بر پایه مواد طبیعی از آبزیان دریایی
ساخت زخم پوش های بیولوژیک در پژوهشگاه رویان
مرکز پژوهشگاه رویان و دانشگاه تهران مرحله آزمایش حیوانی تولید زخم پوش های بیولوژیک را با موفقیت پشت سر گذاشت.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، گفت: مرکز پژوهشگاه رویان و دانشگاه تهران مرحله آزمایش حیوانی تولید زخم پوش های بیولوژیک را با موفقیت پشت سر گذاشت.
آقای دکتر حامد دائمی افزود: تولید زخم پوش های بیولوژیک بر پایه مواد طبیعی از آبزیان دریایی، فعالیتی گروهی توسط گروه رویان، دانشگاه تهران و بخش خصوصی بوده است که در این فرآیند مواد طبیعی از آبزیان طی روندی شیمیایی تبدیل به الیاف اولیه می شود.
وی ادامه داد: این الیاف توسط دستگاه بافندگی بافته و در نهایت به زخم پوش های بیولوژیک تبدیل می شود.
عضو هیأت علمی پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه این زخم پوش ها قابلیت جذب بالای رطوبت را دارند افزود: برای زخم های دیابت و بستر کاربرد بالایی دارند زیرا در فرآیند زخم پوشی (پانسمان) تبدیل به ساختار ژلی شده و برخلاف سایر زخم پوش ها (پانسمان ها) که زخم زنده را از جا می کَنَند به راحتی از زخم جدا می شود و به ترمیم زخم کمک می کنند.
آقای دکتر دائمی گفت: امیدواریم مراحل گرفتن مجوز به خوبی طی شود زیرا این زخم پوش نوعی نوآوری است که با توجه به ویژگی های متمایز آن از نمونه های خارجی می تواند ارز آوری خوبی نیز برای کشور داشته باشد.
این محقق مرکز رویان با اشاره به چاپ مقاله علمی مرتبط با این زخم پوش در مجلات معتبر علمی جهان افزود: آزمایش های بالینی در مرحله حیوانی بسیار نتیجه بخش بوده است و به زودی مرحله آزمایش (تست)انسانی این محصول آغاز خواهد شد.