همزمان با ایام الله دهه فجر
افتتاح ۸ طرح بهداشت و درمان در قم
۸ طرح بهداشتی و درمانی با حضور استاندار و رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم به بهره برداری رسید.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: یکی از این طرح ها، راه اندازی فاز اول کلینیک ویژه مرکز آموزشی درمانی، نکویی-هدایتی-فرقانی است که در 5 هزار و 260 متر مربع و در چهار طبقه احداث شده که برای راه اندازی آن 150 هزار میلیون ریال صرف شده است.
دکتر قدیر افزود: در این کلینیک خدماتی از جمله رادیو گرافی، آزمایشگاه، سالن های آموزشی، فضاهای حضور متخصصین تعبیه شده که با راه اندازی آن برای 100 نفر اشتغالزایی ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: از دیگر پروژه ها راه اندازی دو بخش IPD (توریسم درمانی) در بیمارستان های فرقانی و شهید بهشتی قم است که برای این منظور نیز در مجموع دو طرح قابل افتتاح و 17 تخت مجهز در نظر گرفته شده است.
وی افزود: در این بخش خدماتی از جمله جراحی، CCU، ICU، خدمات پاراکلینیکی، NICU و... ارائه می شود که برای راه اندازی این دو بخش اعتباری بالغ بر هزار میلیون ریال هزینه شده است.
دکتر قدیر همچنین به راه اندازی خانه بهداشت روستای ونارچ اشاره کرد و گفت: این خانه بهداشت در یک طبقه و با متراژ 213 متر مربع ساخته شده که برای راه اندازی آن اعتباری بالغ بر 3هزار میلیون ریال در نظر گرفته شده است.
وی افزود: این خانه بهداشت دارای بخش هایی از جمله داروخانه، تزریقات آقایان و خانم ها، اتاق احیا، پزشک عمومی، دندانپزشکی، بهداشت خانواده و... است که علاوه بر خدمات رسانی به روستائیان برای 10 نفر نیز اشتغالزایی ایجاد کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: همچنین خانه بهداشت روستای سنجگان با 213 متر مربع و اعتباری بالغ بر 3 هزار میلیون ریال همزمان با ایام الله دهه فجر افتتاح شد.
دکتر قدیر راه اندازی خانه بهداشت روستای جنداب را از دیگر طرح های افتتاح شده عنوان کرد و گفت: این پروژه نیز با 3 هزار میلیون ریال و اشتغالزایی 10 نفر احداث شده که با راه اندازی آن بسیاری از مشکلات بهداشتی و درمانی مردم در روستا، برطرف می شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم راه اندازی دستگاه اکوی قلب جنین را از دیگر طرح های افتتاح شده دانست و گفت: این دستگاه نیز یکی از مجهزترین دستگاه های اکوی قلب جنین است که در بیمارستان ایزدی قم دایر و در کنار کلینیک های ویژه خدمات رسانی خواهد کرد.
گفتنی است: بخشی از هزینه های این طرح ها را خیرین پرداخت کرده اند.
آقای سرمست استاندار قم هم در این مراسم با اشاره به اهمیت سلامت در جامعه گفت: بخش سلامت در کنار امنیت جزو مهمترین الویت های ما است و در مدیریت استان تلاش ویژه ای برای ارتقا سلامت صورت می گیرد.
وی با بیان اینکه سالانه حدود ۳ میلیون گردشگر خارجی به قم سفر می کنند گفت: به بحث توریسم سلامت باید توجه ویژه شود و زیر ساخت ها در این حوزه ارتقا یابد چرا که وجود ۳ میلیون زایر خارجی و حدود ۲۵ میلیون گردشگر در قم ظرفیت خوبی برای ارتقا توریسم سلامت است.
آقای سرمست این پتانسیل را بسیار مهمی ارزیابی کرد و نسبت به بی توجهی ها در این حوزه ابراز تاسف کرد.
استاندار قم همچنین از نقش ویژه خیرین در حوزه سلامت استان گفت و افزود: در حوزه سلامت در قم بیشترین نقش برای ارتقا را خیرین ایفا کرده اند.
در پایان این مراسم از آقایان حاج محمود پارچه باف و حاج حسن مسبح به نمایندگی از خیرین حوزه سلامت تجلیل شد.