رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای آبزیان اداره کل دامپزشکی استان هرمزگان گفت: مردم ماهی قرمز شب عید را با در نظر گرفتن و رعایت توصیههای بهداشتی دامپزشکی خریداری کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس؛ سمیه چاهخورزاده افزود: ماهی قرمز باید از مراکز معتبر و مجاز بهداشتی زیرنظر دامپزشکی تهیه شود و ماهی نباید درهنگام خرید بیحال یا با شنای غیرطبیعی و دارای علائمی از جمله لکههای سفید روی پوست بدن، برآمدگی شکم، پولکهای غیرطبیعی، پوسیدگی بالهها و بیرون زدگی چشم باشد. وی گفت: تغذیه این نوع آبزی نیز به صورت آماده در فروشگاههای عرضه ماهیان زینتی وجوددارد و مردم میتوانند غذای ماهی را از این فروشگاهها خریداری کنند. رییس ادارهبهداشت ومدیریت بیماریهای آبزیان دامپزشکی هرمزگان گفت: برای دست زدن به بدن ماهی و ظروف نگهداری آن از دستکش استفاده شود و در صورت تماس احتمالی دست با بدن ماهی قرمز، دستها با آب وصابون شسته شود