بیش از حد ظرفیت اتاق کنفرانس برگزار میشود که این خود سلامت نفرات داخل جلسه رو به خطر می اندازد در کمپ های تجهیز کارگاه که محل استراحت وسکونت کارگران و مهندسین هست که محل اسکان در تهران ندارند در اینجا سکونت میکنند که تعدادی از اون ها هم مشکوک به کرونا گزارش شدن و مسولین بازم نسبت به این قضیه هیچ واکنشی نشون ندادن و نفرات که دچار کرونا شدن رو به وسیله امبولانس خارج کردند بهداشت سرویس بهداشتی تجهیز اصلا قابلا توصیف نیست نظافت و ضد عفونی دائما و حتی دوبار در طول روز انجام نمیشود نفراتی که در در داخل سرویس های ایرانمال کار میکنند اغلب دیده میشود که بدون ماسک هستند و دستکش دستشان نیست و نفرات خدماتچی داخل مال هم که گرفتارویروس کرونا شدن بلخصوص نفراتی که در داخل سرویس ها کار میکنند و ان هم از طریق اورژانس واقع در ایرانمال به بیمارستان منتقل شدن در این مجتمع تجاری ایرانمال دست کم 5000 نفر نیرو مهندس و کارگر کار میکنند که جان همشون در خطر است علاوه بر این بازدید کننده هایی که به داخل مال از بیرون مراجه میکنند به جهت خرید و بازدید جان و سلامت ان هم در خطر است با توجه به تاکید فروان پرسنل به جمع اوری دستگاه انگشت زنی به جهت جلو گیری از انتقال ویروس کرونا خیلی از مدیران شرکت ها هیچ توجهی به این مسله نکردند و همچنان پرسنل مجبور هستند که به وسیله این دستگاه ها ورود و خروجشان ثبت کنند علارقم و جود واحد های بهداشت در شرکت های مستقر در ایرانمال ولی هیچ اقدامی به جهت در اختیار قرارد دادن دستکشو ماسک و مواد ضد عفونی به پرسنل انجام نشده با توجه به تماس مکرر مهندسین و کارگران و پرسنل ایرانمال به سامانه 190 هیچ اقدادمی محسوس به جهت کاهش ساعت کاری و یا تعطیلی کارگاه و بهداشت انجام نشده و انها فقط تاکیید میکنند که فاصله خود با دیگران یک متر رعایت کنید اخه این شد جواب مسولین ایرانمال فقط به فکر خودشان هستند متاسفانه مردم این وسط چه گناهی کردن خواهش میکنم نشر دهید فاجعه که در ایران مال رقم میخورد که هیچ کسی نمیتواند جمع کند