از کرونای چینی تا کرونای اوانجلست ها و مسئولیت سنگین مجلس یازدهم
برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی در هیاهوی گسترده رسانه های خارجی برای جلوگیری از مشارکت مردم در آن, دستاوردی بزرگ دیگری برای نظام مردمسالار ایران است.
از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران همواره فشارهای تبلیغاتی علیه انقلاب و نظام بوده اما فشارهایی که علیه یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی صورت گرفت بی سابقه بوده است و در این دوره نه تنها حجم و گستره فشارها افزایش و گسترش یافت بلکه پیام ها نیز شفاف و آشکار شد و رسانه های بیگانه آشکارا از چند ماه پیش دعوت به تحریم انتخابات کردند و در این مسیر از هر وسیله ولو غیراخلاقی و غیرحرفه ای از جمله ویروس کرونا بهره گرفتند و اخبار این بیماری را به گونه ای پردازش و بزرگنمایی کردند که گویی هرکس در پای صندوق های رای بیاید کرونا خواهد گرفت.
در واقع کاری که این رسانه ها انجام داده و می دهند و یا اهداف و سیاست های اوانجلیست های آخر زمانی حاکم بر دولت ترامپ و یا همپیمانان اسرائیلی و سعودی اماراتی آنها انجام می دهند دست کمی از کرونای چینی ندارد و صدمات و لطمات آن به مراتب از کرونای چینی بیشتر و گسترده تر است و این با نگاهی گذرا به آثار سیاست های آشوب طلبانه حاکم بر این کشورها کاملا آشکار و پیداست و نیازی به استدلال ندارد.
نکته جالب وطنز تاریخی ماجرا در این است، هیچ یک از کسانی که در این کشورها قدرت را در دست دارند اعتقادی به دموکراسی نداشته و ندارند و هنوز هم که هنوز است شائبه تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 امریکا که به پیروزی مشکوک ترامپ انجامید و یا اتفاق مشابهی که در سال 2000 در زمان پیروزی جرج بوش پس روی داد ، از فضای سیاسی امریکا رخت بر نبسته است.
یا عربستان که ساپورت مالی رسانه هایی مثل ایران اینترنشنال و یا حتی بخشی از هزینه های مالی سیاست های آشوب طلبانه راستگرایان حاکم بر امریکا را برعهده دارد مردم کشورش حتی برای یکبارهم که شده در انتخابات شرکت نکرده اند و رنگ انتخابات را ندیده اند و محمد بن سلمان حتی عرف رایج را نیز نادیده گرفت و با کنار زدن عمو و پسر عموی خود و سرکوب و قتل دیگر شاهزاده ها قدرت را قبضه کرد وبا سوء استفاده از بیماری پدر ش خود را به کرسی پادشاهی نزدیک کرد.
نتانیاهو هم که در یکسال گذشته علیرغم برگزاری دو انتخابات زودهنگام نتوانسته دولت تشکیل دهد خود در معرض اتهام دیکتاتوری و قبضه قدرت قرار دارد و علیرغم چندین پرونده مالی حاضر به کناره گیری از قدرت نیست. در بحرین و امارات نیز اضلاع دیگر ائتلاف آشوب طلبان را تشکیل می دهند وضع مشابه عربستان حاکم است. با این حال این عوامل دیکتاتورمآب از هیچ تلاشی برای جلوگیری از برگزاری یازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی دریغ نکردند و از هر ابزار ولو غیرمشروع ، غیر اخلاقی و غیرحرفه ای استفاده کردند و از این دید صرف برگزاری شکستی بزرگ برای این آشوب طلبان محسوب می شود.
با این حال هیچ تردیدی نیست که این فشارها بعد ازبرگزاری انتخابات نیز افزایش و ادامه خواهد یافت که این مسئولیت مجلس یازدهم را سنگین تر می کند . در همه زمان ها بخصوص در مواردی که گسستن پل های اعتماد میان مردم و نظام و حتی در درون نظام در اولویت دستور کار عوامل برانداز و آشوب طلب قرار دارد احیاء و تقویت های پل های اعتماد در هر سطح قاعدتا باید در اولویت قرار گیرد و گفتار و کردار باید به گونه ای باشد که این اعتماد را باز بیافریند.
اگر زمانی داشتن منابع و ذخایر معیار و ملاک سرمایه تلقی محسوب می شد اما امروزه خود اعتماد بالاترین نسخه سرمایه تلقی می شود و به هر میزان که مجلس یازدهم بتواند اعتماد عمومی و اجتماعی را کسب کند به همان میزان در فائق آمدن بر چالش ها و پیشبرد امور موفق تر خواهد بود.
در وضعیت کنونی که عوامل و دشمنان انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی تمام تلاش خود را برای سرنگونی این نظام بسیج کرده اند و در خلال چند سال اخیر از هیچ تلاشی فروگذاری نکرده اند دیگر راست و چپ معنی خود را از دست داده و همه مردم ایران در برابر چالش و تهدیدهای مشترک قرار گرفته اند و در چنین وضعیتی تنها راه نجات تقویت انسجام و وحدت ملی و استفاده حداکثری از ظرفیت ها و توانمندی های داخلی است و در این صورت تهدیدهای ناشی از تحریم های ظالمانه می تواند به فرصت های ماندگار برای کشور تبدیل شود و بیش از پیش به شکوفایی اقتصادی بومی و درون زا کمک کند.
----------------------------------
احمد کاظم زاده