دعوت از دو عضو انجمن ادبی «راه زینه» به دومین مهرواره کشوری شعر آفرینش
دو عضو انجمن ادبی راه زینه به عنوان برگزیده به دومین مهرواره کشوری شعر آفرینش در تهران دعوت شدند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گفت: دو نوجوان عضو

انجمن ادبی «راه زینه» به دومین مهرواره شعر آفرینش که به همت معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در روزهای ۶ تا ۹ اسفند در مرکز آفرینشهای فرهنگی هنری کانون واقع در خیابان حجاب تهران برگزار خواهد شد دعوت شدند.
طاهره حمیدی افزود: در این مهرواره ۹۰ نفر از اعضای برگزیده انجمنهای شعر سراسر کشور شرکت خواهند کرد که در این بین «ریحانه طالبی» و «مهران طالبی» دو عضو انجمن ادبی راهزینه از خراسان جنوبی حضور خواهند داشت.
اعضای نوجوان و ارشد برگزیدهی انجمنهای شعر در این مهرواره ضمن خواندن اشعار خود در کارگاههای تخصصی و آموزشی شعر حضور خواهند یافت.
انجمن ادبی راهزینه از مرداد پارسال فعالیت خود را با هدف نقد و بررسی آثار کودکان و نوجوانان شاعر و نویسنده، ارائه آموزشهای تخصصی و برگزاری شب شعر و داستان در کانون خراسان جنوبی آغاز کرده است.