پخش زنده
امروز: -
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تاریخ شفاهی مدیریت دانش و انتقال تجربههای مدیران گذشته است که آیندگان بتوانند به این تجربهها تکیه کنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سید جمال هادیان در آیین تقدیر از همراهان پروژه تاریخ شفاهی ارتباطات کشور با اشاره به همکاری ۴۲ نفر از پیشکسوتان و مدیران سالهای گذشته بخش ارتباطات، گفت: در ۲۰۴ جلسه ۲۹۴ ساعت گفت و گوی تصویری ضبط شده است که در برنامه داریم از این حجم گفتگو ۲۵ مستند ۲۰ تا ۴۰ دقیقهای و ۱۲ مجلد کتاب تاریخ شفاهی ارتباطات تهیه شود.
وی افزود: ۲ مستند ارتباطات قبل از انقلاب و دفاع مقدس ساخته شده و مستند مرکز بین المللی اسدآباد همدان و موبایل نیز در حال آماده سازی است.
هادیان به طراحی و تهیه جلد نخست مجلدهای تاریخ شفاهی اشاره کرد و گفت: این کتاب با عنوان «موبایل در ایران» در بهار ۹۹ آماده رونمایی میشود.
وی با تاکید به اینکه تاریخ شفاهی همیشه در جریان است و پایان پذیر نیست، افزود: در نیمه سال آینده مرحله بعدی تاریخ شفاهی با گفتگو با وزیر جوان و معاونین وزیر آغاز میشود و باید این حلقه در انتهای هر دولتی تکمیل شود، چرا که مدیریت این دورهها حرفهای ناگفته بسیاری دارند.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه تاریخ شفاهی، فقط بیان خاطرات نیست، گفت: تاریخ شفاهی مدیریت دانش و انتقال تجربههای مدیران گذشته است که آیندگان بتوانند به این تجربهها تکیه کنند.
وی همچنین به طراحی فوت فناوری به عنوانی بخشی از هویت بصری وزارت ارتباطات اشاره کرد و افزود: فونت فناوری با ۶ ماه تحقیقات توسط مسعود سپهر از اساتید این حوزه طراحی شد و هم اکنون نیز در سایت این وزارتخانه در دسترس قرار دارد.
هادیان طراحی تابلوها و اسامی برای پردیس وزارت ارتباطات را یکی دیگر از بخشهای هویت بصری این وزارتخانه اعلام کرد و گفت: برای نامگذاری معابر و مکانهای پردیس وزارت ارتباطات از نام شهدای این وزارتخانه، مشاهیر و افراد موثر بهره گرفتیم و هم اکنون نیز فاز دوم نصب تابلوها و اسامی نیز در حال انجام است.
وی از نصب طرح یادبودی در میدان شهدای محوطه وزارت ارتباطات تا ۱۰ اسفند ماه خبر داد و افزود: در این بنای یادبود ۶ متری اسامی تمام شهدای وزارت ارتباطات حک و یاد آنها گرامی داشته میشود.
رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات از نامگذاری باغی با عنوان باغ مشاهیر در پردیس وزارت ارتباطات خبر داد که در آن به نام تمامی افراد حاضر در تاریخ شفاهی ایران درختی کاشته شده است.
در ادامه این مراسم برات قنبری یکی از پیشکسوتان حوزه ارتباطات در سخنانی با اشاره به فعالیت خود از سال ۵۶ در حوزه مخابرات و فراز و نشیبهای این حوزه، گفت: این بخش همیشه در حال تحول و تکامل بوده و در هر دورهای اثر ماندگاری در آن به جا مانده است.
وی با اشاره به دورههای مختلف ارتباطات از پیش تا پس از انقلاب، افزود: از سال ۶۹ و از برنامه سوم توسعه؛ ارتباطات با اصلاح ساختار اقتصادی و توسعه موبایل توانست منابع بخش خود را تامین کند.
قنبری به وجود حسادتها و رقابتها همزمان با توسعه بخش ICT اشاره کرد و گفت: بیاد دارم در سال ۷۵ با اختلاف یک رای مدیریت اینترنت از صدا و سیما به وزارت ارتباطات سپرده شد.
وی به تجارب بسیاری که در این حوزه وجود دارد اشاره کرد و افزود: متخصصان و کارشناسان این حوزه سرمایه اصلی هستند و با همین پتانسیل میتوانیم گسترش و توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات را ادامه دهیم.
این پیشکسوت حوزه ارتباطات با تاکید به اینکه ۱۰ سال آینده از هم اکنون بسیار متفاوت است، تاکید کرد: فضای مجازی امتداد فضای واقعی است و ما مسئولیت بسیاری در ساختن آینده داریم.
وی از شرکت مخابرات و صدا و سیما خواست تصاویر و آثار مستند خود را برای تکمیل تاریخ شفاهی ارتباطات در اختیار این وزارتخانه قرار دهند.