نشست ستاد اجرایی خدمات سفر با محوریت نوروز ۹۹ به میزبانی صدا و سیمای مرکز قزوین، برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، فرخزاد، معاون عمرانی استاندار در این نشست با بیان اینکه قزوین، گذری نیست بلکه دیدنی است، گفت: ایجاد شور و نشاط اجتماعی یکی از نیازهای اساسی در استان است و در روستاهای مقصد گردشگری برنامههایی برای تحقق این هفته تدارک دیده شود. معاون عمرانی استاندار بر لزوم تشکیل شورای ترافیک و کمیته ایمنی راه ها، تأکید کرد و گفت: پاکیزگی جادهها و محورهای مواصلاتی استان در دستور کار قرار گیرد و بازرسی از واحدها و مراکز مختلف گردشگری به طور منظم انجام شود.
فرخزاد، بهترین تبلیغ را برنامه ریزی برای استقبال از مسافران نوروزی در استان قزوین دانست. فرصت میزبانی از مسافران نوروزی انبارلویی، مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین نیز در این نشست با بیان اینکه ذات نوروز سفر است و فرصت میزبانی از مسافران نوروزی در استان فراهم است، گفت: باید با فرهنگ سازی، در طول سال از این فرصت استفاده شود. مدیرکل صداوسیمای مرکز قزوین خاطرنشان کرد: در ایام نوروز، افراد و خانوادهها به رسانه ملی نیاز دارند تا از شرایط راه، ترافیک و آب و هوا آگاهی پیدا کند. وی افزود: ویژه برنامههای نوروزی رادیو و تلویزیون قزوین، از ۲۵ اسفند شروع میشوند و در تمام بیلبوردهای استان، فرکانس رادیو قزوین نصب شود. انبارلویی با بیان اینکه مردم ایران از ظرفیتهای گردشگری اطلاعی ندارند، گفت: شبکه قزوین، به معرفی تمامی واحدهای اقامتی استان میپردازد. استفاده از ظرفیت فضای مجازی برای توسعه گردشگری اسماعیلی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان نیز گفت: باید با استفاده از ظرفیت فضای مجازی و فرصت حضور جوانان در این فضا، جاذبههای گردشگری قزوین را بیشتر معرفی کنیم. اجرای طرح آرامش بهاری مجیدی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان نیز گفت: طرح آرامش بهاری در ایام نوروز، از سوی اداره کل اوقاف و امور خیریه در بقاع متبرکه استان اجرا میشود. طاهرخانی، شهردار قزوین هم خاطرنشان کرد: از ۲۰ اسفند باید شهروندان، عید را در شهر ببینند و خارج از استان نیز تبلیغات قزوین گردی انجام خواهد شد. نماینده صنف واحدهای پذیرایی استان نیز در این نشست با بیان اینکه ۱۱۱ واحد پذیرایی در استان فعالیت میکنند، گفت: ضمن افزایش نظارت و بازرسی در ایام پایانی سال، با توجه به افزایش قیمتها در تلاشیم با رایزنی سازمان صمت، گوشت و مرغ ارزان تری در اختیار واحدهای پذیرایی قرار دهیم تا قیمتها کاهش پیدا کند.