پخش زنده
امروز: -
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش گفت: توزیع اجباری پیک های نوروزی به صورت لوح فشرده، جزوه، از طرف مناطق آموزش و پرورش ممنوع است و تکالیف نوروزی دانش آموز فقط از طریق معلم هر کلاس مشخص می شود.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، فاطمه قربان گفت: معلمان مدارس پس از شش ماه تحصیل در کلاس از نیازهای آموزشی دانش آموزان اطلاع کافی دارند و از هر شخص یا دستگاهی بهتر می توانند برای برطرف کردن نیازهای آموزشی دانش آموزان، تکالیف درسی را تعیین کنند.
وی خاطر نشان کرد: تکالیف نوروزی باید به صورت مکمل درسی به ارتقای تحصیلی دانش آموزان کمک کنند و به رشد جنبه های عاطفی و اجتماعی دانش آموزان نیز منجر شود.
قربان تأکید کرد: برای اوقات فراغت دانش آموزان در ایام نوروز وزارت آموزش و پرورش به صورت مستقیم تصمیم گیری نمی کند و آن را به معلمان مدارس واگذار کرده است.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از معلمان خواست در انتخاب و میزان مطالب تکالیف نوروزی دقت داشته باشند و سعی کنند علاوه بر حجم مناسب مطالب، اطلاعات غیر درسی در کنار مطالب درسی به دانش آموزان آموزش دهند.
قربان تصریح کرد: تکالیف نوروزی تنها به خواندن و نوشتن دانش آموزان محدود نمی شود و فعالیت های پرورشی در دید و بازدیدها و سفرهای نوروزی می تواند بهانه ای برای طرح سؤال یا حل مسئله برای دانش آموزان باشد.
وی انتشار تکالیف نوروزی در فضای مجازی در برخی استان ها را کاملاً اختیاری دانست و افزود: دانش آموزانی که به چنین فضایی دسترسی دارند می توانند به صورت اختیاری این گونه تکالیف خود را انجام دهند.
قربان به اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بر اساس این سند از سال تحصیلی آینده دانش آموزان ابتدایی در دو دوره سه ساله تحصیل می کنند.
وی افزود: بر اساس این طرح، دانش آموزان اول تا سوم ابتدایی در یک مدرسه و دانش آموزان پایه های سوم تا ششم در مدرسه دیگر تحصیل خواهند کرد.
قربان تأکید کرد: این طرح از سال تحصیلی آینده در20 تا30 درصد مدارس ابتدایی اجرا خواهد شد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش یاد آور شد: اساسنامه این طرح تهیه شده است و به گونه ای اجرا می شود که دسترسی خانواده ها به مدارس ابتدایی به راحتی انجام شود.