تشدید نظارت بر واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی
مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: با توجه به افزایش فعالیت واحدهای تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز، کنترل و نظارت بهداشتی بر واحدهای مذکور در سراسر استان یزد تشدید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، علی اکبر حدادزاده اظهار داشت: در این ایام با توجه به حجم بالای عرضه فرآوردههای خام دامی و خرید توسط همشهریان و مسافران نوروزی نیاز به نظارتهای بهداشتی نیز بیشتر میشود.
وی افزود: با هدف اطمینان از رعایت اصول بهداشتی در امر تولید، فرآوری و عرضه فراوردههای خام دامی همه ساله اکیپهای ثابت و سیار نظارتی در مرکز استان و شبکههای دامپزشکی شهرستانها ساماندهی شده و در تمام مدت تعطیلات نوروزی حتی در خارج از ساعات اداری و ایام تعطیل اقدام به بازرسی از مراکز مورد نظر میکنند.
حدادزاده ادامه داد: علاوه بر نظارت توسط اکیپهای ویژه دامپزشکی در سطح شهرستانها در این ایام، گشتهای مشترکی نیز با همکاری دیگر نهادهای ذی صلاح از جمله تعزیرات، مرکز بهداشت شهرستان و... به اجرا در میآید تا بر کیفیت بازرسیها افزوده شود.
وی در پاسخ به این سوال که دقیقا چه مراکزی مشمول طرح مذکور میشوند، توضیح داد: مراکز مذکور طیف وسیعی از اصناف شامل کشتارگاه ها، مرغ و ماهی فروشی ها، قصابی ها، رستوران ها، هتل ها، چلوکبابی ها، ایستگاههای جمع آوری شیر، سردخانه ها، مراکز بسته بندی و خودروهای حمل فراوردههای خام دامی میشود.
مدیرکل دامپزشکی استان ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در ایام نوروز شاهد تضمین امنیت و سلامت غذا و حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروز باشیم.