تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سروستان
به دنبال شیوع ویروس کرونا، نظارتهای کارشناسان واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان سروستان از نانواییها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی شدت گرفت.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،کارشناس بهداشت محیط شبکه سروستان از تشدید نظارت بر نانوایی ها، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و دکههای عرضه قلیان و تعطیلی یک چایخانه به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی خبر داد.
فضلی گفت: به دنبال شیوع ویروس کرونا، سلامت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و نانواییها همواره از دغدغههای بخش بهداشت و درمان است و با آموزشهای مداوم تلاش میکنیم سطح آگاهی عمومی را برای پیشگیری و مقابله با این بیماری بالا ببریم.
وی یکی از راههای انتقال ویروس کرونا را استفاده از قلیان بیان کرد و افزود: ویروس از راه قطرات تنفسی به محفظه آب قلیان منتقل شده و زنده میماند و هنگامی که نفر بعدی اقدام به استفاده از همان قلیان میکند در خطر ابتلا به ویروس قرار میگیرد، نکته بسیار مهم این است که تعویض سر قلیان هیچ نقشی در جلوگیری از انتقال بیماری ندارد.
کارشناس بهداشت محیط شبکه سروستان با بیان اینکه مدیریت پیشگیرانه تنها راهکار مقابله با ویروس کرونا است، اضافه کرد: کارکنان بهداشت محیط شبکه باید هنگام بازرسیهای گسترده، آموزشهای لازم از جمله خودداری از دریافت وجه نقد از سوی نانواییها و مشخص کردن یک نفر برای دریافت وجه و یا استفاده از دستگاه کارتخوان، آموزش نحوه استفاده وسایل حفاظت فردی و نحوه استفاده از مواد ضدعفونی سطح به ویژه دستگاههای کارتخوان، الزام رستورانها و کبابیها به فروش مواد غذایی به صورت بیرون بر و خودداری از صرف غذا در این اماکن و رعایت فاصله دست کم یک متر با مشتریان را در دستور کار خود قرار دهند.