به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، رسول ظفرمند گفت: به دلیل حجم بالای دادههای ورودی به سازمان، ارائه بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ نوع خدمت و ۲ هزار و ۵۰۰ قلم دارویی و نیز برای دسترسی سریع و دقیقتر به اطلاعات بیمه سلامت با بکارگیری ظرفیت الکترونیک، بیمه سلامت خدمات بهتری را ارائه داده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با بیان اینکه بهرهگیری از ابزارهای نوین به ویژه در بخش الکترونیک موجب دقت و سرعت عمل بیشتر در ارائه خدمت به متقاضیان شده و شفافیت دادهها را در پی داشته است افزود: اسحقاق سنجی یکی از خدمات الکترونیک بیمه سلامت در موضوع بستری بیماران بکار گرفته شده، و افراد تنها با ارائه کد ملی خود در سیستم مشخص میشود که دارای دفترچه بوده و نیز مربوط به کدام سازمان و آیا فرد بیمار استحقاق درمان را داراست.
ظفرمند با اشاره به اینکه در بسیاری موارد افراد با چند دفترچه همپوشانی داشتند و اکنون با اجرای این طرح تنها یک دفترچه ملاک و معیار مراجعه است، موضوع نسخه الکترونیک را از دیگر خدمت شاخص ارائه شده بیمه سلامت عنوان کرد و گفت: با اجرای کامل این طرح نسخه پزشکان الکترونیکی شده و در فاز بعدی ارسال نسخه به آزمایشگاه و داروخانه در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران کاهش مصرف کاغذ، سرعت بیشتر و پرداخت سریعتر صورت حساب پزشکان را از جمله فوائد اجرای این طرح برشمرد و افزود: ارسال، پذیرش و رسیدگی الکترونیک طرح بعدی و در دست اقدام سازمان بوده و در اجرای این طرح، مازندران جزء برترین استانهای کشور محسوب و هم اکنون این برنامه در بیشتر بیمارستانها اجرا میشود.
ظفرمند گفت: تا قبل از اجرای این طرح برای ارسال هر پرونده بیمار ۲۰ برگ بصورت پرونده ارسال شده و در حال حاضر این مقدار به ۳ برگ در پرونده بیمار کاهش یافته و علاوه بر دقت و سرعت عمل، در برنامه ریزی و ارائه دادههای شفاف به کمک بیمارستانها آمده و در کاهش مصرف کاغذ نیز بسیار موثر بوده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران از بیمه سلامت به عنوان دستگاه برتر استان (امسال) خبر داد و افزود: علاوه بر بکارگیری طرحهای الکترونیکی، این دستگاه با کاهش مصرف کاغذ و اجرای دستورالعملها در کاهش مصرف انرژی به عنوان دستگاه برتر استان شناخته شد.
رسول ظفرمند از اجرای طرح دفترچه واحد درمانی برای همه مردم خبر داد و گفت: این دستورالعمل با استناد به بند الف ماده ۷۰ قانون برنامه ششم توسعه دولت را مکلف به اجرای این طرح با محوریت بیمه سلامت کرده است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با بیان اینکه در اجرای این طرح ابتدا موضوع وسع سنجی افراد اجرایی میشود تصریح کرد: بنابر این آئین نامه اگر درآمد افراد کمتر از ۴۰ درصد حقوق مبنای وزارت کار و تعاون باشد مشمول دریافت دفترچه بدون پرداخت هرگونه سرانه بیمهای خواهند شد.
ظفرمند افزود: چنانچه در وسع سنجی درآمد فرد بین ۴۰ تا ۱۰۰ درصد حقوق مبنا باشد این افراد باید ۵۰ درصد حق بیمه خود را پرداخت کرده و بقیه بر عهده دولت است. همچنین اگر در وسع سنجی درآمد افراد بیش از ۱۰۰ درصد حقوق مبنای اداره کار باشد، تمام هزینه صدور دفترچه را خود افراد باید پرداخت کنند.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با اشاره به اینکه در طرح مربوطه توصیه بر احقاق حقوق مستحقان بوده و توسط وزارت رفاه اجرا میشود گفت: حدود ۱۲ هزار نفر در وسع سنجی استان برای مشخص شدن دهک درآمدی آنها ثبت نام کرده اند.