بازرسیهای بهداشت محیط از صنوف پُرخطر و حساس زرقان انجام می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، سرپرست شبکه بهداشت و درمان پاسارگاد گفت: در این طرح با توجه به شیوع کرونا از ۲۱ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله نانوایی ها، رستوران ها و قنادیها بازدید وآموزشهای لازم در خصوص پیشگیری از کروناویروس به آنان ارائه می شود . کورش قنبری افزود: همچنین مقرر شد مراکز دوره گرد نیز در سریعترین زمان نسبت به جمع آوری محل کسب خود اقدام کنند در غیر این صورت با برخورد قانونی مواجه میشوند