پخش زنده
امروز: -
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی گفت: پزشکان، پرستاران، بهیاران و همه کارکنان بیمارستانها با تمام توان به ارائه خدمت خالصانه به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ (کرونا) و دیگر بیماران مشغول اند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما دکتر خسرو صادق نیت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر با بیان این مطلب افزود: نگرانیها هیچ تاثیری بر کیفیت و میزان خدمات کارکنان بیمارستانها نداشته است و همه پزشکان و پرستاران و کارکنان، اخلاق مدارانه انجام وظیفه میکنند.
وی با بیان این که شرایط به گونهای است که افراد با یک سرماخوردگی ساده از ترس کرونا به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه میکنند گفت: ما در بیمارستان امام خمینی بالای ۱۶۰۰ نفر مراجعه کننده داریم که غالب آنها با بررسی اولیه مرخص شده اند..
دکتر صادق نیت افزود: تا صبح امروز ۹۲ نفر بستری داشته ایم که ۲۶ نفرشان در آی سی یو بستری شده اند و از این تعداد ۱۸ نفر تست کرونایشان مثبت شد و از ۲۶ نفری هم که در آی سی یو بستری بودند ۱۱ نفر از آی سی یو مرخص شده و تا امروز ۵۶ نفر هم بهبودی کامل یافته و از بیمارستان ترخیص شده اند.
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی مهمترین چالش این روزها را نگرانی بابت افرادی دانست که بیماریهای جدی دیگری دارند و از ترس کرونا به بیمارستان مراجعه نمیکنند که ما توصیه میکنیم که این افراد حتما مراجعه کنند و بقیه که بیماری هایشان خیلی جدی نیست مراجعه شان را به تعویق بیندازند.
دکتر صادق نیا گفت: از همان بدو ورود افراد، شرایط تفکیک بیماران را ایجاد کرده ایم و شرایط را به نحوی فراهم کرده ایم که موجب گسترش بیماری نشویم.
وی در خصوص درمان کرونا در ایران هم افزود: ویروس کرونا جدید و تحت بررسی است تا درمانی برای آن پیدا شود و متخصصان ما از آخرین روشها و درمانها و تکنیکهای درمانی برای غلبه بر ان استفاده میکنند.
دکتر سید طاها یحیوی رئیس بیمارستان روزبه هم با اشاره به تلاش همکارانش برای مدیریت بیماری و جلوگیری از ورود آن به بیمارستان گفت: ما تمرکزمان را روی آموزش کارکنان، بیماران، همراهان بیماران و نیز پیشگیریهای بهداشتی گذاشته ایم.
دکتر یحیوی افزود: در بحرانها اضطراب طبیعی است، اما در بحران کرونا اضطراب و ترس بیش از انتظار بود و در برخورد با این شرایط، نخستین چیزی که مهم است پذیرش اتفاقی است که افتاده و دوم مطرح کردن احساسات و نگرانیها با نزدیکان است.
این روانپزشک برخورد طنز و شوخی را در این بحران مفید دانست و افزود: اضطراب و نگرانی تا حدی برای فرد قابل کنترل است، اما بعضی وقتها باید از دیگران و روانشناسان برای آرامش کمک گرفت.
وی تاکید کرد: باید به جای تولید نگرانی به حل مسئله کمک کنیم و با پرداختن به کارهای روزمره و پرداختن به کارهایی که از آنها لذت میبریم نگرانی مان را مدیریت و کم کنیم و کمتر با مراجعه مکرر به اخبار، به آن دامن بزنیم. ضمن این که باید این را هم گفت که اطلاعات درست درباره بیماری هم میتواند از اضطرابها کم کند.
خانم فاطمه داوری رئیس مجتمع بیمارستانی محب یاس هم با بیان این که بخش پذیرش بیماران کرونا کاملا مجزا شده است گفت: روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ بیمار مراجعه کننده داریم که بسیاری سرپایی بررسی و معاینه و مرخص میشوند. امشب ۵۰ مریض بستری داریم که ۱۲ نفرشان در آی سی یو بستری و ۴۰ نفر هم ترخیص شده اند.
آقای محمد طالب پور رئیس بیمارستان سینا هم گفت: روزانه ۱۵۰ تا ۲۰۰ نفر مراجعه کننده داریم که ویزیت میشوند که کمتر از یک دهم آنها نیاز به بستری دارند و تاکنون سیر تصاعدی بیماران را نداشته ایم.