معاون وزیر تعاون:
ضرورت بهره مندی بیشتر استانهای با نرخ بالای بیکاری از امکانات ملی
معاون وزیر تعاون بر تمرکز زدایی از امکانات ملی و سرازیر کردن آنها به استانهایی که از پایه مهارتی ضعیف و نرخ بالای بیکاری برخوردارند، تأکید کرد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، علی اوسط هاشمی معاون وزیر تعاون و رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور صبح
امروز در حاشیه مراسم بهرهبرداری از طرحهای توسعهای دو پروژه شرکت کاشی بیستون و محورسازان زاگرس اظهار داشت: در استانی مانند کرمانشاه که نیازمند اشتغالزایی است، مهارت آموزی میتواند پایه اشتغال پایدار باشد.
وی افزود: سازمان فنی و حرفهای به توسعه آن بخش از مشاغل حرفهای که با جهت گیریهای اقتصادی و توسعهای این استان هسو و هماهنگ باشد، کمک میکند و تمام توان این مجموعه را در مسیر ارتقای مهارتها و توانمندیهای نیروهای جوان و جویای کار به کار میگیرد.
معاون وزیر تعاون خاطرنشان کرد: افراد باید به شکلی آموزش ببینند که با تکیه بر استعداد، قابلیت و نوآوری خود، علاوه بر خوداشتغالی بتوانند جذب واحدهای تولیدی استان شوند و با ارتقای کیفی محصولات تولیدی زمینه افزایش توان رقابتی این واحدها را فراهم کنند.
هاشمی با تاکید بر این نکته که استان کرمانشاه نیازمند یک جهش در عرصه اشتغال است، اظهار داشت: خوشبختانه در حوزه اشتغال این اتفاق افتاده و استاندار کرمانشاه توانسته است در سختترین شرایط مالی کشور، ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه برای اجرای پروژهها جذب کند که یک فرصت بیبدیل و ارزشمند برای ایجاد شغلهای جدید فراهم کرده است.
رئیس سازمان فنی و حرفهای کشور در ادامه توسعه و تجهیر کارگاهها و ایجاد دپارتمانهای تخصصی منطبق با قابلیتهای منطقهای را از جمله دستآوردهای این سازمان دانست و گفت: تمرکز زدایی از امکانات ملی و سرازیر کردن آنها به استانهایی که از پایه مهارتی ضعیف و نرخ بالای بیکاری برخوردارند از جمله برنامههای سازمان فنی و حرفهای است.
وی افزود: پشتیبانی از کارآفرینان توانمند بخش خصوصی و حمایت از برنامههای توسعهای مدیرانی مانند مهندس بازوند استاندار کرمانشاه از وظایف این مجموعه است.