پخش زنده
امروز: -
معاون دادستان قم در جلسه ستاد پيشگيري از جرائم انتخاباتي گفت: تاکنون جرم انتخاباتي به دستگاه قضايي استان ارجاع نشده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، معاون دادستان قم در جلسه ستاد پيشگيري از جرائم انتخاباتي با اعلام اين خبر گفت: به تمامي نامزدهاي نمايندگي يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي به صورت کتبي و شفاهي، تخلفات و جرائم انتخاباتي اعلام شده و براي جلوگيري از بروز هرگونه مشکل، لازم است نامزدها در تبليغات خود الزامات قانوني را در نظر بگيرند.
سلطاني با اشاره به اين که فعاليت نامزدهاي انتخابات در فضاي مجازي و تبليغات محيطي توسط نهادها و دستگاههاي مختلف رصد مي شود افزود: مردم هم مي توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را از طريق شماره هاي 37117307 و 37117398 اطلاع رساني کنند.
وي گفت: مردم بايد با حفظ هوشياري از راي دادن به کساني که با انواع تخلف به دنبال راهيابي به مجلس شوراي اسلامي هستند جلوگيري کنند.
معاون دادستان قم از تشکيل شعبه ويژه اي براي برخورد با تخلفات و جرائم انتخاباتي خبرداد و گفت: سوء استفاده مسئولان از جايگاه خود به نفع شخص خاص، واگذاري اماکن عمومي به نامزدها، انتشار شايعات عليه نامزدهاي رقيب، خريد و فروش راي، استفاده از تريبون هاي رسمي عليه نامزدهاي ديگر از جمله تخلفات و جرائمي است که دستگاه قضايي به شدت با آن برخورد مي کند.
رئيس ستاد پيشگيري از جرائم انتخاباتي استان هم در اين جلسه از استقرار 1400 صندوق در 700 شعبه اخذ راي خبر داد و گفت: تاکنون کمترين تخلفات انتخاباتي در قم حادث شده و به خاطيان تذکرات لازم داده شده است.
جعفري عمل به مر قانون در برخورد با تخلفات انتخاباتي خبر داد و افزود: محتواي تبليغات به عهده نامزدهاست و بازرسان ارشاد و ماموران دستگاههاي نظامي انتظامي و امنيتي در حال رصد فضاي انتخاباتي استان هستند.
وي افزود: تمامي نامزدهاي انتخاباتي اعم از افرادي که صلاحيت آنها تاييد يا رد شده موظفند پيام هاي خود را از طريق پيام رسان هاي داخلي و مجاز منتشر کنند و در صورت تخلف از اين موضوع مسئوليت کليه پيامدهاي ناشي از آن به عهده نامزدها خواهد بود.
سرهنگ موالي رئيس پليس فتاي استان هم در اين جلسه از رصد دقيق فضاي مجازي توسط ماموران اين نهاد خبر داد و گفت: نامزدهاي يازدهمين دوره مجلس شوراي اسلامي چنان چه فعاليتي در فضاي مجازي دارند بايد آدرس و نام صفحه خود را به دستگاههاي نظارتي تحويل دهند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان رشد بلوغ سياسي و اعتقادات گسترده مذهبي را دو عامل افزايش مشارکت مردم استان در انتخابات دانست و گفت: طبق پژوهش هاي انجام شده جوانان بين 26 تا 35 سال بيشترين مشارکت در انتخابات را دارند.
سرهنگ حاجي زاده با بيان اينکه انتخابات در حال تبديل شدن به گفتمان قالب استان است تاکيد کرد: نظرسنجي هاي مختلفي در زمينه انتخابات در استان در حال انجام است که همگي به خوبي نشان ميدهند ميزان مشارکت مردم در انتخابات آتي رو به افزايش است.