پخش زنده
امروز: -
در این مطلب با برخی خواص ذرت ارگانیک برای بدن آشنا خواهید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه الکوثر یکی از محبوبترین و پرمصرفترین غلات در آمریکاست و نوع ارگانیک آن که دستکاری ژنتیکی نشده باشد به پیشگیری و درمان کم خونی کمک میکند، خطر ابتلا به سرطان را کاهش داده و برای لاغری و کاهش وزن مفید میباشد.
خواص ذرت برای پوست و مو
۱. جوان سازی پوست صورت
مقادیر بالای آنتی اکسیدانها و ویتامین C موجود در ذرت به کاهش چین و چروک کمک کرده و باعث جوان سازی پوست صورت میشود.
۲. تقویت و افزایش رشد مو
ذرت حاوی مقادیر قابل توجه آهن و فولات است که به بهبود گردش خون و اکسیژن در بدن کمک کرده و با تقویت فولیکوها باعث افزایش رشد موی سر میشود.
فواید دارویی و درمانی ذرت ارگانیک برای بدن
۳. تقویت سیستم ایمنی بدن
مقادیر بالای آنتی اکسیدانها و ویتامین C موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریها و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش میدهد.
۴. چشم
ذرت زرد حاوی مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدانهای کاروتنوئیدی، به ویژه لوتئین و زاکسانتین است که به سلامت چشمها کمک کرده و خطر ابتلا به آب مروارید و دژنراسیون ماکولا را کاهش میدهند.
۵. معده و دستگاه گوارش
مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک میکند، باعث پاک سازی معده شده و به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.
برخی تحقیقات نشان میدهد که ذرت برای درمان بیماری دردناک دیوتیکولیت (کیسههایی اطراف روده بزرگ) مفید میباشد.
۶. یبوست
فیبر موجود در ذرت به افزایش حرکات رودهها و همچنین سم زدایی و پاک سازی آنها کمک کرده و برای پیشگیری و درمان یبوست و سرطان روده بزرگ مفید میباشد.
۷. دیابت و قند خون
ذرت حاوی مقادیر بالای فیبر و کربوهیدراتهای پیچیده است که به کنترل سطح قند خون در بدن کمک کرده و با جلوگیری از نوسانات قند خون، خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش میدهند.
۸. لاغری و کاهش وزن
ذرت کالری کمی دارد و مقادیر بالای فیبر موجود در آن به کاهش اشتها کمک کرده و با جلوگیری از پرخوری باعث لاغری و کاهش وزن میشود.
۹. سلیاک
ذرت یکی از انواع غلات بدون گلوتن بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع غذایی برای افراد مبتلا به سلیاک و افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، شناخته میشود.
۱۰. درمان کم خونی
مقادیر بالای فولات و آهن موجود در ذرت به افزایش گلبولهای قرمز خون کمک کرده و باعث پیشگیری و درمان کم خونی یا آنمی میشود.
۱۱. سرطان
مقادیر بسیار بالای آنتی اکسیدانهای موجود در ذرت به کاهش رادیکالهای آزاد بدن کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهند.
۱۲. بدنسازی
ذرت حاوی مقادیر بالای کربوهیدراتهای پیچیده است که هضم آنها بیشتر طول میکشد و انرژی لازم برای بدن و ذهن را تامین میکنند.
متخصصان میگویند که ذرت یکی از بهترین وعدههای غذایی انرژی زا برای ورزشکاران و بدنسازان محسوب میشود.
۱۳. فشار خون
مقادیر بالای ترکیبات فنولی موجود در ذرت به کاهش فشار خون بالا در افراد کمک میکند، همچنین ویتامینهای B موجود در آن به بهبود عملکرد غدد فوق کلیه کمک کرده و خطر ابتلا به فشار خون بالا را کاهش میدهند.
۱۴. آلزایمر
مطالعات نشان میدهد که مقادیر بالای تیامین موجود در ذرت به بهبود عملکرد مغز و تقویت حافظه کمک کرده و خطر ابتلا به آلزایمر را کاهش میدهد.
۱۵. دوران بارداری و شیردهی
توجه داشته باشید که زنان باردار و شیرده حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنند.
مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به پیشگیری و درمان یبوست دوران بارداری و شیردهی کمک میکند.
فولات موجود در ذرت به بهبود رشد جنین کمک کرده و خطر ابتلا به نقایص لوله عصبی و تولد نوزاد نارس را کاهش میدهد.
مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها، ویتامینها و مواد معدنی موجود در ذرت به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریها را در زنان باردار و شیرده کاهش میدهد.
۱۶. نوزادان و کودکان
توجه داشته باشید که برای تغذیهی نوزادان و کودکان حتما باید از ذرت ارگانیک استفاده کنید.
مقادیر بالای مواد مغذی موجود در ذرت به بهبود رشد نوزادان و کودکان کمک میکند.
مقادیر بالای فیبر موجود در ذرت به بهبود هضم غذا کمک کرده و خطر ابتلا به دل درد و یبوست را در نوزادان و کودکان کاهش میدهد.
مقادیر بالای کاروتنوئیدهای موجود در ذرت زرد به تقویت بینایی نوزادان و کودکان کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای چشمی را در آنها کاهش میدهد.
عوارض و مضرات ذرت
ذرت اصلاح شده ژنتیکی
درست است که ذرت سنتی فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد، اما بهتر است بدانید که ذرت اصلاح شده حاوی مقادیر بالای سموم و آفت کشها بوده و خطر ابتلا به آلرژی و حساسیت، مشکلات هورمونی، نازایی و ناتوانی جنسی، پیری زودرس و عدم عملکرد صحیح کبد و کلیه را افزایش میدهد.
آلرژی و حساسیت
گرچه ذرت بدون گلوتن است، اما مصرف آن در برخی افراد باعث آلرژی و حساسیت شده و باعث معده درد و تشدید علائم سندروم روده تحریک پذیر میشود.
ارزش غذایی ذرت (۱۰۰ گرم)
کالری: ۲۷۰
چربی: ۴ گرم
کربوهیدرات: ۵۴ گرم
پروتئین: ۱۰ گرم
فیبر: ۸ گرم