ماهی قرمز سفره هفت سین نوروزی عاری از بیماری
ماهی قرمز سفره هفت سین داخلی و تحت نظارت دامپزشکی تولید میشود.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز مازندران، مدیرکل دامپزشکی مازندران گفت: این گونه از ماهیان در داخل کشور تولید شده و ماهی قرمز وارداتی نداریم.
سیدحسین رضوانی افزود: این اطمینان خاطر را به مردم میدهیم که با رعایت بهداشت فردی و تهیه ماهی قرمز از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی، مشکلی به وجود نمیآید.
او با اشاره به نشانههای ماهی قرمز سالم گفت: ماهی قرمز سالم دارای تحرک مناسب بوده و شنای غیرطبیعی ندارد و پولکهای آن باید سالم و عاری از زخم باشد.
رضوانی فاقد بودن برآمدگی در بدن ماهی و یا خوابیده نبودن ماهی به پهلو به همراه شنای ایستاده در حالت دم کشیده را از دیگر علائم سلامت ماهی قرمز عنوان کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مازندران از شهروندان خواست ماهی قرمز را از مراکز معتبر و بهداشتی که مسقف بوده و قابل شستشو و ضدعفونی و با ظرف مناسب هستند، تهیه کنند و برای انتقال ماهی از مراکز فروش به منازل حداکثر ۲ساعت از کیسههای پلاستیکی مناسب که دو برابر میزان آب در کیسه، هوا وجود داشته باشد استفاده کنند.
او توصیه کرد، به کودکان خود بیاموزیم پس از دست زدن به ماهی قرمز و آب درون ظرف نگهداری، دستان خود را با آب و صابون شستشو و از دست زدن به چشم، دهان و صورت پرهیز کنند.