از ۱۴ تا ۲۰ اسفند
هفت نمایشگاه عرضه مستقیم کالای بهاره در تهران
رئیس سازمان صمت استان تهران از برگزاری ۷ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در نقاط مختلف شهر تهران از ۱۴ تا ۲۰ اسفند خبر داد.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران،در نشست خبری امروز از برگزاری ۷ نمایشگاه عرضه مستقیم کالا در نقاط مختلف شهر تهران از ۱۴ تا ۲۰ اسفند خبر داد.
آقای یدالله صادقی با اشاره به این که در شهرستانهای استان تهران نیز با توجه به جمعیت، یک نمایشگاه بهاره برگزار خواهد شد گفت: در این نمایشگاهها علاوه بر کالاهای متداول مانند پوشاک، کیف و کفش، در غرفهای نیز کالاهای اساسی مانند مرغ، تخم مرغ، گوشت قرمز منجمد وارداتی، شکر، برنج، روغن نباتی و همچنین محصولات شوینده عرضه خواهد شد.
وی با بیان این که کالاهای اساسی قیمت مصوب دارند افزود: کالاهای شوینده و بهداشتی نیز براساس قیمت درج شده کارخانهها بر روی آنها و با تخفیف جزئی عرضه خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با اشاره به تخفیف ۱۵ درصدی کالاهای متداول عرضه شده در نمایشگاههای عرضه مستقیم ادامه داد: نمایشگاههای شهر تهران، در شهر آفتاب واقع در جنوب تهران، مجتمع گوشت در شرق تهران، فرهنگسرای خاوران، ضلع جنوبی مصلای امام خمینی (ره)، بوستان گفتگو در غرب اتوبان چمران، پارک ارم در غرب تهران و بوستان ولایت در جنوب غربی تهران برگزار میشود.
وی مسئولیت برگزاری این نمایشگاهها را با اتاق اصناف تهران دانست و گفت: علاوه بر این نمایشگاههای عرضه مستقیم، مهمترین فعالیتی که اجرایی خواهد شد برگزاری جشنواره نوروزی در فروشگاههای زنجیرهای خواهد بود، زیرا این فروشگاهها به تعداد و پراکنش زیاد در سطح شهر تهران وجود دارد که کالا با تخفیف مناسب از ابتدا تا پایان اسفند در اختیار مردم قرار خواهند داد.
صادقی با اشاره به همکاری میادین میوه و تره بار در این ایام گفت: امیدواریم با این فعالیتها بتوانیم در بازار اثرگذار بوده و تورم ناشی از افزایش تقاضا را کنترل کنیم.
وی با بیان این که در هر نمایشگاه عرضه مستقیم ۱۰ غرفه برای عرضه کالاهای اساسی اختصاص داده میشود افزود: این کالاها در فروشگاههای زنجیرهای موجود در سطح تهران عرضه خواهد شد، همچنین ۲۵۰ بازار اصلی و اقماری نیز مبادرت به توزیع کالاهای اساسی خواهند کرد
صادقی گفت: البته عرضه این کالاها به استقبال مردم بستگی دارد، زیرا هم اکنون بازار گوشت گرم مرغ و گوسفند متعادل است و قیمت گوشت مرغ هم اکنون بین ۱۲ هزار و ۹۰۰ تا ۱۳ هزار و ۲۰ تومان در بازار است.
وی با اشاره به برگزاری فروشهای فوق العاده در اتحادیههای کیف و کفش و پوشاک افزود: ۳ هزار واحد صنفی در این زمینه فروش فوق العاده برگزار خواهند کرد که این فروشها براساس موازین قانونی و با کنترل انجام خواهد شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت در خصوص تنظیم بازار سیب و پرتقال گفت: ۴ هزار تن پرتقال از استانهای شمالی و ۳ هزار تن سیب از شهر دماوند جمع آوری و در سردخانهها بسته بندی و آماده برای ایامی است که ستاد تنظیم بازار اجازه توزیع این محصولات را در بازار صادر کند. این میوهها در شبکههای منتخب و برخی واحدهای صنفی میوه و سبزی و همچنین میادین میوه و تره بار توزیع میشود.
وی افزود: قیمت کالاها و زمان توزیع آنها در دهه سوم اسفند و از طریق ستاد تنظیم به صورت سراسری اعلام میشود.
صادقی با بیان این که بخش خدمات نیز در این ایام مورد توجه ویژه ما قرار دارد گفت: ما در بخش ارایه خدمات همیشه با چالش مواجه هستیم، زیرا برخی سامانه ها ممکن است قادر به پاسخگویی نباشند و همچنین بعضی سودجویان نیز در این ایام اقدام به افزایش قیمت کنند بنابراین با جدیت در این بخش نظارت خواهد شد و مبادی عمده فروشی انبارها و سردخانهها و همچنین شرایط توزیع کالاهای وارداتی و تحویل به موقع آنها به کارخانه ها، در اولویت نظارت قرار دارد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت تهران اجرای طرح نظارتی ویژه سال ۹۸ و ۹۹ مهمترین تمهید بخش نظارتی دانست و افزود: این نظارتها از اول اسفند شروع و تا ۱۵ فروردین سال ۹۹ استمرار خواهد داشت.
وی همچنین در خصوص اجرای طرحهای بازرسی با دیگر سازمانها گفت: برگزاری گشتهای مشترک با اصناف اداره کل تعزیرات حکومتی برای تامین کالا و نظارت بر شبکه توزیع و جلوگیری از تجمیع و احتکار کالا انجام خواهد شد. همچنین فرآیند تامین کالا از واحدهای تولیدی و وارداتی با شبکههای توزیع نیز مورد بازرسی قرار خواهند گرفت.
صادقی با اشاره به بازرسی همه واحدهای خرده فروشی و کلی فروشی از نظر کمیت و کیفیت ادامه داد: علاوه بر سامانه ۱۲۱، سامانه ۱۲۴ نیز برای دریافت شکایات فعال هستند و بازرسان با اولویت پیامهایی که میرسد همه شکایات را بررسی خواهند کرد.
وی گفت: در داخل اتحادیه صنفی و اتاقهای اصناف استان ها، مشکلات خارج از نوبت بررسی میشود همچنین ما در قالب گشتهای مشترک با دانشگاه علوم پزشکی، کیفت کالاها، با سازمان استاندارد، استاندارد کالاها و با سازمان مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای جلوگیری از عرضه کالاهای قاچاق که به تولید ما ضرر وارد میکند همکاری خواهیم داشت.
صادقی افزود: امیدواریم با تمهیدات در نظر گرفته شده در زمینه بازرسی، آرامش بازار را حفظ کرده و با تخلفات برخورد قاطع کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گفت: در نمایشگاه ها، شعب نیمه سیار برای بررسی شکایات دایر، همچنین پایگاههایی نیز در میادین میوه و تره بار به منظور نظارت بر توزیع کالا دایر خواهد شد.
وی با اشاره به راه اندازی پویش" نخریدن کالاهای بدون برچسب قیمت" افزود: مردم از واحدهای صنفی که کالاهای بدون برچسب قیمت عرضه میکنند خرید نکنند.