پخش زنده
امروز: -
دانشجویان برای تجاریسازی محصول نیاز به حمایت دارند
به گزارش خبرگزاری صداوسیما،مرکز فارس،رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: دانشجویان این دانشگاه در زمینههای صنعتی طرحهایی ارایه کردهاند که اشتغالزایی بالایی دارد و بسیاری از آنان برای تجاری سازی محصول خود به حمایت معنوی و مادی نیاز دارند.
محمدحسین امید در هفتمین جشنواره درون دانشگاهی حرکت در شیراز عنوان کرد: در مراکز علمی کاربردی بیش از ۱۵۰ مرکز نوآوری وجود دارد با این هدف که صاحبان ایده برای تجاری سازی و ایجاد کسب و کارهای متناسب با آن ایده هم افزایی داشته باشند.
وی بیان کرد: دانشجویان باید سعی کنند برای طرحهایشان سرمایهگذار پیدا کنند؛ چراکه تسهیلات دولت تنها برای راهاندازی کسب و کار است اما برای تولید انبوه به حامیان مالی نیاز است.
وی در باره جشنواره درون دانشگاهی حرکت گفت:بیش از ۸۰۰ اثر و دستاورد حاصل تلاشهای دانشجویان مراکز علمی کاربردی به این جشنواره ارائه شده است.
امید گفت: در این جشنواره مجموعا از ۳۳ نفر از دانشجویان برتر دانشگاه علمی و کاربردی در سراسر کشور تقدیر میشود.
وی با بیان اینکه در بیشتر مراکز استانها کلینیک مشاوره کارآفرینی راهاندازی شده است، ادامه داد: تسهیلات ۵۰ میلیونی با بهره دو درصد به دانشجویان ایده پرداز پرداخت میشود؛ همچنین این دانشجویان برای تامین سرمایه خود به مراجع ذی ربط معرفی میشوند.
رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: امسال برای اولین بار آزمونهای متمرکز این دانشگاه در سراسر کشور و در همه مراکز علمی و کاربردی برگزار شده است.
امید با بیان اینکه آزمونهای همه مراکز علمی کاربردی از این پس به صورت همزمان و متمرکز اجرا میشود، گفت: برای همه دروس منبعی مشترک را معرفی کردهایم.
وی افزود: ۳۰ عنوان کتاب در مراکز علمی کاربردی و با مشارکت استادان این دانشگاه تهیه شده است و نسخه الکترونیکی آن نیز به صورت رایگان در اختیار دانشجویان است.
وی با اشاره به آسیب دیدن یک واحد دانشگاهی علمی کاربردی در اعتراضات آبانماه گفت: دولت برای این نوع آسیبها پیشبینی هایی کرده که البته هنوز محقق نشده؛ اما این مرکز در نیمسال دوم سال تحصیلی جاری برای حضور دانشجویان آماده است.
هفتمین جشنواره حرکت دانشگاه جامع علمی کاربردی از روز سه شنبه ۱۵ بهمن ماه گشایش و تا ۱۷ بهمنماه ادامه یافت.