مدیرکل پزشکی استان گفت: شناسنامه دار کردن عاملان جمع آوری شیر خام در کهگیلویه وبویراحمد از مهمترین اهداف ارتقاء سلامت وبهداشت شیرخام است.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، مدیر کل دامپزشکی این استان با بیان اینکه سالانه حدود ۹۱ هزار تن شیر در استان تولید میشود گفت: از این مقدار ۸۰ درصد سهم دامداریهای سنتی است. عبدالله بهمنش افزود: با نظارت های بیشتر بر روند توزیع و جمع آوری، کیفیت بهداشتی شیر خام در استان در مقایسه با سال گذشته بهتر شده است. وی بیان کرد: باید با شناسنامه دار شدن عاملان جمع آوری شیر خام، زنجیره نظارتی بر این ماده غذایی ارزشمند تقویت شود. بهمنش اضافه کرد: افزایش کیفیت شیر خام سبب کاهش مخاطرات بیولوژیکی، شیمیایی و افزایش تولید شیر خام و کاهش موارد بیماریهای مشترک قابل انتقال به انسان میشود. مدیرکل دامپزشکی استان افزود: تشدید نظارت بهداشتی بر روند تولید شیر و شناسنامه دار کردن عاملان جمع آوری شیر خام برای ردیابی، تکمیل و ارتقای فرآیند زنجیره سرد برای حمل شیر خام از مهمترین اقدامات ارتقاء کیفیت شیر در استان است.