به گزارش
خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان جنوبی، مسئول بسیج علمی، پژوهشی و فناوری استان در این مراسم با اشاره به اینکه در
پردیس شرکتهای دانش بنیان، ۲۵ شرکت فعال است گفت: از افراد مبتکر و خلاق در بحثهای مادی ، تجاری سازی و مکانهای فیزیکی برای تولید حمایت میکنیم.
عظیمی فر افزود: مرکز رشد و خلاقیت بسیج نیز به صورت رایگان در اختیار افرادی است که ایدههای خلاقانه و مبتکرانه ، مرتبط با نیاز استان و کشور دارند.
وی درباره تولید محصولات ارگونومیک گفت: به علت شیوع اختلالات عضلانی ، افزایش شغلهای پشت میزنشینی در جامعه و همچنین هزینههای بالای درمان ضایعات بیماریهای عضلانی ، استفاده از محصولات ارگونومیکی از اهمیت بالایی برخوردار است که تاکنون موفق به اختراع سه محصول به کمک نخبگان در بسیج علمی شده ایم.
مسئول بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری استان افزود: برای تولید پشتی طبی علاوه بر کارگاه و مکان که در اختیار مخترع گذاشته میشود ، مبلغ ۵ میلیون تومان هم برای طرح اولیه از سوی بسیج علمی اعطا شد که اکنون به مرحله تجاری سازی رسیده است.
عظیمی فر با اشاره به اینکه علاوه بر داخل استان از استانهای مجاور نیز سفارش محصول گرفته ایم گفت: در این کارگاه با هزینه ۱۸۰ میلیون که ۳۰ میلیون آن را مخترع و مابقی را سرمایه گذاران تامین کرده اند، روزانه ۳۰ عدد پشتی طبی تولید میشود.
وی افزود: با راه اندازی این کارگاه ۶ نفر به صورت مستقیم و ۳ نفر هم به صورت غیر مستقیم مشغول به کار شدند.
مسئول بسیج علمی ، پژوهشی و فناوری استان گفت: همچنین دو محصول موس پد شیب دار و آرنج گیر اختراع شد که پیگیر تجاری سازی آنها نیز هستیم.