برای پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا
تاکید بررعایت بهداشت فردی و عمومی دراماکن تهیه و توزیع موادغذایی
کارشناس بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت: با توجه به سرعت بالای انتشارویروس کرونا باید نظارت بهداشتی بر اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله رستورانها و نانوایی ها بیشتر شود.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکزکرمانشاه عبدی کارشناس بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت استان کرمانشاه گفت : یکی از راههای انتقال بیماری کرونا گرفتن وجه نقد از مشتریان است که بهتر
است در این روزها از کارت خوان استفاده شود.
به گفته وی نانوایان هم بهتر است فرچههای سیمی را که برای پاک کردن نان بربری استفاده میکنند حذف کنند.
کارشناس بهداشت محیط زیست مرکز بهداشت استان کرمانشاه خاطر نشان کرد: میتوان با یک پیمانه وایتکس ۵/۳ در صد، به اضافه ۶ پیمانه آب سرد، یک محلول گند زدای مناسب برای پاک کردن سطوح درست کرد و برای ضد عفونی کردن دست هم باید از محلول پایه الکل استفاده کرد.
عبدی ادامه داد : شستشوی مداوم دستها با آب و صابون، در مدت ۲۰ ثانیه میتواند در پیشگیری از ابتلابه ویروس کرونا موثر باشد.
می توانیم بابسیج همگانی ورعایت بهداشت فردی در خانه، محل کار و مکانهای فروش مواد غذایی از سرایت و شیوعاین بیماری جلوگیری کنیم.