راه اندازی سیستم پیش سرد کشتارگاه دام سرپل ذهاب
رئیس اداره دامپزشکی سرپلذهاب از راهاندازی سیستم پیش سرد کشتارگاه دام در این شهرستان خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرماشاه، حمید کریمی گفت: اتاق پیش سرد کشتارگاه دام در راستای پیشگیری از بروز بیماریهای
مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت و... ایجاد شده است.
وی افزود: اتاق این سیستم با ۴۰ متر مربع مساحت دارای ظرفیت نگهداری ۵۰ لاشه گوسفندی است.
رییس دامپزشکی سرپلذهاب سرد کردن فوری گوشت بدلیل فاسد شدن سریع آن در مراحل بعد از ذبح دام در کشتارگاه را الزامی دانست و خاطرنشان کرد: کشتارگاه صنعتی دام بایستی دارای اتاق پیش سرد باشد، چراکه اتاق پیش سرد سبب کاهش افت وزن لاشه و همچنین کاهش تغییر رنگ آن بعد از کشتار میشود.
کریمی اظهار داشت: تجهیزات مورد استفاده در این اتاق شامل سیستم سردخانه مانند کمپرسور، کندانسور، اواپراتور و همچنین ریل و قلاب برای نگهداری لاشه است و زمان رسیدن به دمای مورد نظر بین ۱۶ تا ۲۴ ساعت در لاشههای کوچک و تا ۴۸ ساعت در لاشه بزرگ است.